Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις το 12βολτο (PBSA 12) που κατ' εμένα είναι το βολικότερο για όλες τις συνηθισμένες ξυλουργικές εργασίες. Έχει τσωκ και επιλογή για γρήγορη ταχύτητα για τα τρυπήματα (της Δευτέρας δεν έχει τίποτα από τα δύο) και επίσης έχει καστάνια για τα βιδώματα.
εχω το παλιο αναλογο του, που και αυτου βγαινει το τσοκ.
Αλαλ σκεφτομαι για 2ο για τις κατασκευες να το χρησιμοποιω αναλογα.

• Like
Reactions: dk31
Κάποιοι (οι περισσότεροι εδώ μέσα) θα πουν ότι είναι απαραίτητα και τα τρία. Το τετραβολτο, το δωδεκάβολτο και το εικοσάβολτο. Συν το παλμικό κλπ. Με αυτές τις ερωτήσεις μπλέκεις άσχημα. Εγώ αυτό έμαθα εδώ μέσα.

Αν δεν κάνω λάθος, φαίνεται ότι έχει σταθερές στροφές και μάλλον είναι πρόβλημα (ειδικά στα βιδώματα). Εννοώ ότι δεν μπορείς να αυξομειώνεις τις στροφές από την σκανδάλη.
1762778615853.png

Κάποιοι (οι περισσότεροι εδώ μέσα) θα πουν ότι είναι απαραίτητα και τα τρία. Το τετραβολτο, το δωδεκάβολτο και το εικοσάβολτο. Συν το παλμικό κλπ. Με αυτές τις ερωτήσεις μπλέκεις άσχημα. Εγώ αυτό έμαθα εδώ μέσα.

Εγω θα αγοραζα και ενα ρευματος, ετσι για να ειμαι 100% καλυμμενος.

απο Δευτςερα εχει το μικρο κατσαβιδι των 4 βολτ...

μεχρι τι μπορει να βιδωσει?

με ενδιαφερει:
Βιδα 4χ35 σε μελαμινη (με προτρυπημα)
τρυπημα 2,5μμ σε μελαμινη σε βαθος 3 εκατοστα.

τι νομιζετε?

Eιναι δυνατο για 4βολτο και ανετα θα κανεις δουλεια με τετοιες βιδες.

Να το παρεις και να μας πεις αν ο μηχανισμος αλλαγης μυτων ειναι ευχρηστος και βολικος.

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Κάποιοι (οι περισσότεροι εδώ μέσα) θα πουν ότι είναι απαραίτητα και τα τρία. Το τετραβολτο, το δωδεκάβολτο και το εικοσάβολτο. Συν το παλμικό κλπ. Με αυτές τις ερωτήσεις μπλέκεις άσχημα. Εγώ αυτό έμαθα εδώ
Όποιος έχει και τα 4 και μαλιστα εις διπλούν δεν μπλέκει...!!!
Φέρεται σαν παιδί για την επιλογή..απλα τραγοδαει.. "Αμπε-μπα-μπλομ"...!!!:ROFLMAO:

Ο σωστος ο παιχτης, τωρα που το σκεφτομαι, πρεπει να εχει και ενα κατσαβιδακι που να δουλευει με μπαταριες περιπτερου, ΑΑ/ΑΑΑ αλκαλικες.
Σε περιπτωση δηλαδη που πεσει το ρευμα για μερες και ξεφορτισουν και ολα τα επαναφορτιζομενα κατσαβιδια.

Εχουμε και τετοια, μονο ηλιακο κατσαβιδι δεν εχουμε ακομα 😬

Ο σωστος ο παιχτης, τωρα που το σκεφτομαι, πρεπει να εχει και ενα κατσαβιδακι που να δουλευει με μπαταριες περιπτερου, ΑΑ/ΑΑΑ αλκαλικες.
Σε περιπτωση δηλαδη που πεσει το ρευμα για μερες και ξεφορτισουν και ολα τα επαναφορτιζομενα κατσαβιδια.

Εχουμε και τετοια, μονο ηλιακο κατσαβιδι δεν εχουμε ακομα 😬
το μικρο φορτιση USB δεν εχει.No problem ...φορτιση με powerbank ή πανελακι
Eιναι δυνατο για 4βολτο και ανετα θα κανεις δουλεια με τετοιες βιδες.

Να το παρεις και να μας πεις αν ο μηχανισμος αλλαγης μυτων ειναι ευχρηστος και βολικος.
τελικα ακριβως για αυτον το λογο δεν θα το παρω! δες κ παρακατω
Αν δεν κάνω λάθος, φαίνεται ότι έχει σταθερές στροφές και μάλλον είναι πρόβλημα (ειδικά στα βιδώματα). Εννοώ ότι δεν μπορείς να αυξομειώνεις τις στροφές από την σκανδάλη.
εριξα μια ματια σε ολα τα υπολοιπα που εχου βγει....μαλλον εχουν τον ιδιο κινητηρα... και φυσικα χωρις διαβαθμιση, η οποια δνε με απασχολει κ πολυ για την δουελια που το θελω.

Θα περιμενω το επομενο μοντελο χωρις μηχανισμο μυτων

Κι αν πέσει το ρεύμα; 🤪

View attachment 260623

Α μπραβο, περα λοιπον απο τα κατσαβιδακια μπαταριας και ρευματος, χρειαζεται και ενα χειροκινητο :)

Έχουμε και από αυτά :cool:

20251110_181049.jpg 20251110_180831.jpg

Το αριστερά είναι κανονικό εργαλείο και έχει βγάλει δουλειά. Το δεξιά είναι για.................

Αυτά των 4V μπορούν να φορτίσουν με μεγάλο power bank;

Kαι με μικρο power bank φορτιζουν μια χαρα. Ακομα και με ηλιακο πανελακι φορτιζουν απλα παιρνει πιο πολυ ωρα.

bQaf0HBh.jpg

Εδω το πρωτο ηλιακο πανελακι που αγορασα απο το Banggood το 2021 που δουλευει τελεια ακομα και εδω ενα πιο προσφατο απο το Τεμου.

View attachment 260656 View attachment 260657

Το αριστερά είναι κανονικό εργαλείο και έχει βγάλει δουλειά. Το δεξιά είναι για.................

Όταν λές «αριστερά» και «δεξιά» εννοείς όπως τα βλέπεις ξαπλωμένος; 😁

• Haha
Reactions: newbie

View attachment 260656 View attachment 260657

Αυτά των 4V μπορούν να φορτίσουν με μεγάλο power bank;

το αριστερο το μαυρο το εχω κι εγω αλλά μου εχει χαλασει το τσοκ και δεν βρηκα τετοιο σπειρωμα γμτ...

• Like
Το Leroymerlin κανει price match τις τιμες του Lidl συστηματικα, π.χ.
το εχω δει και αλλη φορα...

Το Leroymerlin κανει price match τις τιμες του Lidl συστηματικα, π.χ.
το εχω δει και αλλη φορα...
Λόγω των 10 ετών εγγύησης, θα εμπιστευόμουν περισσότερο το σετ του Leroy Merlin από εκείνο του Lidl. Επιπρόσθετα το σετ του Leroy είναι 1/2 ίντσας ενώ του Lidl 3/8 (για όποιον τον ενδιαφέρει αυτό).
Γενικότερα, η αίσθησή μου είναι ότι τα τελευταία χρόνια τα Lidl έχουν ρίξει αισθητά την ποιότητα στα περισσότερα (θα έλεγα ένα 80%) εργαλεία χειρός (και τις τιμές ωστόσο για να είμαι δίκαιος), με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα από εμάς (για κάποιους θα περάσει αδιάφορο ίσως, οι πιο απαιτητικοί, όπως εγώ ίσως εν προκειμένω, "στραβώνουμε").

• Like