Εργαλεία Μπαταρίας

Δλδ που κατατασονται σαν εργαλεια αυτα τα einhell ta 18βολτα ρε παιδια?

Στα μεσαια ή στα μαπα? Εχω παρει ενα φυσερο της μαρκας αυτης κανα μηνα τωρα και ηρθε με μια 3αρα μπαταρια, το χρησιμοποιω σχετικα συχνα σε φυσηγμα της μηχανης και του αυτοκινητου μετα το πλυσιμο οπου δε πιανει πετσετα, φυσηγμα του παγκου μετα απο δουλειες. Με εχει βολεψει παρα πολυ.

Μεχρι τωρα εχω ενα μακιτα 14αρι με 2 1.5αρες μπαταριες και λιγο πολυ με αυτο κανω δουλειες. Δε με εχει προβληματισει καθολου 2 χρονια τωρα απλα καποιες φορες νιωθω οτι δεν ειναι τοσο δυνατο οσο θα ηθελα συν το οτι σε συνεχομενη εργασια οι μπαταριες ειναι μικρες.

Αξιζει να χτισει καποιος ερασιτεχνης εργαλεια γυρω απο αυτη τη σειρα ή ειναι της κυριακης χαρα και της δευτερας λυπη?

Εγω διαφωνω για τα stanley. Αν δεν εχεις σκοπο να χτισεις οικογενεια εργαλειων με την ιδια μπαταρια, αξιζουν, αλλιως δεν συγκρινονται με τα einhell, τα οποια ειδα απο κοντα στο praktiker την σειρα brussless και με την προσφορα που βγαζουν καθε Νοεμβρη με δωρο τον φορτιστη και την μπαταρια δεν εχουν ανταγωνισμο. Εγω προσωπικα παντως δεν ειδα ανωτεροτητα στα fatmax απο τα ιδιας τιμης black&Decker... Θα εγκλωβιστεις αδικα σε μια οικογενεια που ζητημα να εχει εργαλεια μπαταριας οσα τα δακτυλα και των δυο χεριων σου... Και αγνωστο αν θα υπαρχουν ολα στην Ελλαδα.

Τα Fatmax με τα Einhell η τα Black Decker δεν συγκρινονται σε καμία των περιπτώσεων.....ανήκουν σε επαγγελματική/ημιεπαγγελματικη σειρά...
Τα δεύτερα δεν είναι μάπα....απλώς έχουν ένα συγκεκριμενο ευρως δυνατοτήτων...και ως εκεί...

Όσο αφορά το ευρος εργαλείων μπαταριών της Stanley δεν σαν της Einhell αλλά έχει αυτά που το 95% των χρηστών,ερασιτεχνης και επαγγελματιας, θα χρειαστεί και θα σε κάλυψει..Έχω ήδη 4 και αποδίδουν τα μέγιστα....

Πριν δυο χρονια θα υποστηριζα αυτο που λες. Αλλα οταν εχεις διπλα διπλα stanley και πχ το Einhell TE-CD 18 , εγω δεν βλεπω διαφορες που να δικαιολογουν την τιμη. Μαλιστα τα stanley φλερταρουν σε τιμη τα Dewalt οταν ειναι σε εκπτωση.

Και εγω θα σου προτεινα να κρατηθεις και να παρεις της Dewalt σε καποια ευκαιρια/ εκπτωση στο μελλον,

σε εργαλεια μπαταριας , οπως ειπε και ο songless_bird ,ειναι καλο να μενεις σε μια εταιρια, σε ηλεκτρικα μπορεις να παιξεις σε διαφορες μαρκες,

αναλογα με την χρηση και αναγκαιοτητα που εχεις,μερικες φορες και καποιες 2,3ες εταιριες σε καλυπτουν

Το θέμα ρε παιδιά είναι ότι πολλές φορές χρειάζεσαι ένα εργαλείο άμεσα να κάνεις μια δουλειά και μετά μπορεί να μείνει στο ράφι αρκετό καιρό χωρίς να δουλέψει.
Έτσι δε νομίζω ότι συμφέρει να αγοράζεις σε ηλεκτρικά εργαλεία τοπ μαρκες. Γι'αυτό και κοιτάζω αυτά τα einhell που έχουν πολλά εργαλεία σε μπαταρία σχετικά φθηνά και πάνω από όλα φθηνές μπαταριες μεγάλης χωρητικότητας.
Τώρα βέβαια απτην άλλη δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απτό να σε κρεμάει το εργαλείο πάνω στη δουλειά.
Βλέπω δε τα έχετε σε υπόληψη τα einhell, πιθανώς δικαιολογημενα. Εσύ φίλε εντουρας αν θες πες μου ποια από αυτά έχεις δουλέψει

Εναν γωνιακο και εναν διδυμο τροχο που εχει ο φιλος μου ο Γιαννης ειναι απλα για πεταμα.

Σου λεω δεν ξερω τι λενε τα μπαταριας και αν εχουν βελτιωθει αλλα το να θες να κανεις δουλεια και να καταλληγεις να βριζεις ειναι πολυ ασχημο.

Και εγω στην θεση σου θα ανεβαζα λιγο τον προυπολογισμο μου και θα πηγαινα σε Stanley.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Εναν γωνιακο και εναν διδυμο τροχο που εχει ο φιλος μου ο Γιαννης ειναι απλα για πεταμα.

Σου λεω δεν ξερω τι λενε τα μπαταριας και αν εχουν βελτιωθει αλλα το να θες να κανεις δουλεια και να καταλληγεις να βριζεις ειναι πολυ ασχημο.

Και εγω στην θεση σου θα ανεβαζα λιγο τον προυπολογισμο μου και θα πηγαινα σε Stanley.
Αυτή τη στιγμή το stalney με δύο μπαταρίες έχει ακριβώς την ίδια τιμή με το DeWalt με μια μπαταρία στο praktiker . Πες μου ότι υπάρχει δίλημμα ακόμη και για εσένα ...

Καλημέρα, θα ήθελα μία μικρή βοήθεια. Τα τρυπάνια CYL9 και HEX9 ταιριάζουν σε όλα τα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας ή πρέπει να δω το στέλεχος; (ένα κινέζικο έχω)

Καλημέρα, θα ήθελα μία μικρή βοήθεια. Τα τρυπάνια CYL9 και HEX9 ταιριάζουν σε όλα τα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας ή πρέπει να δω το στέλεχος; (ένα κινέζικο έχω)

Καλως τον, καλωσορισες στην παρεα μας!

Τα τρυπανια CYL9 βγαινουν και με στρογγυλο στελεχος που χρειαζονται το παραδοσιακο τσοκ που το σφιγγεις αλλα και με εξαγωνο στελεχος που μπαινει στους βιδολογους με εξαγωνο τσοκ.

Εαν εχεις δραπανο λοιπον με το παραδοσιακο τσοκ που σφιγγεις το τρυπανακι με το χερι, μπορεις να παρεις και τα δυο ειδη. Εαν εχεις δραπανο που εχει εξαγωνο τσοκ μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο τα HEX9 multiconstruction που εχουν εξαγωνο (HEX) στελεχος.

Aν θες καποια αλλη διευκρινιση ρωτησε ξανα.

Αυτή τη στιγμή το stalney με δύο μπαταρίες έχει ακριβώς την ίδια τιμή με το DeWalt με μια μπαταρία στο praktiker . Πες μου ότι υπάρχει δίλημμα ακόμη και για εσένα ...

Το ότι μου λειπει τεχνικά μια ακομη μπαταρία για να κάνω σωστά την δουλειά μου... δηλ καμία 50αρια ευρώ....!!!!
Φυσικά εγώ το βλέπω αλλιώς και εσύ από την πλευρά σου πάλι με άλλο μάτι...οπότε δεν βγαινει άκρη..

Πέραν τούτου δεν υποτιμαω τα dewalt....έχουν καλύτερο όνομα στην πιάτσα από τα Stanley....Αυτό όμως δεν τα καθιστά volue for money...Και όπως βλέπεις ο φίλος,αλλά και πολλοί άλλοι,δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη....

Παρόλα αυτά σεβαστή και κατανοητή η άποψη σου.