Εργαλεία Χειρός

Εχω ενα φτηνο σετακι σαν τα wurth που ειναι εξ'ισου πληρες ομως αυτο το βαλε βγαλε με χαλαει πολυ.
Ειναι και ο λογος που δεν πηρα το παρομοιο και υπερπληρες σετακι της Wera -ασε που ειναι και πανακριβο.
e16fde9c4d1562685ccb0d1cabf8462f.jpg

Για αυτο που λεει ο Κυριακος για τα Wurth ειμαι σιγουρος οτι θα ετυχε, μεμονωμενο περιστατικο και αστοχια του quality control.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Χειρός

Για γυαλιά οράσεως κάνει κάποιο απο αυτά που δείχνετε γιατί με ενδιαφέρει?

Αρκετά απ´ αυτά νομίζω, πάντως τα Wurth που χρησιμοποιώ σίγουρα κάνουν.

Με το philips 0 ακομη και το προξονακι θα κάνει δουλεια.
Βεβαια το σετακι αυτο προορίζεται για να δωσει λυση σε ολες τις παράξενες βιδες που ειναι πιθανο να συναντήσει κανεις.

Με το philips 0 ακομη και το προξονακι θα κάνει δουλεια.
Βεβαια το σετακι αυτο προορίζεται για να δωσει λυση σε ολες τις παράξενες βιδες που ειναι πιθανο να συναντήσει κανεις.

+1
Ακριβώς μέ τό Phillips 0 θά κάνει δουλειά.

+2

Να πάρει ο άνθρωπις κασετίνα με 75 τεμάχια για να χρησιμοποιεί το ένα... :flipout:

Και όλα να μην τα χρησιμοποιήσω σε γυαλιά όλο και κάπου θα βρεθεί η χρήση τους

Re: Απάντηση: Εργαλεία Χειρός

+2

Να πάρει ο άνθρωπις κασετίνα με 75 τεμάχια για να χρησιμοποιεί το ένα... :flipout:

Να κάνει η μάνα (κολοκυθιά) :flipout:

Αφού όλοι εδώ είμαστε τών άκρων γιά να βιδώσουμε μιά βίδα 4 mm παίρνουμε παλμικά :aetsch: ,εσύ μού λές τώρα τι να κάνει 75 τεμάχια κατσαβιδόλαμες ? Θά τά έχει καβάτζα όταν χρειαστεί νά αλλάξει καλώδιο στό ηλεκτρικό σίδερο,να ανοίξει κανα προστατευτικό τάσης νά αλλάξει τό varistor άν χρειαστεί κ.τ.λ.Καί τόσες άλλες δουλειές μέ τόση πληθώρα από κατσαβιδόλαμες πού ανοίγουν τίς περισσότερες βίδες.

Ανακεφαλαίωση! ψυχολογικό όριο 20 ευρώ !
τα WERA 05073675001 (μετανιώνω που τα είδα. έρωτας αλλά και 40 ευρώ )
PROXXON 28148 33 ευρώ.
XIAOMI Mijia Wiha 24 ( 20 κάτι + shiping )

αξίζουν αυτά τα mijia ? είναι από την wiha αλλά δεν ξέρω αν είναι οκ.

αλλά εδω μέσα που έπλεξα!! αρχίσαμε απο 5 ευρώ πήγαμε στα 40 :)

Λοιπον, επειδη οντως εχουν ξεφυγει οι προτασεις για κατσαβιδια ωρολογοποιου, εγω θα σε επαναφερω στο αρχικο σου budget με ενα αξιοπιστο σετακι που περιεχει τα απαραιτητα και δεν ξεπερναει τα 5 ευρω.
Μην τα φοβηθεις
Τετοιου τυπου κατσαβιδια εχω διασπαρτα στον παγκο μου με τα ηλεκτρονικα και κανουν δουλεια, γιατι τα μικρα ισια witte που αγοραζα καποτε τα εχω σπασει όλα!