Γι'αυτό είναι η εγγύηση σε αυτά τα εργαλεία.Δεν εχω δουλεψει αυτη τη μαρκα σε επαγγελματικο ή ερασιτεχνικο επιπεδο για να ξερω αλλα οπως και να εχει η τιμη αυτη μου φαινεται εξωφρενικη. Σιγουρα οι μαγκες πουλανε το ονομα τους και το uber alles. Να ρωτησω λοιπον και το αλλο τωρα, εχεις δωσει 700 Ευρωπαικα για αυτο το σετακι υπαρχει ποτε περιπτωση να του ριξεις ξυλο ακομα κι αν εισαι επαγγελματιας ? Μιλαω να το εχεις πληρωσει εσυ, οχι το αφεντικο ή η εταιρεια που δουλευεις. Εγω τουλαχιστον θα λυπομουνα τα φραγκα που κανει και δε θα το πιεζα τοσο αγρια. Το οτι τα καλα δε σπανε δε το πιστευω, ειναι ενα κομματι μεταλλο, αν το δουλεψω περαν των δυνατοτητων του θα το σπασω.
Για να τα δουλέψεις να βγαλουν τα λεφτά τους.
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
ποια καρυδάκια, αυτά που είναι επινικελομένα και τα νούμερα γραμμένα με «στυλό»;DIN και ISO έχουν και τα lidl, και η leatherman δίνει εγγυηση αλλά σπάνε
πάντως έχει λιγότερη εμπειρία απο την force, και σίγουρα είναι φασον τα εργαλεία της, λέω για τα κλειδιά και τα καρυδάκια
μεταξύ αυτών των δύο θα επέλεγα το πιο φθηνό, αν είχαν την ίδια τιμη force, και εννοείται δεν είναι τοπ αλλά μεσαία κατηγορία
για τα ντεμελοειδή, είναι άλλη ιστορία, για μένα είναι καλύτερη και απο dremel (έχει υποβαθμισθεί ελαφρώς απο την bosch, ακόμα και τα ακριβα dremel )
Υπερβάλλεις θεωρώ.
Η Poxxon είναι δεκαετίες στην αγορά των εργαλείων προ σειρών φασόν.