Καλα θα κανεις Νικο να πας σε 18αρα για να μπορείς να παρεις και μπουλονοκλειδο μετα αν δεις και δε σε καλυπτει το παλμικο.
Ναι αυτο σκεφτομαι κ εγω μπουλονοκλειδο οπως και τροχος μου ειναι απαραιτητα.Καλα θα κανεις Νικο να πας σε 18αρα για να μπορείς να παρεις και μπουλονοκλειδο μετα αν δεις και δε σε καλυπτει το παλμικο.
99% θα σου κάνουν μανούρα στο τελωνείο.. εξ άλλου αυτά είναι βαριά, αν είναι να πληρώσεις τη διαφορά σε κόστος αποσκευών δε λέει..
Καλα θα κανεις Νικο να πας σε 18αρα για να μπορεί να παρεις και μπουλονοκλειδο μετα αν δεις και δε σε καλυπτει το παλμικο.
Μια ερωτηση ακομα.Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο thread. Επειδη το φθινοπωρο θα παω αμερικη εκανα μια ερυευνα και ειδα οτι τα εργαλεια μπαταριας εκει ειναι σχεδον στην μιση τιμη. Θα μπορουσα να τα μεταφερω μαζι με τις μπαταριες? Η αν οχι σκεφτηκα να επαιρνα απο εδω ενα εργαλειο η ενα σετ εργαλειων με μπαταριες και να επαιρνα τα υπολοιπα solo απο εκει. Σκεφτομαι σωστα η υπαρχει καποιο θεμα που δν το σκεφτομαι. Για milwaukee λεω απο αμερικη. Αν και τα makita φθηνοτερα ειναι και εκει.
Καλα το σκεφτηκες να αγορασεις απο Ελλαδα / Ευρωπη φορτιστη, γιατι στην Αμερικη εχουν 110V AC.
Εχουν ερθει εργαλεια μπαταριας (μαζι με μπαταριες) απο Αμερικη, χωρις προβλημα, εαν φυσικα δεν υπερβαινεις το βαρος αποσκευων που δικαιουσαι.
ομως μη φορτωσεις μια βαλιτσα εργαλεια, 2 -3 θα ειναι μια χαρα στο τελωνειο
Δες το homedepot.com που εχει παντου φυσικα καταστηματα
Κωστη μη τα λες σε εμένα, στον Νικο να τα προτεινεις.
Εγω το μονο που θα του πω σαν συμβουλη ειναι να ξαναδει και τα εξαιρετικά DEWALT.
Ξερεις ποσα βιντεο κυκλοφορουν με DEALT ΜΑΚΙΤΑ, BOSCH RYOBI κλπ να βγαζουν καπνους?
Αν τα πιστευαμε αυτα δε θα αγοραζαμε τπτ.
Κωστη μη τα λες σε εμένα, στον Νικο να τα προτεινεις.
Εγω το μονο που θα του πω σαν συμβουλη ειναι να ξαναδει και τα εξαιρετικά DEWALT.
Ξερεις ποσα βιντεο κυκλοφορουν με DEALT ΜΑΚΙΤΑ, BOSCH RYOBI κλπ να βγαζουν καπνους?
Αν τα πιστευαμε αυτα δε θα αγοραζαμε τπτ.
η δυναμη του bosch ειναι παλμικου ας εχει καρε 1/2. Σε διατομες m20 και πανω θες μπουλονοκλειδο και μαλιστα δυνατο .
Εν μερη εχετε δικιο γιατι εαν ο Νικος τα θελει για αγροτικα μηχανηματα και συναφη θελει δυναμη και ενδεχομενος τα 200Ν ακομη και για σκετο μπουλονοκλειδο ειναι παρα πολυ λιγα....Απλως το ανεφερα απο θεμα χρηστικοτητας και οικονομικης πλευρας περισσοτερο....
θελει βαρβατο εργαλειο...οπως αυτο..
https://www.skroutz.gr/s/7579399/Dewalt-DCF899P2.html
πολλες φορες χρειαζεται να ξεσφιξεις μεγαλα παξιμαδια αν οχι μπουλονι απο τρακτερ στο χωραφι. υπαρχουν παξιμαδια σε παρελκομενα αλωνιστικες κτλπ που ειναι πιο απαιτητικα απο ενα μπουλονι τρακτερ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.