...και εμένα...Αυτη μου αρεσε εμενα.
PARKSIDE Σκάλα αλουμινίου τηλεσκοπική
Parkside PARKSIDE Σκάλα αλουμινίου τηλεσκοπική - Ασφαλήςwww.lidl-hellas.gr
Οχι..θες μεγαλυτερη...θα ειναι επικυνδινα..την προτεινετε? για να φτασω στα 5 μετρα πιστευετε θα ειναι ασφαλης, ή εντελως ανοιχτη θα κουναει πολυ?
Εδω εισαι:ωραιες προτασεις και οι 2, μαλλον θα πηγαινα προς του Μιχαλη αλλα επειδη ειναι για το χωριο και ειναι αρκετο το κοστος δε με βλεπω παλι.. πρεπει να το παρω αποφαση..

Από το site του λιντλ:την προτεινετε? για να φτασω στα 5 μετρα πιστευετε θα ειναι ασφαλης, ή εντελως ανοιχτη θα κουναει πολυ?
Εχε τον νου σου στα leroy νομιζω αξιζει ποιο πολυ την βγαζει και 69 ευρο ανα διαστηματαΑυτη μου αρεσε εμενα.
PARKSIDE Σκάλα αλουμινίου τηλεσκοπική
Parkside PARKSIDE Σκάλα αλουμινίου τηλεσκοπική - Ασφαλήςwww.lidl-hellas.gr
Το ειχε αγορασει η μητερα μου την προηγουμενη φορα που το ειχαν φερει και ειναι ευχαριστημενοι!Moνο καποια εργαλεια/ειδη κηπου αυτη τη φορα στα Lidl
PARKSIDE - DIY & κήπος
Κάνε τις ανοιξιάτικες εργασίες σου με το βενζινοκίνητο πολυμηχάνημα Parkside σε τιμή Lidl Plus ή άλλα εργαλεία και απόλαυσε τη φύση, με τους αγαπημένους σου!www.lidl-hellas.gr
Eχει δοκιμασει κανεις αυτο το επεκτεινομενο λαστιχο ποτισματος? Λεει οτι δεν τσακιζει κλπ.
![]()
Parkside | PARKSIDE Λάστιχο κήπου επεκτεινόμενο - Lidl
PARKSIDE Λάστιχο κήπου επεκτεινόμενο - 9.99€ (27.04.2026)www.lidl-hellas.gr
Είναι πολύ ωραίο και ναι, δεν τσακίζει. Αλλά επειδή είναι μαλακά τα υλικά για να επεκτείνεται, με τον καιρό κάπου θα κάνει τρυπίτσα. Έχω αλλάξει 3 ανά τα χρόνια. Όσο παραμένει ανέπαφο το προτιμώ, αλλά έχει μικρότερη διάρκεια ζωής σε σχέση με το κλασικό λάστιχο.Eχει δοκιμασει κανεις αυτο το επεκτεινομενο λαστιχο ποτισματος? Λεει οτι δεν τσακιζει κλπ.
![]()
Parkside | PARKSIDE Λάστιχο κήπου επεκτεινόμενο - Lidl
PARKSIDE Λάστιχο κήπου επεκτεινόμενο - 9.99€ (27.04.2026)www.lidl-hellas.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.