Τωρα φταιω εγω αν κοψω το υπολοιπο σχαρακι για να συγκρινω τους δυο κοφτες?
Την συγκριση την έχεις στο αίμα σου....!!!
Άρα σε βλέπω να το κάνεις....!!!
Τωρα φταιω εγω αν κοψω το υπολοιπο σχαρακι για να συγκρινω τους δυο κοφτες?
Να τη κάνεις τη σύγκριση Μιχάλη, έτσι από περιέργεια.
Προσωπικά ψηφίζω Knipex.
Μιάς καί τό ξεκίνησε το θέμα ο Μιχάλης
Εψαξα καί βρήκα μιά παλιά φωτογραφία από τόν κόφτη τής Knipex 71 12 200 πού κόβει σάν βούτυρο καρφιά καί βίδες 4 mm διάμετρο,καί μέ "γλυκό κόψιμο" να πέφτει τό κομμένο μέρος επιτόπου κάτω,καί όχι να εκσφενδονίζει τό κομμένο μέρος 3 μέτρα μακρυά,καί δύσκολα μέ ζόρι στό χέρι η κοπή,όπως κάνουν οι φτηνοί κόφτες.
![]()
Υπαρχει καποιος κοφτης Knipex ή αλλη μαρκα που να κοβει ακριβως την βιδα ή το συρμα που θα εξεχει προσωπο με την επιφανεια και να μπορω να το παραγγειλω απο Ελλαδα;; Και να μην κανει 40 ; γιατι τετοιο εργαλειο ξερω οτι υπαρχει σε αυτη την τιμη απο ιαπωνικη εταιρεια με εργαλεια οργανων. Για αυτη τη δουλεια το θελω.
![]()
Τώρα που λέμε για Knipex (που της έχω και αδυναμία), πάω το πρωί να πάρω πριτσίνια και κάτι ταινίες που χρειαζόμουν και πέφτει το μάτι μου σε αυτήν την Cobra. Έρωτας με την πρώτη ματιά (δεν την είχα ξαναδεί) και έφυγα με 25 γιούρια εξτρά στον λογαριασμό...παλιοκατάσταση :behead:
Μια χαρα. Λιγο με τις δυνατοτητες. Θα εχω προβλημα να κοψω ταστο ; Η πρωτη αναφερει μαλακα υλικα αλλα λεει κοπη χωρις φαλτσο. Οποτε υποθετω ειναι αυτο που θελω.
Aσ πάει καί τό παλιάμπελο ......... πού λέμε Νικόλα.
Τήν έχω δουλέψει καιρό,καί τα αξίζει τα λεφτά της μέχρι τό τελευταίο σέντζι,καλοδούλευτη !
Μια χαρα. Λιγο με τις δυνατοτητες. Θα εχω προβλημα να κοψω ταστο ; Η πρωτη αναφερει μαλακα υλικα αλλα λεει κοπη χωρις φαλτσο. Οποτε υποθετω ειναι αυτο που θελω.
Αν δεν κανω λαθος τον κωδικο...Ειναι ακριβη, Αν και θα εκανε σιγουρα τελεια την δουλεια... Οποτε την ξεχναμε...Δεν ξέρω την σκληρότητα του τάστου αλλά την πρώτη την είχα δώσει σε ένα φίλο για την ίδια δουλειά (για τάστα) και του έκανε τα μάλα. Η 2η βέβαια είναι και για πιο σκληρά μέταλλα...
Έχω και μία Cobolt για ισόπεδη κοπή. Νομίζω αυτήν που έδειξε ο Μιχάλης...
....αλλά δεν ξέρω τιμές...υπολογίζω στο 30αρι
Αν δεν κανω λαθος τον κωδικο...Ειναι ακριβη, Αν και θα εκανε σιγουρα τελεια την δουλεια... Οποτε την ξεχναμε...
https://www.pam.gr/72-62-200-Dynato...ia-malako-metallo-kai-synthetiko-yliko-KNIPEX
Με βλεπω να το δινω το 40 ...
Ωραια αργαλεια (sic, εδω θελει α) και τα δυο αυτα, Μιχαλη.
Απο περιεργεια: Μετα απο αυτες τις ζορικες κοπες, επηρεαστηκε καθολου η κοψη τους;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.