Εργαλεία Χειρός

Δεν εχω δουλεψει αυτη τη μαρκα σε επαγγελματικο ή ερασιτεχνικο επιπεδο για να ξερω αλλα οπως και να εχει η τιμη αυτη μου φαινεται εξωφρενικη. Σιγουρα οι μαγκες πουλανε το ονομα τους και το uber alles. Να ρωτησω λοιπον και το αλλο τωρα, εχεις δωσει 700 Ευρωπαικα για αυτο το σετακι υπαρχει ποτε περιπτωση να του ριξεις ξυλο ακομα κι αν εισαι επαγγελματιας ? Μιλαω να το εχεις πληρωσει εσυ, οχι το αφεντικο ή η εταιρεια που δουλευεις. Εγω τουλαχιστον θα λυπομουνα τα φραγκα που κανει και δε θα το πιεζα τοσο αγρια. Το οτι τα καλα δε σπανε δε το πιστευω, ειναι ενα κομματι μεταλλο, αν το δουλεψω περαν των δυνατοτητων του θα το σπασω.
Γι'αυτό είναι η εγγύηση σε αυτά τα εργαλεία.
Για να τα δουλέψεις να βγαλουν τα λεφτά τους.
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.

ποια καρυδάκια, αυτά που είναι επινικελομένα και τα νούμερα γραμμένα με «στυλό»;DIN και ISO έχουν και τα lidl, και η leatherman δίνει εγγυηση αλλά σπάνε
πάντως έχει λιγότερη εμπειρία απο την force, και σίγουρα είναι φασον τα εργαλεία της, λέω για τα κλειδιά και τα καρυδάκια
μεταξύ αυτών των δύο θα επέλεγα το πιο φθηνό, αν είχαν την ίδια τιμη force, και εννοείται δεν είναι τοπ αλλά μεσαία κατηγορία
για τα ντεμελοειδή, είναι άλλη ιστορία, για μένα είναι καλύτερη και απο dremel (έχει υποβαθμισθεί ελαφρώς απο την bosch, ακόμα και τα ακριβα dremel )

Υπερβάλλεις θεωρώ.
Η Poxxon είναι δεκαετίες στην αγορά των εργαλείων προ σειρών φασόν.

Μα υπαρχουν και πιο φτηνες καλες μαρκες με εγγυηση λοιπον, γιατι να παρω τα εξωφρενικα ακριβοτερα? Αυτο ειναι το σκεπτικο

Μιλαω για την φραση σου,

Να ρωτησω λοιπον και το αλλο τωρα, εχεις δωσει 700 Ευρωπαικα για αυτο το σετακι υπαρχει ποτε περιπτωση να του ριξεις ξυλο ακομα κι αν εισαι επαγγελματιας ? Μιλαω να το εχεις πληρωσει εσυ, οχι το αφεντικο ή η εταιρεια που δουλευεις. Εγω τουλαχιστον θα λυπομουνα τα φραγκα που κανει και δε θα το πιεζα τοσο αγρια.

Τα εχεις πληρωσει, εγγυημενα ειναι, δειρε τα!

Αυτο θελω να πω.

Ειδικα αν εισαι επαγγελματιας!

ποια καρυδάκια, αυτά που είναι επινικελομένα και τα νούμερα γραμμένα με «στυλό»;DIN και ISO έχουν και τα lidl, και η leatherman δίνει εγγυηση αλλά σπάνε
πάντως έχει λιγότερη εμπειρία απο την force, και σίγουρα είναι φασον τα εργαλεία της, λέω για τα κλειδιά και τα καρυδάκια
μεταξύ αυτών των δύο θα επέλεγα το πιο φθηνό, αν είχαν την ίδια τιμη force, και εννοείται δεν είναι τοπ αλλά μεσαία κατηγορία
για τα ντεμελοειδή, είναι άλλη ιστορία, για μένα είναι καλύτερη και απο dremel (έχει υποβαθμισθεί ελαφρώς απο την bosch, ακόμα και τα ακριβα dremel )

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις, η επινικελωση η/και η επιχρωμιωση ειναι στανταρ διαδικασια για την προστασια του ατσαλιου. Για πες μου μια σοβαρη μαρκα που δεν επιχρωμιωνει τα καρυδακια. Τα νουμερα γραμμενα με στυλο, που τα ειδες και δεν τα βλεπω εγω? :))

Θεωρεις οτι οι προδιαγραφες των Lidl ειναι ιδιες με τις επαγγελματικες προδιαγραφες της Proxxon? Τα ιδια ISO πληρουν? ISO μπορει να βγαλει ενα περιπτερο αλλα και ενα εργοστασιο με 20 γραμμες παραγωγης. Δεν σημαινει οτι επειδη εχουν ISO ειναι και τα ιδια, ειτε υποκεινται στους ιδιους ελεγχους και διαδικασιες!! Αλλο το ΙSO του περιπτερου, αλλο του εργοστασιου! Το ιδιο και με τα DIN standards.

Το οτι η proxxon εχει λιγοτερη εμπειρια απο την force μπορει σημαινει κατι?
Η Lamborgini εχει μπολικες δεκαετιες λιγοτερη εμπειρια απο την FIAT, αρα τι να υποθεσουμε σε αυτη την περιπτωση?

Επειδη εχω δουλεψει και proxxon και λιντλ σετακια, μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι υπαρχει εμφανης διαφορα. Μην πω μερα με την νυχτα και φανω υπερβολικος :))

Να και μια διακριση της Proxxon που βρηκα προσφατα για τα αντιστοιχα εργαλεια διαφορων εταιρειων...
tabelle_xl_2017.jpg

Last edited:
Στο πρακτικερ τα ειχε και πιο φθηνα απο 9 . Αυτα που εχει το e-shop ειναι με sds τρυπανια ενω του πρακτικερ οχι

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν τα πρόλαβα με 9! σίγουρα καρά άξιζε με 9 ! όταν μπήκα δεν υπήρχαν διαθέσιμα!

sds χρησιμοποιώ .. και στο skroutz 15 τα έχει άρα κανονική τιμή είναι. δεν τα καίγομαι.. αλλά το σκέφτομαι!

κάτι ακόμα έχω αυτήν την πρέσα https://b.scdn.gr/images/sku_main_i...522142822_knipex_presa_akrodekton_975110.jpeg

πως δουλεύει το lock ? βασικά μένει πάντα ανοικτή και δεν ξέρω τη κάνω λάθος! αυτο που γράφει release το γυρνάω αλλά τίποτα!

Last edited by a moderator:
Τι γνώμη έχετε? Έχω ένα πολύ φτηνό σετ κατσαβιδια ωρολογοποιου Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Αυτά τη λένε? Www.e-shop.gr/set-6-tem-katsabidia-...ecker-cr-v-2-24-3-mm-ph-pz-66428-p-TLS.020506 . Δεν είναι κάτι που δουλεύω συχνά αλλά όταν το χρειάζομαι θέλω να κάνω την δουλειά μου. Από ότι είδα τα πήρε ο Κυριάκος

Τι γνώμη έχετε? Έχω ένα πολύ φτηνό σετ κατσαβιδια ωρολογοποιου Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Αυτά τη λένε? Www.e-shop.gr/set-6-tem-katsabidia-orologopoion-ilektronikon-black-decker-cr-v-2-24-3-mm-ph-pz-66428-p-TLS.020506 . Δεν είναι κάτι που δουλεύω συχνά αλλά όταν το χρειάζομαι θέλω να κάνω την δουλειά μου. Από ότι είδα τα πήρε ο Κυριάκος

Αυτο το σετακι δεν ξερω τι λεει απο ποιοτητα ομως διαθετει δυο μικρα μεγεθη (σε ισιο 1.4μμ και philps 000) που ειναι χρησιμοτατα και παραδοξως δεν τα συναντας σε πολλα σετ.
Αυτο ειχα πει και στον Κυριακο οταν ειχε παραγγειλει το σετακι της Black and Decker.

Πληρεστατο και ποιοτικο σετ ειναι αυτο της proxxon αλλα ειναι ακριβο https://www.e-shop.gr/set-15-tem-katsabidia-orologopoioy-proxxon-28148-p-TLS.220031

H καλυτερη ποιοτητα που εχω δοκιμασει ειναι το σετ κατσαβιδιων ακριβειας της wera https://www.tme.eu/gr/details/wera.ms12sb1/katsavidia-kai-set/wera/05073675001/

Δημήτρη τα έχω και τα δύο σετάκια.
Πάρα πολύ καλό και πλήρες και το Proxxon αλλά για άλλη χρήση, δεν είναι για ψιλοδουλειές.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Χειρός

Δυστυχως και το wurth υπαρχουν περιπτωσεις που δεν μπαινει το στελεχος σε τρυπα.
Καλυτερα τα wera κατ εμε.

Τα Wurth είναι υπερδιπλάσια όμως, πολύ πιο πλήρης σειρά.