Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ολα τριζουν στις υψηλες ταχυτητες...αν θες να μην τριζει τοσο, αγοραζεις Dremel στα τριπλασια λεφτα.

Προσωπικα, σπανια ανεβαζω ταχυτητες πανω απο τις μισες, δεν χρειαζεται στις περισσοτερες περιπτωσεις.

• Like
Reactions: newbie and mavras
Αυτό το parkside PFBS 160 D3 (συσκευή λείανσης και διάτρησης), το χετε πάρει μήπως παιδιά;
το βγάζει από Δευτέρα στα 21,99.
To έχω από το 2017 - από τα παλιότερα εργαλεία parkside που πήρα. Είναι δυνατό και δουλεύει μια χαρά. Μόνο "κουσούρι" που έχω δει είναι όταν σφίγγεις πολύ το τσωκ, ανοίγουν μπροστά οι δύο πλευρές του εργαλείου, αλλά δεν το επηρεάζει στη λειτουργία (εννοείται ότι έχω σταματήσει να το σφίγγω πολύ).
Τον εύκαμπτο άξονα δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου, οπότε δεν έχω άποψη.

Σωστός. Θα πήγαινα Δευτέρα και δε θα βρισκα ουτε το κουτί

Επίσης αυτό το τροχάκι μπαταρίας το χετε χρησιμοποιήσει;

To έχω από το 2017 - από τα παλιότερα εργαλεία parkside που πήρα. Είναι δυνατό και δουλεύει μια χαρά. Μόνο "κουσούρι" που έχω δει είναι όταν σφίγγεις πολύ το τσωκ, ανοίγουν μπροστά οι δύο πλευρές του εργαλείου, αλλά δεν το επηρεάζει στη λειτουργία (εννοείται ότι έχω σταματήσει να το σφίγγω πολύ).
Τον εύκαμπτο άξονα δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου, οπότε δεν έχω άποψη.
Μόνο "κουσούρι" που έχω δει είναι όταν σφίγγεις πολύ το τσωκ, ανοίγουν μπροστά οι δύο πλευρές του εργαλείου, αλλά δεν το επηρεάζει στη λειτουργία (εννοείται ότι έχω σταματήσει να το σφίγγω πολύ). Το δικο μου που δεν σφιγγει πως το φτιαχνω>

Δεν υπαρχει αυτη η τιμη για ρυθμιζομενο τροχο 125αρη και σε βαλιτσακι. Μια 4αρα μπαταρια ειναι υπεραρκετη για σπιτικα μαστορεματα.

Αν δεν ειχα, θα τον αγοραζα ανετα και με τα 3 χρονια εγγυηση εισαι σουπερ. Μονο οταν τον αγορασεις τσεκαρε αν ολα δουλευουν σωστα.

• Like
Reactions: kostis
Μονο οταν τον αγορασεις τσεκαρε αν ολα δουλευουν σωστα.
Πολύ σωστό. Αν κάτι πάει στραβά, ίσως προλάβει να τον αλλάξει.
Για μπαταρίες, θα έλεγα 2 των 4Α αν μιλάμε για κοψίματα. Για τροχίσματα ...........

Edit: Άκυρο για τις μπαταρίες. Τώρα είδα οτι μιλάς για "σπιτικα μαστορεματα" 😁

Πολύ σωστό. Αν κάτι πάει στραβά, ίσως προλάβει να τον αλλάξει.
Για μπαταρίες, θα έλεγα 2 των 4Α αν μιλάμε για κοψίματα. Για τροχίσματα ...........

Edit: Άκυρο για τις μπαταρίες. Τώρα είδα οτι μιλάς για "σπιτικα μαστορεματα" 😁
Μια χαρα λες 2 4αρες..
Ο συγκεκριμενος τροχος τραβαει πολυ ρευμα για να δουλεψει σωστα και τα καταναλωνει πολυ γρηγορα..μαλιστα σε ομαδα του Fb καποιος το ειχε τεσταρει σε 10αρη σιδερο και 15 κοπες δεν εκανε.. !!!
Με 2αρα δεν δουλευει/δεν εκκιναει σε κοψιμο..!!!
Αλλα γενικα για πληρως ερασιτεχνικη ειναι μια χαρα...!!!

• Like
Reactions: newbie
Μπαταρίας έχω αυτούς τους 2, με 2 4Α ο καθένας.
20240322_211511.jpg 20230313_123810.jpg

Στην αρχή στα κοψίματα, καλά τα πηγαίνανε. Όταν έφαγαν αρκετά ζόρια, η απόδοση των μπαταριών έπεσε αρκετά. Τα τροχίσματα, τα ξέχασα πολύ γρήγορα. Μιλάω για χρήση σε σίδερο.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετώπισα, είναι ότι οι μπαταρίες ζεσταίνονται πολύ, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τις βάλω αμέσως για φόρτιση.

Πρέπει κάποια στιγμή να ορίσουμε που σταματάνε τα ερασιτεχνικά όρια. :unsure: :ROFLMAO:

• Like
Reactions: KOSSTV
Μπαταρίας έχω αυτούς τους 2, με 2 4Α ο καθένας.
View attachment 271653 View attachment 271654

Στην αρχή στα κοψίματα, καλά τα πηγαίνανε. Όταν έφαγαν αρκετά ζόρια, η απόδοση των μπαταριών έπεσε αρκετά. Τα τροχίσματα, τα ξέχασα πολύ γρήγορα. Μιλάω για χρήση σε σίδερο.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετώπισα, είναι ότι οι μπαταρίες ζεσταίνονται πολύ, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τις βάλω αμέσως για φόρτιση.

Πρέπει κάποια στιγμή να ορίσουμε που σταματάνε τα ερασιτεχνικά όρια. :unsure: :ROFLMAO:
Γενικα,με τις μπαταριες της Parkside πρεπει να ειμαατε πολυ επιφυλακτικοι στην χρηση. ..και δεν πρεπει να φτανουν στο οριο τους.
Δεν ξερω εαν η κακη πλακετα τους με το κακης ποιοτητας Bms τους τις επηρεαζει,μαλκον ναι, αλλα οταν η μπαταρια υπερλιγωνεται δεν φτανει στο 100% ποτε μετα..
Ο τροχος ειναι ενα εργαλειο που ζηταει ρευμα και ευκολα ριχνει την μπαταρια...
Απαξ και σου σταματησει μια φορα δεν πρεπει να την χρησιμοποιησεις μετα...και εκει κανουμε το λαθος οι περισσοτεροι..επιμενουμε και "ξετιναζουμε" την μπαταρια..!!!
Εαν γινει 2-3 φορες η μπαταρια χανει την αποδωση της και σρο τελος μπαινει σε βαθεια αποφορτιση με κυνδινο να μην επανελθει ποτε. .
Ειναι και η ποιοτητα χαλια οποτε καταλαβαινεις..

Το ξερω. .απο αυτην χρηση "εχασα" ως τωρα 2 Bosch 12v ,,μια 18ν και μια 20ν Total.

Πλεον προσεχω..και εχω παραπανω sper μπαταριων...για σου ειπα καλο ειναι 2 4αρες.

Υ.γ. Σε ολες τις εταιριες οι μπαταριες οταν "τελειωνουν" υπερθερμενονται εξαιτιας του ρευματος που ζηταει το εργαλειο και την μικρη ταση σε am που παρεχει τοτε ημπαταρια...τις αφηνουμε παντα μιση ω
ρα μεχρι να κρυωσουν ωστε να μπουν υστερα στην φορτιση..αμεσως εαν τις βαλεις..τις σκοτωνεις απλα..!!

Last edited:
  • Like
Reactions: newbie