Εργαλεία Μπαταρίας

Συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες... δεν αντιλεγω...και καλα κανεις και βαζεις το χερι στην τσεπη για τον απαραιτητο εξοπλισμο..

Εγω μιλησα για το ποσο βαζουν το χερι στην τσεπη τα συνεργεια για ενα εργαλειο και μεχρι που ειναι διατεθιμενοι να πανε οικονομικα...οχι για την γκαμα εργαλειων που σαφως πρεπει να εχει καποιος που ασχολειται σοβαρα....απο εκει και περα αναλογα με το ευρος των δουλειων που εχει καποιος κανει το μπατζετ του....αλλος ειναι π.χ με 6000 αλλος με 10000 ευρω..αν και αυτο παντα αναθεωρειται προς τα πανω...

Άμα έχεις τέχνη και χρόνο πάλι μπορείς να κάνεις καλή δουλειά όπως άλλωστε οι ερασιτέχνες.

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άμα έχεις τέχνη και χρόνο πάλι μπορείς να κάνεις καλή δουλειά όπως άλλωστε οι ερασιτέχνες.

Παροχη αερίου στο διαμερισμα, με τις παλιές χαλκινες που έμπαιναν υποχρεωτικά,μπορεί (επιτρέπεται) να μπει ή θέλει οπωσδήποτε σιδηροσωλωνα?

Αν είναι σωστά φτιαγμένο και η διατομή σωστή μπαίνει.

Η διατομή εξαρτάται από την συσκευή που θες να τροφοδοτήσεις και το μήκος της γραμμής.

Θεωρω δυσκολο να προσδιορηστει ο χρονος σε τετοια εργονοβορα μηχανηματα και θελουν στοκ 2-3 μπαταριες....εξαρταται βεβαια και ο ογκος δουλειας...

https://www.skroutz.gr/s/15806790/M...αταρίας-Βάρους-2-8kg-με-Μήκος-Λάμας-25cm.html

κάποιος έχει στη κατοχή του αυτό το αλυσοπρίονο να μου πει εντυπώσει και βασικά πόσο διαρκεί η μπαταρία του (ανάλογα και τη χωρητικότητα της βέβαια).
Περίπου 20-25 λεπτά με 5Α μπαταρία για 10-15 πόντους διατομή κορμών , κοντά στα specs που δίνει η Makita . Σε αυτές τις διατομες πετάει , σε πιο μεγάλες διατομες της υπομονής και έμπειρο χειρισμό .

Ειναι πραγματικα εντυπωσιακη η διαρκεια λειτουργιας ενος brushless αλυσοπριονου.
Το δικο μου το 18βολτο Ryobi ξεπερναει τα 20 λεπτα με μια 4αρα μπαταρια, για κουτσουρα για το τζακι (10-15εκ διαμετρο).
Φανταζομαι οτι το Makita θα αποδιδει ακομα καλυτερα.

20 λεπτά συνεχούς λειτουργίας??? ή διακοπτόμενης (άνοιξε - κλείσε κτλ και με τι συχνότητα???)

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

https://www.skroutz.gr/s/15806790/M...αταρίας-Βάρους-2-8kg-με-Μήκος-Λάμας-25cm.html

κάποιος έχει στη κατοχή του αυτό το αλυσοπρίονο να μου πει εντυπώσει και βασικά πόσο διαρκεί η μπαταρία του (ανάλογα και τη χωρητικότητα της βέβαια).
Ειναι πολυ καλο αλλα μεχρι ενα οριο. Δεν θα κοψεις πχ 5 κυβικα ξυλα. Μισο- ενα κυβικο
κλαδεματα ομως ακομη και κουτσουρακια τα βαζει κατω. Στο χαλρο ομως οχι λογω του εργαλειου, αλλα της μπαταριας. Θα ζεσταθει και θα σταματησει. Με δυο μπαταριες εισαι αρχοντας.

Βλεπω οτι ο νεος προεδρος της Ryobi, ηταν για 11 χρονια αντιπροεδρος της Milwaukee!

Συνηθως τετοιες υψηλου επιπεδου μεταγραφες κουβαλανε και εφαρμοζουν στρατηγικες και know how απο τις προηγουμενες τους εταιρειες στις νεες...
Eλπιζω αυτο να ισχυει και στην συγκεκριμενη περιπτωση, παρολο που οι δυο εταιριες ανηκουν στο ιδιο Group της ΤΤΙ :)

https://www.linkedin.com/in/bobby-shaw-4b32817/

Eχει ηδη βγαλει η Ryobi ενα πολυ καλυτερο που εχει ακομα και ανταπτορακι για μπουκαλια αναψυκτικων, περα τα ανταπτορακια για τους κουβαδες και τις βρυσες του κηπου.

Με αυτο το ανταπτορακι πραγματικα γινεται υπερ νεροπιστολο :))
huge_3893a109-a50b-4c11-b1b0-b4fbee8e8dd1.jpg

https://www.homedepot.com/p/RYOBI-E...ttle-Adapter-Accessory-Kit-RY3112BA/314149245

Kαι οχι μονο αυτο. Εχει βγαλει και ανταπτορακι που μετατρεπει το πιεστικο μπαταριας σε ψεκαστηρι
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kριμα που αυτα τα ανταπτορακια δεν υπαρχουν πουθενα στην Ευρωπη. Ιδιως αυτο με το μπουκαλι θα βολευει παρα πολυ και ειναι παμθηνο. Μαλλον θα προσπαθησω να φτιαξω μονος μου, δεν θα ειναι δυσκολο.

Κι αυτό ωραίο είναι. λίγο πιο γκουμούτσα βέβαια.

Αφού πιάνουν τα χέρια σου Μιχάλη γιατί να μην το φτιάξεις ; θα έχεις και τη χαρά της δημιουργίας !!