Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ήταν στον δρόμο μου αυτό που είναι Πειραιώς και Χαμοστέρνας, αλλά δε νομίζω να είναι δύσκολο να το βρεις γενικότερα. Είναι σε προσφορά μέχρι και τις 2 Ιούλη.

AFAIK δεν μπορείς να δεις που υπάρχει διαθέσιμο.

Σιγουρα θα υπαρχουν καθως τα σαϊνια του Λιντλ δεν αναφερουν πουθενα οτι η καμερα εχει εγχρωμη οθονη, ενα απο τα σημαντικοτερα χαρακτηριστικα του προιοντος.

Αν εγραφαν στα φυλαδια οτι αυτη η πληρης παρελκομενων καμερα εχει ΚΑΙ εγχρωμη ΤFT oθονη, πιστευω οτι δεν θα υπηρχε ουτε δειγμα σημερα.

Ειδα χτες στο λιντλ, Μετρο Δουκίσσης Πλακεντίας, οταν πηγα να παρω spring rolls που εφερε (εβδομάδα ασιατικης κουζίνας).

Βεβαια, απο την στιγμη που το αποκαλυψε ο Δημήτρης, δεν ειμαι και τοσο σίγουρος καθως το νημα το διαβαζει πολυς λαος :)

Σε δύο πήγα σήμερα αλλά δεν υπήρχε τόποτε.
Δεν πειράζει όμως, για μια συγκεκριμένη δουλειά το χρειάζομαι κι αυτή μπορώ να την κάνω και με του Δημήτρη 🤣

Έχω ένα εκπτωτικό κουπόνι 10€ και γι’αυτό ήθελα να την πάρω, για να το χρησιμοποιήσω.
Είναι κρίμα να τα αφήνω να λήγουν και να πηγαίνουν χαμένα όπως προχθές που έληξε ένα άλλο κουπόνι, πάλι των 10€, που δεν το χρησιμοποίησα.

Μιας και θα ερθεις να παραλαβεις, εχω να σου δανεισω για οσο θες το προιστορικο ενδοσκοπικο καμερακι του Λιντλ το οποιο ειναι ακομα με τις ζελατινες!!
ecCkOhKh.jpg

...και προς μεγαλη μου εκπληξη, διαβαζοντας για πρωτη φορα το μανουαλ σημερα, βλεπω οτι το οθονακι ειναι εγχρωμο!!!

Αγορασμενο πριν ΑΚΡΙΒΩΣ 12 χρονια στην τιμη των 69.90 ευρω, απειρως φτηνοτερο απο τα αντιστοιχα ενδοσκοπια που κυκλοφορουσαν τοτε στην Ελληνικη αγορα!
sJevcmOh.jpg

Ο λογος που δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε ηταν γιατι σχεδον αμεσως βγηκε σε προσφορα το ενδοσκοπιο Bosch GIC 120c απο το Αμαζον Αγγλιας που τοτε ειχε και δωρεαν μεταφορικα για αγορες πανω απο 22 ευρω.

• Like
Reactions: newbie
Νομίζεις οτι δεν έχω ενδοσκοπική κάμερα; 😛
Και μάλιστα με αποσπώμενη οθόνη για φοβερή ευελιξία, τη δένεις με σχοινί και την κρεμάς στο πηγάδι κι εσύ απο πάνω παρακολουθείς την οθόνη.
Αλλά….
Πρώτον, δεν ξέρω που την έχω 😀
Δεύτερον θέλω τσουτσούνι όσο το δυνατόν πιο λεπτό και πιο ευέλικτο.

Aυτο το Σαββατο το Λιντλ εχει ενα δυνατο δραπανοκατσαβιδο Performance με δυο μπαταριες και με μπολικα συνοδευτικα εργαλεια και διαφορα τρυπανια μεσα στην συνοδευτικη βαλιτσα.

Ολα αυτα μεσα στην μοναδικη, καλυτερη και πιο βολικη αλουμινενια βαλιτσα που εχει βγει ποτε για εργαλειο. Πανομοιοτυπη με αυτη του Dremel!!
s-l1200.jpg

Βεβαια το σετακι ειναι ακριβο στα 119 ευρω... και το δραπανο δεν φαινεται να ειναι κρουστικο οπως αυτο στο Amazon.de

...και απο την Πεμπτη 3 Ιουλιου εχει και αλλα εργαλειακια και αναλωσιμα.

...και δεν τελειωνει αυτη η λαχταριστη εργαλειοεβδομαδα στα Lidl καθως την αλλη Δευτερα 7/7 εχει και μπολικα πραματα για το αυτοκινητο

...και για τους γκουρμέδες, εχει και γευσεις απο Ιταλια :)
https://www.lidl-hellas.gr/c/geysei...0074930?channel=store&tabCode=Next_Sales_Week

Aυτο το Σαββατο το Λιντλ εχει ενα δυνατο δραπανοκατσαβιδο Performance με δυο μπαταριες και με μπολικα συνοδευτικα εργαλεια και διαφορα τρυπανια μεσα στην συνοδευτικη βαλιτσα.

Ολα αυτα μεσα στην μοναδικη, καλυτερη και πιο βολικη αλουμινενια βαλιτσα που εχει βγει ποτε για εργαλειο. Πανομοιοτυπη με αυτη του Dremel!!
s-l1200.jpg

Βεβαια το σετακι ειναι ακριβο στα 119 ευρω... και το δραπανο δεν φαινεται να ειναι κρουστικο οπως αυτο στο Amazon.de
Όντως ακριβό..
Από αυτό το σετ ο μόνος λογoς που αξίζει να το.παρεις είναι για την μεταλλικη κασετίνα στο πακετο και εφοσον δεν εχεις τίποτα.απο τα παραπάνω...!!!

Ειδαλως ο ανταγωνισμός είναι πολυ σκληρός...
Total Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας Brushless 20V 1x2Ah & 1x4Ah TIDLI20868E | Skroutz.gr https://share.google/97ALCrH9fH4Gg3i4T

Πραγματι η κασετινα μπορει να ειναι ο λογος να παρει κανεις αυτο το εργαλειο καθως δεν πωλειται ξεχωριστα.

Ακριβως το ιδιο εκανα με την πανομοιοτυπη κασετινα της Dremel πριν καμμια 10αρια+ χρονια οταν ειχα αγορασει το Dremel 4000.
XLGK9Jzl.jpg

Ουτε τοτε η κασετινα πουλιοταν ξεχωριστα, αξιζε καθε ευρω ομως!

Παμε καλα? 8ah μπαταρια 40€? και μονο ως χρηση powerbank αξιζει
Μια χαρα πανε εκει στα Lidl....θεωρηται αναλωσιμο προιον για αυτους πλεον..
Ολοι εχουμε καταλαβει γιατι φερνει συνεχεια μπαταριες σε σχεση με το προηγουμενο διαστημα και μαλιστα σε τιμη χωμα...

• Like
Reactions: euromaster
Μια χαρα πανε εκει στα Lidl....θεωρηται αναλωσιμο προιον για αυτους πλεον..
Ολοι εχουμε καταλαβει γιατι φερνει συνεχεια μπαταριες σε σχεση με το προηγουμενο διαστημα και μαλιστα σε τιμη χωμα...
ερχεται δηλ νεα τεχνολογια-παρτιδα και κανουν ξεστοκαρισμα?

Οι μπαταριες δεν πρεπει να μενουν αφορτιστες στο ραφι (απουλητες) πανω απο ενα εναμισυ χρονο γιατι ψοφανε.
Οποτε αναγκαστικά πρεπει να πουληθουν.
Αυτο σημαινει οτι αν παρουμε παλιες μπαταριες θα εχει πεσει και η αποδοση τους? Χαζη ερωτηση μπορει να κανω αλλα μπορει να εχει και νοημα..

Οι μπαταριες λιθιου, μεχρι να ξεφορτισουν τελειως και να παθουν ανεπανορθωτη ζημια, κρατανε μεχρι και δυο χρονια.
Οποτε ακομα και αν μια μπαταρια λιθιου αναγραφει ημερομηνια παραγωγης 6/2024 ειναι μια χαρα.

οι performance μπαταριες που φερνει αξιζουν?Σκεφτομαι να παρω μια 4αρα αλλα θυμαμαι πως τις παλιες 4αρες τις φερνει στα 20 ευρω.Εχω ηδη μια 4αρα παλια και 4 των 2 ΑΗ οι οποιες ειναι απροβληματιστες μεχρι τωρα απλα αγορασα προσφατα το μπουλονοκλειδο και ελεγα μηπως εχει νοημα να το συνδεσω με την εφαρμογη.Απο την αλλη διαβαζω αρκετα προβληματα στο facebook και για τις μπαταριες performance αλλα και για την εφαρμογη(κλειδωμενα εργαλεια κ.α.)