Εργαλεία Χειρός

Κοινως, παρε facom που και πχιοτητα εχουν, και γυαλιζουν! :grandpa:

Toptul που είναι από τον ίδιο κατασκευαστή με τα Facom και γω προσωπικά τα προτιμώ. Τα έχω στη δουλειά (και τα Facom και τα Toptul) και πίστεψε με, ένας ερασιτέχνης δε θα καταλάβει διαφορά.

Τελικά καταλήξτε κάπου να δω και εγώ τι θα πάρω γιατί κάτι VESSEL που έχω δεν τα αναφέρατε πουθενά και ανησυχώ για την πχιότητα τους :flipout:

Και εγώ από τις παραπάνω επιλογές που έχουν προταθεί θα πήγαινα στην επιλογή των Toptul. Τίμια, πολύ τίμια επιλογή για τα λεφτά και την ποιότητα τους. Τα Unior που έχεις προτείνει παραπάνω, δεν θα τα έπαιρνα εγώ σαν κύριο σετ γιατί είναι κοντά (ή αλλιώς νάνοι).

Παντως για να πω την μαυρη αληθεια, εγω σαν ερασιτεχνης, με εξαιρεση ολων των ειδων τους κοφτες, θα μπορουσα να κανω (και κανω πολλες φορες) την δουλεια μου με budget κατσαβιδια, πενσες,ταναλιες, κλειδια, πριονια και λοιπα εργαλεια χειρος.

Απο την αλλη, η αισθηση που σου δινει ενα καλο εργαλειο χειρος ειναι μεγαλη δουλεια, χαιρεσαι να το εχεις, να το βλεπεις και να το δουλευεις!

Με αλλα λογια και με ενα ΖerPhone κανεις τη δουλεια σου αλλα καπως αλλιως ειναι ενα iphone.
Κουτσα κουτσα πας στη Λουτσα για μπανιο με το Dacia logan αλλα καπως αλλιως πας με το πορσιδι το Cayenne :)

Παντως για να πω την μαυρη αληθεια, εγω σαν ερασιτεχνης, με εξαιρεση ολων των ειδων τους κοφτες, θα μπορουσα να κανω (και κανω πολλες φορες) την δουλεια μου με budget κατσαβιδια, πενσες,ταναλιες, κλειδια, πριονια και λοιπα εργαλεια χειρος.

Απο την αλλη, η αισθηση που σου δινει ενα καλο εργαλειο χειρος ειναι μεγαλη δουλεια, χαιρεσαι να το εχεις, να το βλεπεις και να το δουλευεις!

Με αλλα λογια και με ενα ΖerPhone κανεις τη δουλεια σου αλλα καπως αλλιως ειναι ενα iphone.
Κουτσα κουτσα πας στη Λουτσα για μπανιο με το Dacia logan αλλα καπως αλλιως πας με το πορσιδι το Cayenne :)

χα χα χα ωραίος ο παραλληλισμός σου, συμφωνώ απόλυτα Μάϊκ
το βλέπω και με τα δικά μου εργαλεία, όταν πιάνω τα ποιοτικά δουλεύω με άλλον αέρα, είμαι βέβαιος ότι θα φέρω εις πέρας την εργασία μου με κάθε λεπτομέρεια και δεν θα μου παραδώσει ξαφνικά το πνεύμα.

και με το Dacia και με το Niva όπως λες θα πας στη Λούτσα, αλλά όταν με το καλό φτάσεις θα πεις ουφ έφτασα ενώ με το πορσίδι θα πεις δεν μπορεί να ήταν μερικά χιλιόμετρα ποιο μακριά ;

Λοιπον εγινε σε τιμη πατωμα η εξης αγορα σημερα:
bCVXzxO.jpg

ARkJYwa.jpg

XKhTTO0.jpg

4 κλειδια που ελειπαν απο το σετ συμπληρωθηκαν με unior
JRtIyQb.jpg

Παρακαλω τις αποψεις σας

Όταν λες τιμή χώμα;

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

60 Ευρωπαικα αγαπητε. Μου φανηκαν πολυ λιγα γι αυτο και τα πηρα. Καλα βεβαια οπως βλεπεις και στη πρωτη φωτο μπορει η ηλικια τους να ξεπερναει τη δικη μου. Πως τα βλεπετε σαν εργαλεια?

Από 36 που έγραφε το κουτί....

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με γεια φίλε, καλοδούλευτα! Τα κλειδιά είναι σούπερ. Δε σχολιάζω τη τιμή, αυτό είναι θέμα προσωπικό. Σαν ποιότητα είναι μια χαρά.

Aμα προσθεσεις και τον ετησιο πληθωρισμο απο τοτε που τα ειχε στο ραφι, σημερα θα κοστιζαν πανω απο 100 ευρω :)

Καλοριζικα elka, καλα εργαλεια πηρες.

Re: Απάντηση: Εργαλεία Χειρός

Με γεια φίλε, καλοδούλευτα! Τα κλειδιά είναι σούπερ. Δε σχολιάζω τη τιμή, αυτό είναι θέμα προσωπικό. Σαν ποιότητα είναι μια χαρά.

Να ειστε καλα παιδες. Θεωρεις οτι πληρωσα παραπανω απο οτι αξιζε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία Χειρός

Να ειστε καλα παιδες. Θεωρεις οτι πληρωσα παραπανω απο οτι αξιζε?
Πόσα και ποια κλειδιά ήταν; Πόσα νούμερα συμπλήρωσες;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία Χειρός

Πόσα και ποια κλειδιά ήταν; Πόσα νούμερα συμπλήρωσες;

9,16,18,20 unior lsi τα οποια αγορασα μεμονωμενα

Αυτά τα νούμερα στην έξω μαστορική γλώσσα λέγονται "σπασμένα" γιατί η χρήση τους δεν είναι ευρεία (όχι ότι δεν θα χρειαστούν κάποια στιγμή).

Πολύ καλή τιμή. Θα ήταν ακόμη καλύτερη αν είχε και το 24. Αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες! :a0210: