Καλησπέρα ..σε ένα επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρα pgsa 4 b4
έχασα το κλειδί ασφαλείας και δεν δουλεύει ...μπορούμε να το βρούμε κάπου ελλαδα ή το πετάω?
Αριθμός προϊόντος: 91105146 ...αλλά δεν συμφέρει από έξω με μεταφορικά
Μπορείς να το παραγγείλεις από το service (ρώτα και το κόστος, αλλα συνήθως είναι κοντα με το grizzly))18 ευρώ μεταφορικά εδώ το βρήκα...
https://grizzlytools.shop/Kleidi-asphaleias_2
Μιχάλη, λες να είναι μόνο ένα καλώδιο; Λογικό ακούγεται.Φαινεται πολυ απλη κατασκευη, γιατι δεν προσπαθεις να φτιαξεις κατι εσυ για να κλεισεις το κυκλωμα?
Ισως ενα λυγισμενο συρματακι/συνδετηρας σαν φουρκετα και στην κορφη μονωτικη ταινια για να το πιανεις.
αυτοι ειναι το serviceΜπορείς να το παραγγείλεις από το service (ρώτα και το κόστος, αλλα συνήθως είναι κοντα με το grizzly))
Μιχάλη, λες να είναι μόνο ένα καλώδιο; Λογικό ακούγεται.
Εντωμεταξύ, μου θύμισε έντονα αντάπτορα πρίζας και είχα δίκιο. Ίσως να κάνει στον φίλο αν το γεφυρώσει: https://www.skroutz.gr/s/44759976/BX-9621-Antaptoras-Prizas-apo-Elladas-se-Amerikis.html
View attachment 255397
Έχω την εντύπωση ότι η Huston δεν έχει πλέον το support των park. Τουλάχιστον των καινούριων.Το service είναι το HUSTON
Έχω πάρει αναλώσιμα και ανταλλακτικά κάποιες φορές από εκεί. Όταν δεν τα είχαν, μπορούσαν να τα παραγγείλουν.
Το bms έλεγξε εάν τα έχει παίξει...
Οι μπαταρίες δίνουν 3.8V όλες.. ;
Έχω την εντύπωση ότι η Huston δεν έχει πλέον το support των park. Τουλάχιστον των καινούριων.
Δεν ειναι εργαλείο αλλά μιας και την φέρνει πρώτη φορά.
Μπασκετα παιδική. Ρυθμιζόμενη από 1.70 έως 2.10 ( στη στεφανη) . Διάμετρος στεφάνης 42.5 . Ειναι πιο μικρή σε διαμετρο αλλά παίζεις άνετα με κανονική μπάλα. Η βάση είναι σταθερή ακόμη και με νερό . Δεν νομίζω να μπορεί να κρεμαστεί παιδί αλλά να πέσει επάνω του δεν υπάρχει περίπτωση. Θέλει δύναμη για να την φέρω μπροστά να την μετακινήσω με τις ρόδες .
Το διχτακι ήταν ένα άσπρο κοντό και το άλλαξα με ένα από το jumbo . Εδειξε καλύτερα.
Για 50€ από 60€ με το lidl plus είναι 20€ από ότι άλλο έχω δει . Του jumbo φαίνεται να έχει καλύτερο ταμπλό από plexi και ορθογώνιο που βολεύει περισσότερο χωρίς όμως να είναι τα υπόλοιπα μέρη ποιοτικότερα . . Αλλά και πάλι τα 20€ έγιναν αλλα ψώνια...
Αργότερα, που δεν το νομίζω, φτιάχνω ένα ταμπλό 80x50 με 10€ κόντρα πλακε και πάλι κερδισμένος θα είμαι.
Αυτο και το αλλο ιδιο κουτι που εχει μονο oring (αυτο εχει λιγα μεγεθη). Μαζι με γρασσο σιλικονης ειναι ταμαμ για μικροδουλειες σε διακοπτες, μπαταριες κλπ.Αυτά εδώ λες;;
Καλά μου φαίνονται
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.