xristossl2000
Senior Member
Ρε παιδιά για πείτε μου τη γνώμη σας... Σε μυτοτσίμπιδο ίσο και κυρτό 200m ποια μάρκα να προτιμήσω stanley fatmax ή benman; Η χρήση τους θα είναι περιστασιακή και πιο πολύ τα θέλω για να συμπληρώσω το σετ.
Ρε παιδιά για πείτε μου τη γνώμη σας... Σε μυτοτσίμπιδο ίσο και κυρτό 200m ποια μάρκα να προτιμήσω stanley fatmax ή benman; Η χρήση τους θα είναι περιστασιακή και πιο πολύ τα θέλω για να συμπληρώσω το σετ.
Επειδή ειναι καρακινεζικη
Sent from my iPad using Tapatalk
Επειδή ειναι καρακινεζικη
Sent from my iPad using Tapatalk
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά όποια από τα δύο κι αν επιλέξω (stanley-benman), η ποιότητα πάνω κάτω είναι η ίδια, δεν υπερέχει κάποιο; πόσο μάλλον για την ερασιτεχνική χρήση που τα θέλω. Και μιας οι τιμές τους είναι σχεδόν οι ίδιες λέω να πάω σε benman.
Πάντως οι benman γκαζοταναλιες τύπου Cobra δεν αξίζουν αφού έχουν ίδια τιμή με της knipex που είναι ο βασιλιάς του είδους
Καλημερα. Ακόμα όμως και οι φασονατζήδες, μαθαίνουν απο τα λάθη τους. Αν εχουν υψηλά ποσοστά αποτυχιών, επιστροφών, κλπ. θα χάσουν τους πελάτες τους. Άρα βελτιώνονται εξ ορισμού (ή εξαφανίζονται απο τη αγορα).
Απο την άλλη μεριά, πολλές πολυεθνικές εταιρείες, κατασκευάζουν σε δικά τους εργοστάσια στην Κίνα, λόγω φθηνότερου κόστους. Μεταφέρουν λοιπόν τεχνογνωσία.
Αναμφισβήτητα οι Κινέζοι ειναι πανέξυπνος λαός. Συνεπώς για τους 2 πιο πανω λόγους, η καμπύλη εκμάθησης τους θα εχει πολυ πιο απότομη κλιση (σε μικρότερο χρονο μαθαίνουν και διορθώνονται).
Αν συνυπολογισουμε δε και το γεγονός οτι ειναι δαιμόνιοι έμποροι, δεν ειναι μακριά η εποχή που κινεζικες εταιρίες θα γίνουν πολυεθνικές, με δικά τους ποιοτικά προϊόντα. Δες τι γινεται πλέον με τα κινητά τηλέφωνα τους.
Μήπως να έβαζες μια φώτο ή ένα λινκ των εργαλείων που θες να πάρεις; Υποψιάζομαι ότι δεν έχεις επιλέξει την ακριβή σειρά της Benman, άρα ότι και να πάρεις το ίδιο είναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.