songless_bird
AVClub Fanatic
Ωχ μη μου λες τέτοια, ελπίζω να την πετυχω!
21 Ιουλίου είδα το φυλλάδιο να την έχει. Μια πέτυχα στο lidl της περιοχής μου πριν εβδομάδες. Δεν υπαρχει περίπτωση να την βρεις . Δεν αφήνουν ογκώδη αντικείμενα καιρό.
Ωχ μη μου λες τέτοια, ελπίζω να την πετυχω!
Όταν φέρει και από τα δικά του να πάρεις, είναι από τα ελάχιστα αναλώσιμα που αξίζουν. Είναι σχεδόν ισάξια με της bosch, τουλάχιστον τα δισκάκια κοπής. Στον τροχό της bosch χρησιμοποιώ πλέον τους δίσκους του λιντλ. Να κοιτάς μόνο να είναι φρέσκιες παρτίδες και όχι παλιές που πλησιάζει η ημερομηνία λήξης.Ωχ μη μου λες τέτοια, ελπίζω να την πετυχω!
Παντα ΜΑΠ σωστα.
Μια επισήμανση για τα ανταλλακτικα του.
Πηγα σημερα σε τοπικο μαγαζι εδω στο χωριο να αγορασω τροχακια και χαρηκα που βρηκα DeWalt.
Ομως είναι 9.5mm εσωτερικη διαμετρος και ηθελαν ενα ξετρυπημα με να φαγωθει μισο χιλιοστο να μπει στον αξονα.
View attachment 256845
Τελικα παραγγειλα αρκετα της Ingco 76x10mm τοσο κοπης οσο και λειανσης αλλα και κοπης δομικων.
Το είχα και το έδωσα...,Καμία γνώμη για το 4v κλαδευτηρι ;
H τιμη ειναι απιστευτη για να το αγνοησεις ΕΑΝ ταιριαζει βεβαια στις αναγκες σου που πρεπει να ειναι χλωρα κλαδια γυρω στο 1 εκατοστο παχος.,Καμία γνώμη για το 4v κλαδευτηρι ;
Να πάρω να βάψω μπλε...;Απιθανα τα μπρελοκακια εργαλειων του Lidl!!
![]()
Δεν ειναι αχαρα απο σκληρο πλαστικο, αλλα ευκαμπτα, απο λαστιχο!
![]()
Σιγουρα αξιζουν το 1.5 ευρουδακι που κοστιζουν![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.