Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Των μουφα ΜΑΚΙΤΑ Μπαμπη?
Αυτο ειναι ενα απλο τροφοδοτικο, θα βρεις στο εμποριο η παραγγελνεις και εναν απο Κινα.

Ναι, το πήρε ο αδερφός μου γιατί χρειαζόταν τις μπαταρίες για μια δουλειά και κάπου το πάντρεψε. :(
Έχω και κανονικό (Κινέζικο) φορτιστή στο χωριό αλλά αυτές οι μπαταρίες δεν κουμπώνουν.
Το δικό σου τροφοδοτικό τι στοιχεία έχει;

Δεν ισχυει, με βαση το μανουαλ του εχει 0,3" βημα οπως και το Β1 Νικολα.
Εδώ το είδα Κυρ. στο 6:32. αν κατάλαβα καλά από την μετάφραση μιλάει για 1/4. Δεν το αγόρασα για να δω γι αυτό είπα να μας πει κάποιος που το πήρε.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: enduras1
Έχω περιέργεια αν θα κόβει καλύτερα από αυτό που έχω λιώσει εδώ και 15+ χρόνια στις ελιές.
Ηρθε η ώρα να λιώσεις μόνο τις ελιές γιατι με το εργαλείο που έχεις και έχω λειώνουμε και τα χέρια μας. Φυσικά και τα δύο είναι χρήσιμα στις αγροτικές εργασίες. Τα πολύ μικρά κλαράκια που είναι κοντά στον κορμό και απαιτεί γρηγοράδα γιατί ειναι λεπτά και πολλά η χειρός είναι γρηγορότερη. Για κανονικό κλάδεμα στις ποδιές κλπ η μπαταρία σε κάνει να πας στο σπίτι και να ορίζεις το χέρι σου και να μην ξυπνάς απο τον πόνο την νύχτα.

Εδώ το είδα Κυρ. στο 6:32. αν κατάλαβα καλά από την μετάφραση μιλάει για 1/4. Δεν το αγόρασα για να δω γι αυτό είπα να μας πει κάποιος που το πήρε.

Μακαρι καποιος που το πηρε να διαψευσει το μανουαλ καθως ειναι το μονο του αρνητικο σημειο.

Επεσα πανω σε ενα βιντακι του κλαδευτηριου.

Πραγματικα εντυπωσιακο καθως οι δυνατοτητες του ξεπερνουν το μεγεθος της λαμας του.

Δειτε εδω:

Καλησπέρα, αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψω αυτά τα 2 πίσω για επιστροφή χρημάτων.καλα και τα 2 τα δοκίμασα μια φορά ότι λειτουργούν κανονικά αλλά τελικά δεν μου χρειάζονται .άμα ενδιαφέρεται κάποιος μου λέει.19,90 αν θυμάμαι έκανε το καθένα .δεν το θεωρώ αγγελία ποιο πολύ να βοηθήσω κάποιο μέλος που τον ήθελε απλά δεν το βρήκε.1000013923.jpg

ερχεται σε 2 εβδομάδες
όλοι λένε οτι η ποιότητα των κατσαβιδιών έχει πέσει παρα πολύ
καταλήγω οτι εν τέλει δεν ειναι φτηνά
με 11!!! ευρώ παίρνεις από Ελλάδα σετ 7 κατσαβίδια made in germany και με εγγύηση εφόρου ζωής που ειναι felo απλά στην εταιρεία που αγόρασε τη felo (ή το ανάποδο)

με μπερδεψες...το βιντεο δειχνει οτι δεν ειναι καλα....απο θεμα σκληρυνσης της μυτης...

• Like
Reactions: rhtoras
με μπερδεψες...το βιντεο δειχνει οτι δεν ειναι καλα....απο θεμα σκληρυνσης της μυτης...
Κάνει σύγκριση το πιο παλιό με το πιο νέο και με τα bits. Έχει και ένα άλλο video μόνο με τα κόκκινα που δεν αντέχουν. Τα bits λέει ότι είναι σχετικά καλά. Έχω την εντύπωση ότι τα παλιά κόκκινα είναι λίιιιγο καλύτερα. Εκείνα βέβαια ήταν και λίγο πιο ακριβά αν δεν κάνω λάθος.

Τα καλύτερα τους κατσαβίδια ήταν τα παλιά ηλεκτρολογικά powerfix που είχαν βγάλει κάποτε κι έμοιαζαν με witte, μετα ακολουθούν τα πρώτα μαύρα performance. Όλα τα υπόλοιπα δεν αντέχουν σε ζόρισμα.
με 11!!! ευρώ παίρνεις από Ελλάδα σετ 7 κατσαβίδια made in germany και με εγγύηση εφόρου ζωής που ειναι felo
Ποια είναι; Δεν τα έχω πετύχει.

• Like
Reactions: rhtoras
Τα καλύτερα τους κατσαβίδια ήταν τα παλιά ηλεκτρολογικά powerfix που είχαν βγάλει κάποτε κι έμοιαζαν με witte, μετα ακολουθούν τα πρώτα μαύρα performance. Όλα τα υπόλοιπα δεν αντέχουν σε ζόρισμα.

Ποια είναι; Δεν τα έχω πετύχει.
να μην τα κανω διαφήμιση εδώ
οποιος θέλει τα εχει στο skroutz
αυτά τα παλιά τα ηλεκτρολογικά τους, ειχα ακούσει οτι ειναι καλά και από άλλους ΑΝ λέμε αυτά της φωτογραφίας που παραθέτω
είναι made in taiwan νομίζω
τα κατσαβίδια τους τώρα να βγάλουν καμια παρτίδα καλή αραγε ? γιατί και τα performance τα εχουν χαλάσει
ενω ξεκίνησαν σα σειρά με προσδοκίες τώρα έπεσαν κι αυτά διαβάζω και φιλος δοκίμασε το δράπανο και το βρηκε υποδεέστερο από τα παλιά πράσινα

Attachments

• 10c1c760d4a817075544f389c1b1a15900249fa5-4072404339.jpg
    10c1c760d4a817075544f389c1b1a15900249fa5-4072404339.jpg
    353.4 KB · Views: 43
  • Like
Reactions: dimitris.v
να μην τα κανω διαφήμιση εδώ
οποιος θέλει τα εχει στο skroutz
αυτά τα παλιά τα ηλεκτρολογικά τους, ειχα ακούσει οτι ειναι καλά και από άλλους ΑΝ λέμε αυτά της φωτογραφίας που παραθέτω
είναι made in taiwan νομίζω
τα κατσαβίδια τους τώρα να βγάλουν καμια παρτίδα καλή αραγε ? γιατί και τα performance τα εχουν χαλάσει
ενω ξεκίνησαν σα σειρά με προσδοκίες τώρα έπεσαν κι αυτά διαβάζω και φιλος δοκίμασε το δράπανο και το βρηκε υποδεέστερο από τα παλιά πράσινα
δεν κανεις καμια διαφημιση, αντιθετως βοηθας καποιον που εχει τετοιεςσκεψεις να κανει την επιλογη που θελει

δεν κανεις καμια διαφημιση, αντιθετως βοηθας καποιον που εχει τετοιεςσκεψεις να κανει την επιλογη που θελει
τα ποστάρω αν και δεν ειναι 7 αλλά 5 που και πάλι ειναι παμφθηνα
ξεκάθαρα βλέπουμε το made in germany και το lifetime guarantee
για την ιστορία η bondhus φτιάχνει φοβερά άλλεν
τα allen felo ειναι bondhus και τα κατσαβίδια bondhus felo
τα allen στις ΗΠΑ ειναι πολύ ακριβά
εδώ ειναι αρκετά φτηνά αν και οχι μπίλιας η χρωματιστά
ενα set allen έχει 7-8 euro

Attachments

• 20220517101452_bondhus_02300_set_katsavidia_5tmch.jpeg
    20220517101452_bondhus_02300_set_katsavidia_5tmch.jpeg
    243.9 KB · Views: 66
Δούλεψα σήμερα το ψαλίδι μπαταρίας της parkside.εκανα περίπου 200 κοπές με 4αρα μπαταρία ,η μπαταρία δεν έπεσε καθόλου .είναι λίγο αργό στο κόψιμο αλλά εμένα ως ερασιτέχνης δεν με ενοχλεί καθόλου ίσα ίσα το θεωρώ και πιο ασφαλή!γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος!!

Δούλεψα σήμερα το ψαλίδι μπαταρίας της parkside.εκανα περίπου 200 κοπές με 4αρα μπαταρία ,η μπαταρία δεν έπεσε καθόλου .είναι λίγο αργό στο κόψιμο αλλά εμένα ως ερασιτέχνης δεν με ενοχλεί καθόλου ίσα ίσα το θεωρώ και πιο ασφαλή!γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος!!
Τώρα μόλις άνοιξα και έβγαλα το γράσο που είχε και έβαλα γράσο της Oregon για γωνιακή κεφαλή, ραπτομηχανή το εργαλείο!!

Τώρα μόλις άνοιξα και έβγαλα το γράσο που είχε και έβαλα γράσο της Oregon για γωνιακή κεφαλή, ραπτομηχανή το εργαλείο!!
Εύκολη διαδικασία; Με γραφίτη είναι το γράσο;

Πραγματι, υπαρχει και ηλεκτρικο ποδηλατο στα Lidl!

crivit-peak-709-3.jpeg

• Like
Reactions: lazarefa
Απλά στα 1700-1900 ευρώ που πωλείται το συγκεκριμένο, δεν είναι ακριβώς η περίπτωση των προσφορών που μας έχει συνηθίσει το Lidl. Περισσότερο σαν επίδειξη "ισχύος" της φίρμας μου κάνει για λόγους marketing (του τύπου: είμαστε τόσο ισχυρό brand που δε διστάζουμε να λανσάρουμε και κάτι έξω από τα συνήθη για μας), παρά για προιόν που λανσαρίστηκε προκειμένου να κάνει νούμερα πωλήσεων, όσο καλό κι αν είναι, δεδομένου ότι και ο ανταγωνισμός κινείται σε κοντινά επίπεδα τιμών.

• Like
Reactions: KOSSTV and enduras1
Eιναι ακριβο αλλα ειναι απο τα ελαχιστα ηλεκτρικα ποδηλατα που μοιαζουν με ποδηλατο και οχι με τανκ.. Το πιο καλαισθητο που εχω δει ως τωρα.
Επισης καπου διαβασα οτι οι μπαταριες ειναι LG και το μοτερ Bosch. Ο ανταγωνισμος σπανια αναφερει τετοια στοιχεια.
Το κυριωτερο δε απο ολα ειναι οτι η ροπη που βγαζει ειναι τεραστια, 100Nm υπερδιπλασια και υπερτριπλασια απο τα κοινα ποδηλατα.

Λαμβανοντας τα παραπανω υπ'οψιν, ισως η τιμη να ειναι καλη, καλυτερη απο οτι πραγματικα φαινεται! Αλλο Dacia, αλλο Mercedes :)