Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ωχ μη μου λες τέτοια, ελπίζω να την πετυχω!

21 Ιουλίου είδα το φυλλάδιο να την έχει. Μια πέτυχα στο lidl της περιοχής μου πριν εβδομάδες. Δεν υπαρχει περίπτωση να την βρεις . Δεν αφήνουν ογκώδη αντικείμενα καιρό.

Ωχ μη μου λες τέτοια, ελπίζω να την πετυχω!

Παντα ΜΑΠ σωστα.

Μια επισήμανση για τα ανταλλακτικα του.
Πηγα σημερα σε τοπικο μαγαζι εδω στο χωριο να αγορασω τροχακια και χαρηκα που βρηκα DeWalt.
Ομως είναι 9.5mm εσωτερικη διαμετρος και ηθελαν ενα ξετρυπημα με να φαγωθει μισο χιλιοστο να μπει στον αξονα.
View attachment 256845

Τελικα παραγγειλα αρκετα της Ingco 76x10mm τοσο κοπης οσο και λειανσης αλλα και κοπης δομικων.
Όταν φέρει και από τα δικά του να πάρεις, είναι από τα ελάχιστα αναλώσιμα που αξίζουν. Είναι σχεδόν ισάξια με της bosch, τουλάχιστον τα δισκάκια κοπής. Στον τροχό της bosch χρησιμοποιώ πλέον τους δίσκους του λιντλ. Να κοιτάς μόνο να είναι φρέσκιες παρτίδες και όχι παλιές που πλησιάζει η ημερομηνία λήξης.

Αρκετά κι ενδιαφέροντα εργαλεία από μεθαύριο Πέμπτη 4/9:

Ξεχώρισα τα μπρελόκ κλειδιών με διάφορα εργαλεία :LOL:

Πραγματι πολυ συμπαθητικα τα μπρελοκακια!!
Brelok-Breloczek-Zawieszka-do-kluczy-Szlifierka-katowa-PARKSIDE

,Καμία γνώμη για το 4v κλαδευτηρι ;
Το είχα και το έδωσα...
Εάν θες να κόβεις φυτά σε μπαλκόνι και μέχρι 1εκ διαμετρο είναι οκ..
Για κήπο για κλαδεμα σε διάφορα θα σε ζορίσει πολύ...
Εάν δεν έχεις άλλο κλαδευτηρι πάρτο καθώς η τιμη ειναι πολυ καλη αλλά δεν είναι για εκτεταμένες καταστάσεις..

• Like
Reactions: cyclades
Τα ίδια θα σου έλεγα και εγώ. Τα 4v είναι πολύ λίγα για σοβαρή δουλειά. Για καμιά τριαντάφυλλια.
Για τα χρήματα που θέλει, το παίρνεις και όλο και κάπου θα το χρησιμοποιήσεις.

,Καμία γνώμη για το 4v κλαδευτηρι ;
H τιμη ειναι απιστευτη για να το αγνοησεις ΕΑΝ ταιριαζει βεβαια στις αναγκες σου που πρεπει να ειναι χλωρα κλαδια γυρω στο 1 εκατοστο παχος.
Εαν ειναι μεγαλυτερα τα κλαδια, και μεχρι το οριο που λεει των 1.4εκ., ισως χρειαστει να κανεις δευτερη και τριτη προσπαθεια.

Εχω 2-3 μικρα κλαδευτηρια των 3.6 βολτ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος για τον κηπο. Εαν δεν ειχα, σιγουρα θα δοκιμαζα αυτο το 4v Parkside.

Εδω ενα βιντεακι που ειναι ενδεικτικο για τις δυνατοτητες του
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απιθανα τα μπρελοκακια εργαλειων του Lidl!!

OsuyRuql.jpg

Δεν ειναι αχαρα απο σκληρο πλαστικο, αλλα ευκαμπτα, απο λαστιχο!
4QbPPx0h.jpg

Σιγουρα αξιζουν το 1.5 ευρουδακι που κοστιζουν (y)

• Like
  • Love
Reactions: lazarefa and KOSSTV
Απιθανα τα μπρελοκακια εργαλειων του Lidl!!

OsuyRuql.jpg

Δεν ειναι αχαρα απο σκληρο πλαστικο, αλλα ευκαμπτα, απο λαστιχο!
4QbPPx0h.jpg

Σιγουρα αξιζουν το 1.5 ευρουδακι που κοστιζουν (y)
Να πάρω να βάψω μπλε...;
Θα "χτυπήσουμε" και ένα V18 και τέλος..😁
Πλάκα θα εχεί..

• Haha
Reactions: Χιωτης
Δεν θα πιασει η μπογια, δεν ειναι σκληρο πλαστικο, ειναι λαστιχοειδες το υλικο.

Παρε ενα αξιζει, απο τα πιο ωραια ειναι το απλο δραπανο, το αλυσοπριονο, και ο γωνιακος τροχος :)

Πήρα το ...χειροκίνητο κλαδευτηρι με τα 3€. Έχω ένα παρομοιο της gardena σπίτι και ήθελα ένα δεύτερο για το εξοχικό. Δεν κάνω πολύ χρήση και μάλλον θα τα παίξει η μπαταρία. Και με το χειροκίνητο 2 εκατοστά κλαριά τα κόβεις.

Ποιο ακριβως χειροκινητο κλαδευτηρι κοβει 2εκ. κλαδια? Αυτα του λιντλ των 3 ευρω, γραφουν απο 0.6 εως 1εκ.
Ειναι λίγο συντηρητικό το νούμερο (το 20λεπτο είναι 2cm ακριβώς):
IMG_20250906_121654.jpg

Το ότι χωράει 2cm δεν σημαίνει ότι είναι ικανό να κόβει 2cm με αποτελεσματικότητα και μακροβιότητα..

Αν ο κατασκευαστής λέει 1cm, καλό θα ήταν να μην το ζορίζεις τόσο πέρα από τις προδιαγραφές του, εκτός αν δεν σε νοιάζει αν θα χαλάσει.

Last edited:
Το Gardena που ειναι παρομοιο και επισης γερμανικο, το δηλωνει 1,8 cm + (και η τιμη ειναι x5).
Αν κοβεις ξερα μαλλον θα ειναι προβλημα, αλλα για χλωρα μια χαρα τα κοβει.

• Like
Reactions: enduras1
Πολλα και ενδιαφεροντα εργαλειακια την νεα εβδομαδα στο Λιντλ!

..και ενα μικρο πλυστικο το Σαββατο σε τιμη σουπερ!

Επισης στα ειδη σπιτιου μπορει να βρεις κανεις χρησιμα πραγματακια!

...και για τους καλλιτεχνες του Φορουμ, ειδη ζωγραφικης

Το ρολογακι οτι πρέπει για το εργαστήριο

Είχε φέρει και έκδοση στα 10€ που ρυθμιζε αυτόματα την ώρα. Αλλά με 5€ δεν θα πω όχι σε αυτό.

• Like
Reactions: Χιωτης
Εχω 6-7 ρολογια τοιχου στο εργαστηριο, αλλα μονο ενα εχει θερμομετρο/υγρομετρο, οποτε δεν θα πω και εγω οχι σε ενα φινο ρολογακι Λιντλ με 5 ευρω :)