n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Η λύση είναι να ακουμπάς πρώτα τη μύτη του μολυβιού ακριβώς εκεί που θέλεις να γίνει η γραμμή, και μετά να φέρεις το χάρακα δίπλα του για να χαράξεις τη γραμμή.
Η λύση είναι να ακουμπάς πρώτα τη μύτη του μολυβιού ακριβώς εκεί που θέλεις να γίνει η γραμμή, και μετά να φέρεις το χάρακα δίπλα του για να χαράξεις τη γραμμή.
Παντα και σχεδον μονο του ΙΚΕΑΠετας τη ξυστρα και το ξυνεις με φαλτσετα.
Αλλα και γω αβολο το βλεπω το φαρδυ αυτο μολυβι. Χρησιμοποιω μολυβακια που εχω απο παλιοτερα χρονια...και φυσικα του ΙΚΕΑ!
ε. όχι και μερικά χιλιοστά το πάχος μιας γραμμής με μολύβι...μετά βίας 1 χιλιοστό και αυτό όταν η μύτη είναι φαρδιά μπροστά.
εκτός από την λύση που αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείς να χρησιμοποιείς και μηχανικά μολύβια με σταθερό το πάχος της μύτης.
μολις αρχιεισεις να κανεις χελιδονουρες κτλ
Το έχεις κάνει στη πράξη με τον εξολκέα; Ποοοολύ δύσκολο να κεντράρεις σωστά και να τρυπήσεις ένα Μ3 βιδάκι χωρίς να χαλάσεις το σπείρωμα. Το πενσάκι είναι η καλύτερη λύση για αυτά τα βιδάκια. Δοκιμασμένα.
Αυτή τη βίδα με τη πένσα στη βγάζω σε 10". Ούτε τρυπάνια ούτε κολαούζα, ούτε γρέζια. Και κάνει δουλειά και σε μεγαλύτερες βίδες αρα δε χρειάζεσαι να κουβαλάς μαζί σου όλο το εργαστήριο σου. Είπαμε είναι EDC, τα τρυπάνια και τα κολαούζα τι δουλειά έχουν;
Μα σε μέταλλα τη χρησιμοποιώ, δεν έχω σχέση με ξύλα εγώ. Αυτό πήγα να συμπληρώσω αλλά με πρόλαβες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.