Εργαλεία Χειρός

12561-0-600x600.jpg

Όποιος δεν το έχει, αξίζει να το πάρει. Αν και δεν του φαινεται, ισχυρό και καλής ποιότητας. Δεν ειναι για καθημερινή χρήση, αλλά την φορά που πραγματικά θα χρειαστει (σε περιορισμένους χώρους "δράσης") θα σας λύσει τα χέρια.

toptul-caua0808-kastania-1-4

καλησπέρα ψάχνω για ένα καλό αλφάδι .. ποια μακρά προτείνετε ?
και δώστε μου 2-3 επιλογές αν γίνετε 50cm -+ :)
30-50 +- ευρώ
ψηφιακό δεν δούλεψα ξανά έχετε άποψη ?

Απάντηση: Re: Εργαλεία Χειρός

καλησπέρα ψάχνω για ένα καλό αλφάδι .. ποια μακρά προτείνετε ?
και δώστε μου 2-3 επιλογές αν γίνετε 50cm -+ :)
30-50 +- ευρώ
ψηφιακό δεν δούλεψα ξανά έχετε άποψη ?

Sola, stabila και ισως μετα stanley fatmax οι μαρκες. Τυπος, πχ μαγνητικο, αλουμινιο κλπ εξαρταται απο τη χρηση. Μηκος ςρχεται μετα.
Ειμαι και γω στην ιδια φαση, απλα δεν εχω βρει ακομη πιο ακριβως με καλυπτει και απο που θα το παρω

Σε stanley αλφαδι εχω δει καραμπινατες αποκλισεις ακομα και με το ματι. Παρε καλυτερα sola που δεν ειναι πολυ ακριβο, αλλα ειναι πιο προσεκτικα ρυθμισμενα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ως τώρα δεν είχα κανένα μαγνητικό... αλλά ποια η χρήση του μαγνητικού ? βασικά το θέλω για γενική χρηση

το μαγνητικό δεν ειναι απο αλουμίνιο ? + αν είναι μαγνητικό με πειράζει ? ( καταλαβαίνω οτι πχ το βάζεις σε ενα μεταλλικό δοκάρι και δεν το κρατάς )

stanley είχα πολύ παλιό και καλό! αλλά μου το μάζεψαν...

ως τώρα δεν είχα κανένα μαγνητικό... αλλά ποια η χρήση του μαγνητικού ? βασικά το θέλω για γενική χρηση

το μαγνητικό δεν ειναι απο αλουμίνιο ? + αν είναι μαγνητικό με πειράζει ? ( καταλαβαίνω οτι πχ το βάζεις σε ενα μεταλλικό δοκάρι και δεν το κρατάς )

stanley είχα πολύ παλιό και καλό! αλλά μου το μάζεψαν...

https://www.toolstore.gr/alfadi-sola-magnitiko-p-7348.html#.W2s-ehq_yhA
https://www.toolstore.gr/sola-alfadi-aloyminioy-matia-40cm-p-10081.html#.W2s-pBq_yhA

Μαγνητικό 'η οχι μαγνητικό ?! Και το θελω και λιγο hevy duty :) κανένα μοντέλο δοκιμασμένο ?! Είδα τα λινκ αξίζουν? 'H να παω σε κάτι λίγο ποίο ακριβώ

Set-of-46pcs-Spanner-Socket-1-4-Car-Repair.jpg

Αυτό το σετάκι αν και γυαλιστερό μου φαίνεται ωραίο.Για 10-15 αξίζει τι λέτε?
Εχω και επώνυμο σετ 1/4 αλλά χωρίς κάποια εξαρτήματα,από αυτά που δίνει το συγκεκριμένο.

Πλήρες και χρηστικο σετακι 1/4 το οποιο το λιντλ το δινει στα 12 η 13 ευρω.
Αξιζει κάθε σεντς!

powerfix-ratschen-und-bitset-46-teilig.jpg

Μάλλον αυτή τη συλλογή λές.Οκ μοιάζει αν και δεν είναι 100% ίδια.Το θέμα είναι ο,τι το πράσινο σετ που κοιτάζω είναι πιο γυαλιστερό.Παίζει να είναι κατώτερης ποιότητας ή να μου σπάσει τις βίδες?

Τωρα για διαφορα στην ποιότητα δεν ξερω αλλα το φινιρισμα γυαλιστερο η ματ στην περιπτωση του λιντλ δεν παιζει κανενα ρολο!

Ευχαριστώ φίλε.
Πάντως κάθε εταιρεία παραγγέλνει από αυτές τις unnamed με διαφορετικές προδιαγραφές.
Ελπίζω αυτή να ειναι καλύτερη του lidl.
Σίγουρα το χρώμα είναι πιο ωραίο πάντως.

εδώ και λίγο καιρό μετά από την βοήθεια σας αγόρασα αυτά..

attachment.php

Σε γενικές γραμμές είναι καλά.. το φινίρισμα κτλ όλα μια χαρά ! για την τιμή τους.. δεν θα τα συγκρίνω με πχ were Micro ESD

για το lild και τα καρυδάκια 22 ευρώ .. και το σκέφτομαι (ρώτησα και στο τοπικ εργαλεία lidl)
από την άλλη με λίγο περισσότερα παίρνεις και αυτό ..θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας + ήταν ποτέ 13 ευρώ όπως λέτε ?

https://www.skroutz.gr/s/15454739/Force-2462-1-4-46τμχ.html

attachment.php

Last edited by a moderator: