Εργαλεία Μπαταρίας

Καλα θα κανεις Νικο να πας σε 18αρα για να μπορείς να παρεις και μπουλονοκλειδο μετα αν δεις και δε σε καλυπτει το παλμικο.
Ναι αυτο σκεφτομαι κ εγω μπουλονοκλειδο οπως και τροχος μου ειναι απαραιτητα.

Μια ερωτηση ακομα.Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο thread. Επειδη το φθινοπωρο θα παω αμερικη εκανα μια ερυευνα και ειδα οτι τα εργαλεια μπαταριας εκει ειναι σχεδον στην μιση τιμη. Θα μπορουσα να τα μεταφερω μαζι με τις μπαταριες? Η αν οχι σκεφτηκα να επαιρνα απο εδω ενα εργαλειο η ενα σετ εργαλειων με μπαταριες και να επαιρνα τα υπολοιπα solo απο εκει. Σκεφτομαι σωστα η υπαρχει καποιο θεμα που δν το σκεφτομαι. Για milwaukee λεω απο αμερικη. Αν και τα makita φθηνοτερα ειναι και εκει.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Καλα θα κανεις Νικο να πας σε 18αρα για να μπορεί να παρεις και μπουλονοκλειδο μετα αν δεις και δε σε καλυπτει το παλμικο.

Κυριακο θεωρω ασκοπη την αγορα ξεχωριστων εργαλειων και σπαταλης οταν υπαρχουν 2 σε 1,...δηλ εσωτερικο εξαγωνο 1/4" και εξωτερικο καρε 1/2"...

Στην Bosch απο οτι ειδα υπαρχει δυνατοτητα....

https://www.bosch-professional.com/gr/el/products/gdx-18v-200-c-06019G4200

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Μια ερωτηση ακομα.Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο thread. Επειδη το φθινοπωρο θα παω αμερικη εκανα μια ερυευνα και ειδα οτι τα εργαλεια μπαταριας εκει ειναι σχεδον στην μιση τιμη. Θα μπορουσα να τα μεταφερω μαζι με τις μπαταριες? Η αν οχι σκεφτηκα να επαιρνα απο εδω ενα εργαλειο η ενα σετ εργαλειων με μπαταριες και να επαιρνα τα υπολοιπα solo απο εκει. Σκεφτομαι σωστα η υπαρχει καποιο θεμα που δν το σκεφτομαι. Για milwaukee λεω απο αμερικη. Αν και τα makita φθηνοτερα ειναι και εκει.

Καλα το σκεφτηκες να αγορασεις φορτιστη απο Ελλαδα / Ευρωπη, γιατι στην Αμερικη εχουν 110V AC.
Εχουν ερθει εργαλεια μπαταριας (μαζι με μπαταριες) απο Αμερικη, χωρις προβλημα, εαν φυσικα δεν υπερβαινεις το βαρος αποσκευων που δικαιουσαι.

ομως μη φορτωσεις μια βαλιτσα εργαλεια, 2 -3 θα ειναι μια χαρα στο τελωνειο

Δες το homedepot.com που εχει παντου φυσικα καταστηματα

Κωστη μη τα λες σε εμένα, στον Νικο να τα προτεινεις.
Εγω το μονο που θα του πω σαν συμβουλη ειναι να ξαναδει και τα εξαιρετικά DEWALT.

Ξερεις ποσα βιντεο κυκλοφορουν με DEALT ΜΑΚΙΤΑ, BOSCH RYOBI κλπ να βγαζουν καπνους?
Αν τα πιστευαμε αυτα δε θα αγοραζαμε τπτ.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

η δυναμη του bosch ειναι παλμικου ας εχει καρε 1/2. Σε διατομες m20 και πανω θες μπουλονοκλειδο και μαλιστα δυνατο .

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Καλα το σκεφτηκες να αγορασεις απο Ελλαδα / Ευρωπη φορτιστη, γιατι στην Αμερικη εχουν 110V AC.
Εχουν ερθει εργαλεια μπαταριας (μαζι με μπαταριες) απο Αμερικη, χωρις προβλημα, εαν φυσικα δεν υπερβαινεις το βαρος αποσκευων που δικαιουσαι.

ομως μη φορτωσεις μια βαλιτσα εργαλεια, 2 -3 θα ειναι μια χαρα στο τελωνειο

Δες το homedepot.com που εχει παντου φυσικα καταστηματα

στο homedepot κοιταξα τις τιμες. Θα το δω αν και δν ξερω με εγγυηση τι θα γινει αν παρω καποια απο εκει.

Εγω το μονο που θα του πω σαν συμβουλη ειναι να ξαναδει και τα εξαιρετικά DEWALT.

Ξερεις ποσα βιντεο κυκλοφορουν με DEALT ΜΑΚΙΤΑ, BOSCH RYOBI κλπ να βγαζουν καπνους?

Εχεις δικιο σε αυτο που λες για ολα υπαρχει καποιο βιντεο η σχολιο για ελατωματα. Και σε ολους εχει τυχει να παρουν κατι ακριβο και να τους βγει ελλατωματικο. εγω το καλοκαιρι επειτα απο ερευνα μηνων αγορασα ενα δισκοπριονο μεταλλου evolution 355 εχοντας δει σε ολα τα βιντεο να λενε τα καλυτερα και μου βγηκε ελλατωματικο εκοβε θεοστραβα. οποτε ναι δεν πιστευω οσα βλεπω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

η δυναμη του bosch ειναι παλμικου ας εχει καρε 1/2. Σε διατομες m20 και πανω θες μπουλονοκλειδο και μαλιστα δυνατο .

Εν μερη εχετε δικιο γιατι εαν ο Νικος τα θελει για αγροτικα μηχανηματα και συναφη θελει δυναμη και ενδεχομενος τα 200Ν ακομη και για σκετο μπουλονοκλειδο ειναι παρα πολυ λιγα....Απλως το ανεφερα απο θεμα χρηστικοτητας και οικονομικης πλευρας περισσοτερο....
θελει βαρβατο εργαλειο...οπως αυτο..
https://www.skroutz.gr/s/7579399/Dewalt-DCF899P2.html

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Εν μερη εχετε δικιο γιατι εαν ο Νικος τα θελει για αγροτικα μηχανηματα και συναφη θελει δυναμη και ενδεχομενος τα 200Ν ακομη και για σκετο μπουλονοκλειδο ειναι παρα πολυ λιγα....Απλως το ανεφερα απο θεμα χρηστικοτητας και οικονομικης πλευρας περισσοτερο....
θελει βαρβατο εργαλειο...οπως αυτο..
https://www.skroutz.gr/s/7579399/Dewalt-DCF899P2.html

οταν ξεκινησα να ψαχνω για dewalt αυτο ειχα δει για μπουλονοκλειδο.βαρβατο εργαλειο. και η makita εχει 1000nm μπουλονοκλειδο

Δεν κανουν τα wanna be μπουλονοκλειδα των 200Nm
Ο ανθρωπος το θελει και για αγροτικες εργασιες, θα παει να ξεσφιξει μπουλονι απο αλετρι ή τρακτερ με 200Nm και το εργαλειο θα αλλαξει χρωμα.

Νικο, θα πας Αμερικη και μολις δεις τις τιμες σε Milwaykee και Ridgit δεν θα κοιταξεις αλλο εργαλειο.

πολλες φορες χρειαζεται να ξεσφιξεις μεγαλα παξιμαδια αν οχι μπουλονι απο τρακτερ στο χωραφι. υπαρχουν παξιμαδια σε παρελκομενα αλωνιστικες κτλπ που ειναι πιο απαιτητικα απο ενα μπουλονι τρακτερ.

πολλες φορες χρειαζεται να ξεσφιξεις μεγαλα παξιμαδια αν οχι μπουλονι απο τρακτερ στο χωραφι. υπαρχουν παξιμαδια σε παρελκομενα αλωνιστικες κτλπ που ειναι πιο απαιτητικα απο ενα μπουλονι τρακτερ.

Για τέτοιες δουλειές, θέλεις και τέτοια εργαλεία...

https://youtu.be/VQkKW_SunvY

Άλλη λύση δεν υπάρχει.Δυστυχώς.

Όποιος έχει φορτηγά δεν ασχολείται με τέτοια εργαλεία μπαταρίας γι αυτές τις δουλειές που δείχνει στο βίντεο. Παίρνει αποκλειστικά αερόκλειδα και κάνει τα πάντα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

ενα μπουλονοκλειδο 1000nm σε καλυπτει σε ενα μεγαλο ποσοστο. σε εξαιρετικες περισπτωσεις γυρνας στην αποθηκη και χρησιμοποιεις αεροκλειδο 3/4. οτι μπορει να κανει ενα καλο αεροκλειδο 1/2 μπορει και ενα καλο μπουλονοκλειδο μπαταριας. μετα πας σε 3/4 και 1 ιντσα.

Το να θελήσει κάποιος να σφίξει για παράδειγμα ζάντα νταλίκας με μπουλονοκλειδο μπαταρίας όπως δείχνει στο βίντεο ο τύπος, το θεωρώ αστείο. Έχω μεταφορική με νταλικες και ξέρω τι λέω. Αν κάνει κάποιος κάτι τέτοιο και ξεκινήσει, διαπράττει έγκλημα. Για άλλες light χρήσεις, μία χαρά είναι της μπαταρίας, αλλά εάν υπάρχει δυνατότητα αέρος ο οποιοσδήποτε θα πάει σε αερόκλειδο.