Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα ..σε ένα επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρα pgsa 4 b4
έχασα το κλειδί ασφαλείας και δεν δουλεύει ...μπορούμε να το βρούμε κάπου ελλαδα ή το πετάω?
Αριθμός προϊόντος: 91105146 ...αλλά δεν συμφέρει από έξω με μεταφορικά

Καλησπέρα ..σε ένα επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρα pgsa 4 b4
έχασα το κλειδί ασφαλείας και δεν δουλεύει ...μπορούμε να το βρούμε κάπου ελλαδα ή το πετάω?
Αριθμός προϊόντος: 91105146 ...αλλά δεν συμφέρει από έξω με μεταφορικά

Αν είναι εντός εγγύησης, τηλ στο 8001113333, αναφέροντας το Part number 91105146.
Αν είναι εκτός εγγύησης, τηλ στο service,

Αν καταλαβαίνω σωστά, προφανώς κλείνει το κύκλωμα όταν το κουμπώνεις. Κάποιος ηλεκτρολόγος, πιθανόν να σου δώσει λύση.
Πληροφοριακά και μόνο, ποσα μεταφορικά ζητάνε για εξάρτημα των 4€;

Φαινεται πολυ απλη κατασκευη, γιατι δεν προσπαθεις να φτιαξεις κατι εσυ για να κλεισεις το κυκλωμα?
Ισως ενα λυγισμενο συρματακι/συνδετηρας σαν φουρκετα και στην κορφη μονωτικη ταινια για να το πιανεις.

Φαινεται πολυ απλη κατασκευη, γιατι δεν προσπαθεις να φτιαξεις κατι εσυ για να κλεισεις το κυκλωμα?
Ισως ενα λυγισμενο συρματακι/συνδετηρας σαν φουρκετα και στην κορφη μονωτικη ταινια για να το πιανεις.
Μιχάλη, λες να είναι μόνο ένα καλώδιο; Λογικό ακούγεται.
Εντωμεταξύ, μου θύμισε έντονα αντάπτορα πρίζας και είχα δίκιο. Ίσως να κάνει στον φίλο αν το γεφυρώσει: https://www.skroutz.gr/s/44759976/BX-9621-Antaptoras-Prizas-apo-Elladas-se-Amerikis.html

1752775146819.jpeg

Μιχάλη, λες να είναι μόνο ένα καλώδιο; Λογικό ακούγεται.
Εντωμεταξύ, μου θύμισε έντονα αντάπτορα πρίζας και είχα δίκιο. Ίσως να κάνει στον φίλο αν το γεφυρώσει: https://www.skroutz.gr/s/44759976/BX-9621-Antaptoras-Prizas-apo-Elladas-se-Amerikis.html

View attachment 255397

Ναι, θυμιζει αμερικάνικο πριζακι, αλλα νομιζω οτι ειναι μολις το 1/3 σε μεγεθος. Πρεπει να ειναι πολυ μικρο, μινιατουρα, αυτο του parkside.
Παντως δεν χανει τιποτα να δοκιμασει να σφηνωσει εκει μια 'φουρκετα' η ενα καλωδιακι

• Like
Reactions: newbie
παιδες εχω ενα προβλημα με μια μπαταρια 4αρα 20V
ενω εχει ταση 20βολτ και κατι , τα τρια λαμπακια στο πλαι αναβουν, οταν την βαζω σε εργαλειο , ενω το λεντακι του εργαλειου αναβει αρα παιρνει ρευμα , το καθε εργαλειο ειναι νεκρο. ουτε κιχ που λενε
την γεφυρωσα και με μια υγιη μηπως εφταιγε κατι (αν και η ταση της ειναι στο φουλ) αλλά τιποτα.
οταν παω να τη φορτισω , δεν την φορτιζει ο φορτιστης, μου αναβοσβηνει και το κοκκινο και το πρασινο λαμπακι , που σημαινει οτι την βλεπει προβληματικη
την ανοιξα μηπως δω καποιο στοιχειο κατεστραμενο, ομως ολα καλα.

λογικα κατι παιζει με την υποδοχη της τριτης λαμας στο πλαι του θετικου πολου, που μαλλον ειναι το θερμικο, αλλά δεν μπορω να καταλαβω τι να κανω. εχεις κανεας καμια ιδεα?

Το service είναι το HUSTON
Έχω πάρει αναλώσιμα και ανταλλακτικά κάποιες φορές από εκεί. Όταν δεν τα είχαν, μπορούσαν να τα παραγγείλουν.
Έχω την εντύπωση ότι η Huston δεν έχει πλέον το support των park. Τουλάχιστον των καινούριων.

Το bms έλεγξε εάν τα έχει παίξει...

Οι μπαταρίες δίνουν 3.8V όλες.. ;

κωστη δεν μπορω να τις ξηλωσω για να τις μετρησω αυτονομα. μετραω συστοιχιες μου φαινονται νορμαλ, οπτικα ολες ειναι μια χαρα.
ναι το κυκλωματακι μαλλον τα εχει παιξει.
σε αντιθεση με τις τυπου μακιτα , το κυκλωματακι ειναι σταθερα κολλημενο πανω στο σωμα των μπαταριων , και μη εχοντας γνωσεις ηλεκτρονικου , ελεγα μηπως υπαρχει καποιο κολπακι να ξεμπλοκαρει.
οι τασεις ειναι οκ, ρευμα δινει , υποθετω οτι ισως το τριτο λαμακι (θερμικο?) δινει λαθος σημα ή εχει κολλησει ή εχει κοπει καποιο καλωδιακι κατω απο την πλακετα.
αν δεν βρω τροπο, θα την βαλω στην ακρη οπως ειναι για τις μπαταριες της , μηπως χρειαστουν αν τα παιξουν σε καποια αλλη μπαταρια στο μελλον

εντυπωσεις απο την φθηνη σκουπα (υγρων/στερεων) με καδο...αυτης που κανει κοντα στα 35Ε

φθηνοκατασκευη, αναμενομενο, με πολυ πλαστικουρα και τσιγαροχαρτο καδο.
πχ η σωληνα ειναι ολη πλαστικη και καποια φορα ξεκουμπωνει καποιο κομματι της.
Τραβαει καλα (δοκιμαστηκε σε χαλι) αλλα οχι οσο καλα τραβανε οι σκουπες κατηγορας Α σε χαλι. Ειναι σαν τις C κατηγοριας
Επαρκεστατη για ερασιτεχνικη χρηση για ρουφηγμα πριονιδιου κτλ.

ΚΑΙ
ανησυχησε η γετονια οταν την πρωτοεβαλα μπρος. Κανει σαν βιομηχανικο εξαερισμο διπλα απο την φτερωτη.

και μια ερωτηση....
Αυτη ειναι φωτο απο το πελμα της... το βουρτσακι του ειναι αφαιρουμενο, αλλα γιατι?

και τι δουλεια κανει το πισω πλαισιο σιλικονης στην αλλη πλευρα του πελματος?

IMG_20250706_194217 (Custom).jpg

• Like
Reactions: Χιωτης
Δεν ειναι εργαλείο αλλά μιας και την φέρνει πρώτη φορά.

Μπασκετα παιδική. Ρυθμιζόμενη από 1.70 έως 2.10 ( στη στεφανη) . Διάμετρος στεφάνης 42.5 . Ειναι πιο μικρή σε διαμετρο αλλά παίζεις άνετα με κανονική μπάλα. Η βάση είναι σταθερή ακόμη και με νερό . Δεν νομίζω να μπορεί να κρεμαστεί παιδί αλλά να πέσει επάνω του δεν υπάρχει περίπτωση. Θέλει δύναμη για να την φέρω μπροστά να την μετακινήσω με τις ρόδες .
Το διχτακι ήταν ένα άσπρο κοντό και το άλλαξα με ένα από το jumbo . Εδειξε καλύτερα.

Για 50€ από 60€ με το lidl plus είναι 20€ από ότι άλλο έχω δει . Του jumbo φαίνεται να έχει καλύτερο ταμπλό από plexi και ορθογώνιο που βολεύει περισσότερο χωρίς όμως να είναι τα υπόλοιπα μέρη ποιοτικότερα . . Αλλά και πάλι τα 20€ έγιναν αλλα ψώνια...

Αργότερα, που δεν το νομίζω, φτιάχνω ένα ταμπλό 80x50 με 10€ κόντρα πλακε και πάλι κερδισμένος θα είμαι.

Αυτη τη βαση μην την παρατησεις στον ηλιο. Ειναι ιδιο υλικο με αυτες που εχουν για τις ομπρελες, θα ξεραθει και θα τρυπησει.

Αυτη τη βδομαδα εχει κατι ωραια σετακια 1. o-ring και 2. λαστιχα (5αρες, για νεροχυτη κλπ). Νομιζω 2,5€ καθε κουτι. Τα μεγαλα διαφανη κουτια οχι κατι μικρα αλλα που εχει. Αυτα ειναι σουπερ για υδραυλικες μικροεπισκευες.

• Like
Reactions: Χιωτης