Στον Γαράφα?Τελικά δε μπόρεσα να αποφύγω την ομορφιά και το ζύγισμα που έχει στο χέρι μου το Bruschless δώδεκαβολτο δράπανο-κατσάβιδο της Metabo. Ε, μπλε ομάδα έχουμε, κίτρινη ομάδα έχουμε, ας στηθεί και μια πράσινη σιγά-σιγά
Πήγα το δοκίμασα σε κατάστημα της Λυκόβρυσης και μου άρεσε πολύ! Το παράγγειλα όμως από το Γερμανικό Amazon στα 180 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά, αντί 240 που υπήρχε στην Ελλάδα ετοιμοπαράδοτο.
Περισσότερα στο θέμα με τις παραλαβές όταν με το καλό έρθει.
Τελικά δε μπόρεσα να αποφύγω την ομορφιά και το ζύγισμα που έχει στο χέρι μου το Bruschless δώδεκαβολτο δράπανο-κατσάβιδο της Metabo
Ευχαριστώ και εννοείτε, έχω κάτι μικρές εκκρεμότητες (της πλάκας) στη κουζίνα που θα γίνουν πριν τις διακοπές και από τέλος Σεπτέμβρη θα δουλέψω μάλλον με αυτό τα τρυπήματα στα πλακάκια του μπάνιου για τη τοποθέτηση των ντουλαπιών και των εξαρτημάτων μπάνιου για τις πετσέτες, σαπουνοθήκες κτλΜε το καλο να παραλαβεις.. !!!!
Αναμένουμε εντυπώσεις.. .!!!
Θα έλεγα να μην πας σε 1,5άρι καλωδιο.λετε να εχω θεμα αν του βαλω 1.5αρι καλώδιο?
Τα κλασικά των λάπτοπ δίνουν λίγα αμπέρ. Χρειάζεσαι κάποιο να δίνει περισσότερα αμπέρ, π.χ. κάποιο παλιό τροφοδοτικό από pc.Ωραιος, Νικολα.
Εχω ενα παλιο bosch μπαταριας, νομιζω 18v, που τα εχει φτυσει η μπαταρια, και λογικα θα ειναι και δυσκολο και ακριβο να βρω νεα.
Ψηνομαι να κανω παρομοια πατεντουλα.
Τι τροφοδοτικα κανουν; Π.χ. τα κλασικα των laptop;
Ωραιος, Νικολα.
Εχω ενα παλιο bosch μπαταριας, νομιζω 18v, που τα εχει φτυσει η μπαταρια, και λογικα θα ειναι και δυσκολο και ακριβο να βρω νεα.
Ψηνομαι να κανω παρομοια πατεντουλα.
Τι τροφοδοτικα κανουν; Π.χ. τα κλασικα των laptop;
Όπως είπε και ο φίλος τα αμπερ του ενός τροφοδοτικού είναι λίγα, αν βάλεις βέβαια 2 ή τρία παράλληλα λογικά κάτι θα γίνει, θα προσέξεις μονο να είναι ολα ακριβώς ίδια τάση π.χ. 19volt.τα κλασικα των laptop;
Θα έλεγα να μην πας σε 1,5άρι καλωδιο.
Εγω εχω βάλει ένα υπερευκαμπτο καλώδιο 2*2,5mm που είχε περισσεψει από τα ηχεία του αμαξιού![]()
Τώρα που επέστρεψα το περιστροφικό της Parkside και επειδή αυτό είναι το εργαλείο που χρησιμοποιώ συχνότερα, θα ήθελα ένα παλμικό περιστροφικό μπαταρίας.
Από συστήματα μπαταρίας - φορτιστή έχω: Parky / Bosch και Black & Decker όλα 18v
View attachment 183295
- To Παρκ το αποκλείσαμε
- Το Bosch είναι ακριβό
- Μήπως το B&D (που έγραψε και ο Νικόλας στο thread των Lidl), στα 60€ το solo, είναι μια καλή λύση ;
![]()
Black & Decker BDCROS18N Έκκεντρο Τριβείο 125mm Μπαταρίας 18V Solo με Σύστημα Αναρρόφησης
Βρες τιμές για το προϊόν Black & Decker BDCROS18N Έκκεντρο Τριβείο 125mm Μπαταρίας 18V Solo με Σύστημα Αναρρόφησης από 11 καταστήματα. Δες χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών!www.skroutz.gr
Αλλά με προβληματίζει κάτι: Είναι δυνατόν να μην ρυθμίζονται οι στροφές;
Δεν μπορώ να βρω κάτι.
Μήπως το έχει κανείς να μας πει μια γνώμη;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.