Νομιζω 12,99 ειχε συνηθως.. Απλώς δεν είναι όσα λέει...απέχει πολύ από τα Ν που αναφέρει...Καλησπέρα στην όμορφη παρέα
Αυτό το ηλεκτρικό κατσαβίδι (PAS 4 D7) στα 10ευρω, πάντα τόσο χώμα ήταν η τιμή του ;
Αναρωτιέμαι μήπως έχει θέμα
Νομιζω 12,99 ειχε συνηθως.. Απλώς δεν είναι όσα λέει...απέχει πολύ από τα Ν που αναφέρει...Καλησπέρα στην όμορφη παρέα
Αυτό το ηλεκτρικό κατσαβίδι (PAS 4 D7) στα 10ευρω, πάντα τόσο χώμα ήταν η τιμή του ;
To οποιο παρεπιμπτοντως ητανε τελειως μαπα καθως και σκισμενο και ξηλωμενο.Πηρα ομως και εγω κατι, ενα σετακι καλυματα καθισματων αυτοκινητου για 15 γιουρια.
Σχεδόν παιζει...πάνω 5 ευρο..Καλησπέρα στην όμορφη παρέα
Τον τροχό πάρτον χωρίς 2η σκέψη. Είναι για μικροδουλειές μεν, αλλά δίνει λύσεις. Υπάρχουν αναλώσιμα για σχεδόν όλες τις δουλειές και είναι συμβατα με της αγοράς (προσωπικά προτιμώ της BOSCH). Η μπαταρία των 2Α έριχνε το θερμικό σχεδόν αμέσως. Με την 4Α λύθηκε το πρόβλημα (τηρουμένων των αναλογιών πάντα).Έχει κανένας άποψη για το μικρό γωνιακό και τη σπαθοσέγα;
Parkside® Επαναφορτιζόμενος γωνιακός τροχός PWSAM 20-L…
Parkside® Επαναφορτιζόμενος γωνιακός τροχός PWSAM 20-Li C2 - Χωρίςwww.lidl-hellas.gr
Parkside Performance® Επαναφορτιζόμενη σπαθοσέγα 20 V …
Parkside Performance® Επαναφορτιζόμενη σπαθοσέγα 20 V PSSAP 2028 B2 - Στηwww.lidl-hellas.gr
τον 20v εχεις ή τον 12v;εγω εχω 2 12v τον εναν τον εκανα μετατροπη για roloc αλλα με τρωει να παρω τον 20v.Εχει κανεις και τους 2 να μας πει διαφορες σε αποδοση;Τον τροχό πάρτον χωρίς 2η σκέψη. Είναι για μικροδουλειές μεν, αλλά δίνει λύσεις. Υπάρχουν αναλώσιμα για σχεδόν όλες τις δουλειές και είναι συμβατα με της αγοράς (προσωπικά προτιμώ της BOSCH). Η μπαταρία των 2Α έριχνε το θερμικό σχεδόν αμέσως. Με την 4Α λύθηκε το πρόβλημα (τηρουμένων των αναλογιών πάντα).
Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα, ήταν η απώλεια επαφής στα λαμάκια της μπαταρίας. Λυθηκε με το να μην αφήνω την μπαταρία επάνω, αλλά και με το τράβηγμα των λαμακίων (sic) προς τα έξω τόσο στην μπαταρία όσο και στο σώμα.
Από τότε που πήρα το παλμικό, το δραπανοκατσάβιδο πήρε σύνταξη. Το παλμικό δεν καταστρέφει την κεφαλή της βίδας γιατί δεν " κλωστάει" (να χρησιμοποιείς καλές βίδες, του lidl δεν συγκαταλέγονται σε αυτές και συχνά κόβονται οι κεφαλές τους) και σε περίπτωση δύσκολων βιδωμάτων δεν κινδυνέυεις να σου γυρίσει τον καρπό αν μπλοκάρει η βίδα. Το δραπανοκατσάβιδο πλεον θα το χρησιμοποιήσω μόνο όταν έχω να βιδώσω πολλές και μικρές βίδες γιατί είναι πιο γρήγορο. Σε ξεβιδώματα παντού το παλμικό.Πήρα σήμερα το παλμικό κατσαβίδι PDSSA . Όλες τις δουλειές μέχρι σήμερα τις κάνω με απλό δραπανοκατσάβιδο και καστάνια χειρός για τα πιο μεγάλα, οπότε δεν ξέρω αν θα έχει και πολλή χρήση.
Η μόνη περίπτωση που μου χρειάστηκε παλμικό ήταν:
-για να βγάλω το παξιμάδι που κρατάει την λάμα από την μηχανή γκαζόν
-κάτι φρακαρισμένες λαμαρινόβιδες, με PH κεφάλι, που δεν βγαίνουν με τίποτα (αφορμή για την αγορά).
Γενικά, για ποιές δουλειές προτιμάτε το παλμικό έναντι του δραπανοκατσάβιδου,, πέρα από τις φρακαρισμένες βίδες/παξιμάδια;
Επίσης, βλέπω οι περισσότεροι έχουνε πάρει το σετ μύτες και τον αντάπτορα για καρέ 1/2" της milwaukee. Να προχωρήσω με αυτά ή να πάρω καμιά μεμονωμένη μύτη PH για την δουλειά που θέλω,; Στον αντάπτορα μπορώ να κουμπώνω τα καρυδάκια από την καστάνια ή θέλει κάτι εξειδικευμένο για impact;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.