Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ήταν στον δρόμο μου αυτό που είναι Πειραιώς και Χαμοστέρνας, αλλά δε νομίζω να είναι δύσκολο να το βρεις γενικότερα. Είναι σε προσφορά μέχρι και τις 2 Ιούλη.

AFAIK δεν μπορείς να δεις που υπάρχει διαθέσιμο.

Σιγουρα θα υπαρχουν καθως τα σαϊνια του Λιντλ δεν αναφερουν πουθενα οτι η καμερα εχει εγχρωμη οθονη, ενα απο τα σημαντικοτερα χαρακτηριστικα του προιοντος.

Αν εγραφαν στα φυλαδια οτι αυτη η πληρης παρελκομενων καμερα εχει ΚΑΙ εγχρωμη ΤFT oθονη, πιστευω οτι δεν θα υπηρχε ουτε δειγμα σημερα.

Ειδα χτες στο λιντλ, Μετρο Δουκίσσης Πλακεντίας, οταν πηγα να παρω spring rolls που εφερε (εβδομάδα ασιατικης κουζίνας).

Βεβαια, απο την στιγμη που το αποκαλυψε ο Δημήτρης, δεν ειμαι και τοσο σίγουρος καθως το νημα το διαβαζει πολυς λαος :)

Σε δύο πήγα σήμερα αλλά δεν υπήρχε τόποτε.
Δεν πειράζει όμως, για μια συγκεκριμένη δουλειά το χρειάζομαι κι αυτή μπορώ να την κάνω και με του Δημήτρη 🤣

Έχω ένα εκπτωτικό κουπόνι 10€ και γι’αυτό ήθελα να την πάρω, για να το χρησιμοποιήσω.
Είναι κρίμα να τα αφήνω να λήγουν και να πηγαίνουν χαμένα όπως προχθές που έληξε ένα άλλο κουπόνι, πάλι των 10€, που δεν το χρησιμοποίησα.

Μιας και θα ερθεις να παραλαβεις, εχω να σου δανεισω για οσο θες το προιστορικο ενδοσκοπικο καμερακι του Λιντλ το οποιο ειναι ακομα με τις ζελατινες!!
ecCkOhKh.jpg

...και προς μεγαλη μου εκπληξη, διαβαζοντας για πρωτη φορα το μανουαλ σημερα, βλεπω οτι το οθονακι ειναι εγχρωμο!!!

Αγορασμενο πριν ΑΚΡΙΒΩΣ 12 χρονια στην τιμη των 69.90 ευρω, απειρως φτηνοτερο απο τα αντιστοιχα ενδοσκοπια που κυκλοφορουσαν τοτε στην Ελληνικη αγορα!
sJevcmOh.jpg

Ο λογος που δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε ηταν γιατι σχεδον αμεσως βγηκε σε προσφορα το ενδοσκοπιο Bosch GIC 120c απο το Αμαζον Αγγλιας που τοτε ειχε και δωρεαν μεταφορικα για αγορες πανω απο 22 ευρω.

Νομίζεις οτι δεν έχω ενδοσκοπική κάμερα; 😛
Και μάλιστα με αποσπώμενη οθόνη για φοβερή ευελιξία, τη δένεις με σχοινί και την κρεμάς στο πηγάδι κι εσύ απο πάνω παρακολουθείς την οθόνη.
Αλλά….
Πρώτον, δεν ξέρω που την έχω 😀
Δεύτερον θέλω τσουτσούνι όσο το δυνατόν πιο λεπτό και πιο ευέλικτο.

• Haha
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ