Τα κατσαβιδακια ειναι χρησιμα αλλα το σφυροκατσαβιδο εγω το εχω χρονια και δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε)
Αν δεν δουλεύει σε αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες (ιδίως σε παλιά σκουριασμένες σταυρόβιδες) δύσκολα θα το εκτιμήσει κάποιος.
Μια χαρά είναι .Force και Toptul είναι ό,τι πρέπει για τον ερασιτέχνη. Ένα βήμα παραπάνω είναι η Carolus , και μετά αρχίζει το βαρύ πυροβολικό stahlwill , Gedore , Facom , Hazet και η κορυφαία όλων , κατά τη γνώμη μου , Snap on .
Τα Snap-on, καλά είναι σαν εργαλεία, δυσεύρετα όμως στην ευρωπαϊκή αγορά γενικότερα, και για εμένα προσωπικά σε καμία, μα καμία των περιπτώσεων δεν αξίζουν τα λεφτά που στοιχίζουν, ειδικά τα προϊόντα που παράγονται τα τελευταία χρόνια με μεγάλο ερωτηματικό στην χώρα προέλευσης & κατασκευής τους. Υπάρχουν σχετικά δεκάδες videakia στο youtube που πιστοποιούν τον προβληματισμό ή την διαπίστωση εάν θες που διατυπώνω παραπάνω.
Τα Snap-on, καλά είναι σαν εργαλεία, δυσεύρετα όμως στην ευρωπαϊκή αγορά γενικότερα, και για εμένα προσωπικά σε καμία, μα καμία των περιπτώσεων δεν αξίζουν τα λεφτά που στοιχίζουν, ειδικά τα προϊόντα που παράγονται τα τελευταία χρόνια με μεγάλο ερωτηματικό στην χώρα προέλευσης & κατασκευής τους. Υπάρχουν σχετικά δεκάδες videakia στο youtube που πιστοποιούν τον προβληματισμό ή την διαπίστωση εάν θες που διατυπώνω παραπάνω.
Κώστα συμφωνώ και επαυξάνω με το σκεπτικό σου, με μια υποσημείωση. Τα Snapon είναι πανάκριβα γιατί είναι tool truck company, δηλαδή, έρχονται αυτοί σε σένα, στο συνεργείο σου, στην εταιρεία σου, έχουν μια διαφορετική κουλτούρα από εμάς οι γιάνκηδες στα εργαλεία. Και την πληρώνουν.
παιδιά , άλλο το θέμα απόδοσης τιμής και άλλο το θέμα ποιότητας .Snap on made in USA , είναι κορυφή , ότι και να λέμε. Τώρα αν άρχισαν και αυτοί παραγωγές σε Κίνες , βραζιλίες κλπ είναι άλλο θέμα . Εμάς βέβαια μας ενδιαφέρει πρωτίστως το θέμα απόδοσης τιμής , ούτε επαγγελματικά συνεργεία έχουμε , ούτε καριέρα στις επισκευές θα κάνουμε . Άρα Force κλπ είναι μια χαρά . Προσωπικά έχω πολλά εργαλεία χειρός Carolus και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εντάξει δεν είναι Gedore , αλλά κοστίζουν και τα μισά λ7.
Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Δε δίνεις λίγα λεφτά για αυτό καλό είναι να πάρεις κάτι που θα σε βολέψει. Καταρχήν για τι εργασίες το θες;
Θα πρέπει να τα μεταφέρεις ή δε σε νοιάζει το βάρος τους; Θες να έχουν μεγάλο μήκος ή και ένα κοντό κλειδί (όπως το Unior) θα σε βολέψει;
Εγώ αν έπρεπε να πάρω ένα από τα 3 που έβαλες, θα πήγαινα στα Unior. Αλλά αν είχα και άλλες επιλογές θα το σκεπτόμουν γιατί δε με βολεύουν πολύ τα κοντά κλειδιά.
Γενικα θα χρησιμοποιηθουν (οχι καθε μερα αλλα οποτε τα χρειαστω)
λοιπόν θα συμφωνήσω με τον Miskin.Τις προάλλες μπαίνω σε ένα μαγαζί στην Σπ.Πάτση ,έψαχνα σπαστά γερμανοπολύγωνα. Βλέπω σε μια γωνία κρεμασμένα σε χαρτόκουτο σετ κατσαβίδια Gedore . Σούπερ προσφορά μου λέει ο μαγαζάτορας μόνο 25 ευρώ το σέτ (6 κομμάτια) . Τι διάολο ρε λέω , Gedore και τόσο φτηνά δεν λέει , κάτι συμβαίνει . Κοιτάω κάτω αριστερά , "made in Slovenia" . Α, οκ φτιαγμένα από Unior , οπότε μακριάααα. Καθότι Unior και κατσαβίδια είναι μια σχέση ¨μίσους" ένα πράμα. Κάποιος όμως που δεν το ξέρει ή δεν το έχει ψάξει , θα έλεγε ¨ε ρε τι πήρα με 25 ευρώ " , άσχετα αν τα φθηνότερα Force είναι καλύτερα ποιοτικά. Μιλάω για κατσαβίδια γιατί στα άλλα εργαλεία χειρός η Unior είναι πολύ καλή.
Ναι ακριβώς αλλά τώρα που θέλει να κάνει τα στυλό ψάχνετε. Προχθές μιλήσαμε και πρέπει να πάει σε μηχανουργείο να του κάνουν πατέντα και αν του βγει καλό. Θα δούμε...Παύλο από την άλλη με αυτόν δεν έχει ξεκινήσει ο Μπάμπης που γνωρίσαμε?
Και κάνει παπάδες από ότι έχω καταλάβει.
Και το θέμα είναι με πόση ευκολία και ασφάλεια κάνεις τους παπάδες.Παύλο από την άλλη με αυτόν δεν έχει ξεκινήσει ο Μπάμπης που γνωρίσαμε?
Και κάνει παπάδες από ότι έχω καταλάβει.
Αρα πάει γιά ρεσώ τό κολωνάτο καί,καί δέν θέλει νά τά δεί 6άδα,καλημέρα.
Μια διόρθωση, τα κατσαβίδια της Gedore είναι κατασκευασμένα από την Oplast και όχι από τη Unior. Νομίζω ότι φτιάχνει και τα κατσαβίδια της Unior, αλλά δε παίρνω όρκο.
Επίσης εργαλεία με λέιζερ εγχάραξη αντί για σφυρήλατη δε τα λες "για μια ζωή" γιατί στη δεκαετία θα ψάχνεσαι τι νούμερα είναι τα κλειδιά σου.... Οπότε κάτι proxxon κλπ, ξέχνα τα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.