To έχω από το 2017 - από τα παλιότερα εργαλεία parkside που πήρα. Είναι δυνατό και δουλεύει μια χαρά. Μόνο "κουσούρι" που έχω δει είναι όταν σφίγγεις πολύ το τσωκ, ανοίγουν μπροστά οι δύο πλευρές του εργαλείου, αλλά δεν το επηρεάζει στη λειτουργία (εννοείται ότι έχω σταματήσει να το σφίγγω πολύ).Αυτό το parkside PFBS 160 D3 (συσκευή λείανσης και διάτρησης), το χετε πάρει μήπως παιδιά;
το βγάζει από Δευτέρα στα 21,99.
Μόνο "κουσούρι" που έχω δει είναι όταν σφίγγεις πολύ το τσωκ, ανοίγουν μπροστά οι δύο πλευρές του εργαλείου, αλλά δεν το επηρεάζει στη λειτουργία (εννοείται ότι έχω σταματήσει να το σφίγγω πολύ). Το δικο μου που δεν σφιγγει πως το φτιαχνω>To έχω από το 2017 - από τα παλιότερα εργαλεία parkside που πήρα. Είναι δυνατό και δουλεύει μια χαρά. Μόνο "κουσούρι" που έχω δει είναι όταν σφίγγεις πολύ το τσωκ, ανοίγουν μπροστά οι δύο πλευρές του εργαλείου, αλλά δεν το επηρεάζει στη λειτουργία (εννοείται ότι έχω σταματήσει να το σφίγγω πολύ).
Τον εύκαμπτο άξονα δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου, οπότε δεν έχω άποψη.
Sorry έχεις δίκιο, αυτό εννοούσα.Ποιο τροχακι μπαταριας? Βαζε καλυτερα λινκ για να μην ψαχνουμε.
ΜΙα χαρα ειναι αλλα θελει 4αρα η ακομη καλυτερα 8αρα για να δουλεψει σωστα σε ολα τα υλικα .Sorry έχεις δίκιο, αυτό εννοούσα.
Πολύ σωστό. Αν κάτι πάει στραβά, ίσως προλάβει να τον αλλάξει.Μονο οταν τον αγορασεις τσεκαρε αν ολα δουλευουν σωστα.
Μια χαρα λες 2 4αρες..Πολύ σωστό. Αν κάτι πάει στραβά, ίσως προλάβει να τον αλλάξει.
Για μπαταρίες, θα έλεγα 2 των 4Α αν μιλάμε για κοψίματα. Για τροχίσματα ...........
Edit: Άκυρο για τις μπαταρίες. Τώρα είδα οτι μιλάς για "σπιτικα μαστορεματα"![]()

Γενικα,με τις μπαταριες της Parkside πρεπει να ειμαατε πολυ επιφυλακτικοι στην χρηση. ..και δεν πρεπει να φτανουν στο οριο τους.Μπαταρίας έχω αυτούς τους 2, με 2 4Α ο καθένας.
View attachment 271653 View attachment 271654
Στην αρχή στα κοψίματα, καλά τα πηγαίνανε. Όταν έφαγαν αρκετά ζόρια, η απόδοση των μπαταριών έπεσε αρκετά. Τα τροχίσματα, τα ξέχασα πολύ γρήγορα. Μιλάω για χρήση σε σίδερο.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετώπισα, είναι ότι οι μπαταρίες ζεσταίνονται πολύ, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τις βάλω αμέσως για φόρτιση.
Πρέπει κάποια στιγμή να ορίσουμε που σταματάνε τα ερασιτεχνικά όρια.![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.