Εργαλεία Μπαταρίας

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Για τα μιλγουοκι το εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι η κορυφη.
Ομολογουμενως, ενας απο αυτους που το υποστηριζει απολυτα ειναι ο αντιπροσωπος τους στην Ελλαδα και φιλος, αλλα το εχω δει και σε αλλους.

ποιος ειναι ο επισημος αντιπροσωπος αν επιτρεπεταi;

Spap ΑΕ, λεγεται, στο Γαλατσι.
Σημειωτεον, δεν ειναι αυτη η κυρια δουλεια τους, αυτοι κυριως εχουν χονδρικη βιδες κτλ για οικοδομες.
(Αν δεν επιτρεπεται να βαζεις ονομα, δεν ειμαι σιγουρος, σβηστε το please).

λογω αγροτικων εργαλειων, προφανως θα λυνεις και θα σφιγγεις μπουλονια, κατι το οποιο σημαινει οτι θα πρεπει να αγορασεις ενα μπουλονοκλειδο.
Για τετοιες καταστασεις εγω χρησιμοποιω ενα Makita ηλεκτρικο, και μονο.
Εχω και 12 V Milwaukee (δραπανο και παλμικο) τα οποια ειναι πολυ δυνατα, αλλα δεν εχω διανοηθει να λυσω μεγαλο μπουλονι μηχανηματος. Δεν ξερω τι μπορει να κανει το 18V παλμικο.

Η τιμη των εργαλειων μπαταριας Milwaukee στη χωρα μας ειναι αποτρεπτικα υψηλη λογω φορων, δασμων και προφανως λογω περιθωρειων κερδους. Δεν ξερω επισης τι ειδους υποστηριξη παρεχει η εδω αντιπροσωπεια.

Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι τα Μilwaukee μπορουν πραγματικα να προσφερουν κατι καλυτερο απο τα αντιστοιχα Bosch και Μακιτα. Και δεν αναφερομαι μοναχα στις δυνατοτητες και την ισχυ των εργαλειων αλλα και στην αξιοπιστια τους.

Στο ερωτημα του φιλου παραπανω, θα του προτεινα να παρει το σετακι Μακιτα με το κρουστικο+παλμικο που περιεχει τρεις μπαταριες 3Αh και φορτιστη.
Ειναι κριμα να παρει τα εργαλεια ξεχωριστα με μεγαλυτερο κοστος, για καποιες λεπτομερειες στα χαρακτηριστικα των δραπανων που πιθανως να μην τις καταλαβει ποτε στην πραξη.

λογω αγροτικων εργαλειων, προφανως θα λυνεις και θα σφιγγεις μπουλονια, κατι το οποιο σημαινει οτι θα πρεπει να αγορασεις ενα μπουλονοκλειδο.
Για τετοιες καταστασεις εγω χρησιμοποιω ενα Makita ηλεκτρικο, και μονο.
Εχω και 12 V Milwaukee (δραπανο και παλμικο) τα οποια ειναι πολυ δυνατα, αλλα δεν εχω διανοηθει να λυσω μεγαλο μπουλονι μηχανηματος. Δεν ξερω τι μπορει να κανει το 18V παλμικο.

Ναι εννοειται θα παρω μπουλονοκλειδο ξερω οτι το παλμικο δν κανει για τα μπουλονια η για μεγαλες βιδες εχω το αεροκλειδο προς το παρον. εμενα στην ουσια μου χρειαζεται γωνιακος τροχος και μπουλονοκλειδο οπως πολυ καλα ειπες. απλα θελω να ξεκινησω με ενα σετ δραπανο παλμικο με μπαταριες και μετα να παρω ενα ενα ολα τα υπολοιπα επειδη θελω να τα εχω ολα και ας τα χρειαζομαι λιγοτερο.

ωραια, τοτε ξεκινα να ψαχνεις μπουλονοκλειδο βασει χαρακτηριστικων (ποσα Nm δεινει το καθε ενα) και μετα απο την ιδια σειρα αγοραζεις και τα υπολοιπα εργαλεια που χρειαζεσαι

Παιδια ευχαριστω για τον χρονο σας θα επεξεργαστω οσα μου ειπατε και θα πραξω αναλογως.

Νικο πολυ ενδιαφερον θα ερευνισω λιγο και μερικα βιντεο με milwaukee αν και ξερω οτι ειναι η κορυφαια. Το μονο κακο ειναι η τιμη των υπολοιπων solo της εταιριας ειναι σχεδον διπλασια απο makita dewalt. αλλα το σκεφτομαι σοβαρα.

Το έχω το συγκεκριμένο σετ αλλά τα πήρα ξεχωριστά , κομμάτι κομμάτι . Προσωπικά τα θεωρώ μια κατηγορία μόνα τους τα Milwaukee , αρκετά πιο ακριβά από τον ανταγωνισμό για τους λογους που αναφέρθηκαν αλλά αξίζουν . Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα τα συνιστώ ανεπιφύλακτα , ξενοιαζεις , δεν ασχολησε με αλλά ..

Αφού θες αρκετά εργαλεία να πάρεις makita γιατί και καλά επαγγελματικά είμαι και τα solo μετα για επέκταση της γκάμας σου έχουν λογική τιμή.

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια ευχαριστω για τον χρονο σας θα επεξεργαστω οσα μου ειπατε και θα πραξω αναλογως.

Νικο δες και αυτο το σετ.

Τα χαρακτηριστικα του ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και υο βαρος του μηδαμηνο που ειναι πολυ σημαντικο.

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...walt-me-katsavidi-palmiko-12v-2x2ah-80703385/

Δες και ενα τεστ εδω μαζι με ενα ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ.

https://www.youtube.com/watch?v=835pS9o5Kyg

Last edited:
Νικο μου δινουμε ολες τις εναλλακτικες σε καποιον και ας επιλεξει!
Με αυτο το σκεπτικο και καλοπροαίρετα παντα!

Επισης το βαζω και σαν παρουσιαση καθως ειναι σχετικα νεο το σετακι αυτο και η αύξηση της αποδοσης σε σχεση με το απερχομενο ειναι εντυπωσιακη!

Νικο δες και αυτο το σετ.

Τα χαρακτηριστικα του ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και υο βαρος του μηδαμηνο που ειναι πολυ σημαντικο.

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...walt-me-katsavidi-palmiko-12v-2x2ah-80703385/

Δες και ενα τεστ εδω μαζι με ενα ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ.

https://www.youtube.com/watch?v=835pS9o5Kyg

Ψαχνω 18v για την αποκτηση και αλλων εργαλειων μελλοντικα. Ευχαριστω για την προταση παντως. Ειναι μεγαλο προνομιο το μικρο βαρος αλλα νομιζω σε καποιον που δουλευει ωρες καθημερινα ενα εργαλειο μπαταριας.

Εξίσου χρήσιμες είναι και οι 12v/10.8ν σειρες καθώς παρέχουν σε ορισμένές καταστάσεις εργασιών περισσότερες ευκολίες από την 18ν..
Προσωπικά έχω σετ παλμικού και κρουστικου δραπανοκατσαβιδου και στις 2 περιπτώσεις (12ν και 18ν) και οφείλω να πω ότι με διευκολινουν απίστευτα...
Ξεκινά εσύ με 18v και βλέπεις στην συνέχεια...