Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Eργαλειακια και αναλωσιμα απο την αλλη Δευτερα 27 Απριλιου στο Λιντλ.

Στην κατηγορια για το 'Σπιτι' υπαρχει ενας ηλιακος προβολεας με αισθητηρα κινησης μετα το σουρουπο, που αξιζει!
Τον εχω πολλα χρονια στις σκαλες προς το εργαστηρο και δεν εχει χρειαστει καν να αλλαξω τις επαναφορτιζομενες ΑΑ μπαταριες που ειχε εξ'αρχης!

Επισης υπαρχουν λαμπες led και βοηθητικα τραπεζακια.

Αυτη μου αρεσε εμενα.
...και εμένα...
Καλό ελπίζω εδώ και διάστημα να πάρω.μια..
Φυσικά αυτές με το Τ ποδαρι είναι πιο σταθερές...σε αυτήν την τιμή έβγαζε και το eshop crazy Sunday...αλλά δεν έτυχε να πάρω.

• Like
Reactions: enduras1
To ανοιγμα των σκαλοπατιων θεωρω οτι ειναι επικινδυνα μικρο για τοσο ψηλα που θες να φτασεις.

Θα εβλεπα μια πιο καταλληλη, οπως αυτη. Μπορει κανεις να νοικιασει μια μεγαλη σκαλα για κανα 10αρικο τη μερα.

την προτεινετε? για να φτασω στα 5 μετρα πιστευετε θα ειναι ασφαλης, ή εντελως ανοιχτη θα κουναει πολυ?
Οχι..θες μεγαλυτερη...θα ειναι επικυνδινα..

Φίλος που δουλεύει στην Nova για εγκατάσταση οπτικών ινών χρησιμοποιούν τις Vesta..που τις θεωρώ από τις καλύτερες του είδους..
Τετοια θα ηθελα αλλα πολυ υψηλη η τιμη της..και δεν ξέρω αν αξίζει..
Vesta Τηλεσκοπική Σκάλα Αλουμινίου Διπλή 18 Σκαλιών Μέγιστου Ύψους 5.6m DLT709B | Skroutz.gr https://www.skroutz.gr/s/37097013/V...-18-Skalion-Megistou-Ypsous-5-6m-DLT709B.html

• Like
Reactions: euromaster
ωραιες προτασεις και οι 2, μαλλον θα πηγαινα προς του Μιχαλη αλλα επειδη ειναι για το χωριο και ειναι αρκετο το κοστος δε με βλεπω παλι.. πρεπει να το παρω αποφαση..

ωραιες προτασεις και οι 2, μαλλον θα πηγαινα προς του Μιχαλη αλλα επειδη ειναι για το χωριο και ειναι αρκετο το κοστος δε με βλεπω παλι.. πρεπει να το παρω αποφαση..
Εδω εισαι:

Και ιδανικα την αγκυρωνεις στο μεγιστο υψος.
Εγω θελω για το εξοχικο στο νησι οπου δεν εχω προσβαση στην ταρατσα.

• Like
Reactions: euromaster
Όλες αυτού του τύπου τηλεσκοπικές "κουνάνε" δυστυχώς. Δεν λέω οτι ειναι επικίνδυνες γι αυτό το λόγο, απλά δε σου εμπνέουν εμπιστοσύνη όσο η σταθερότητα μιας κλασσικής η πολυμορφικής. για 3m υψος ειναι υποφερτό, μετά τα πράγματα ζορίζουν.
Πρέπει να βεβαιωθείς οτι εχουν κουμπώσει καλά τα σκαλοπάτια σωστά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πριν την χρήση. Το μάζεμα της επίσης θέλει τρόπο αλλιώς @@%@%.
Έχουν όμως εξαιρετικό portability και μικρό footprint. Προσωπικά έχουμε ( στην δουλειά) όλους τους τύπους απο σκάλες εως σκαλωσιές η χρησή τομή σταθερότητας / portability / versatility είναι αυτή:

xlarge_20251014141927_skala_polymorfiki_alouminiou_cresman_4x4.jpeg

την προτεινετε? για να φτασω στα 5 μετρα πιστευετε θα ειναι ασφαλης, ή εντελως ανοιχτη θα κουναει πολυ?
Από το site του λιντλ:
  • Μέγιστο ύψος εργασίας: έως 370 cm
Προσωπική άποψη ερασιτέχνη: 5 μέτρα είναι πολύ ψηλά, σκέψου είναι λίγο κάτω από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας. Σε σκάλα με μεγάλη βάση στο πάτημα (σαν αυτή του φραπέ) που την δένω στην μέση της, φοβάμαι να ανέβω τέρμα πάνω. Οπότε αν ψάχνεις κάτι σε φάση "ας το πάρω λίγο μεγαλύτερο μπας και χρειαστεί" ξανασκέψου το. Θα καταλήξεις να κουβαλάς περιττά κιλά (και να πληρώσεις παραπάνω) για κάτι που μπορεί να μην χρησιμοποιείς.