Εργαλεία Μπαταρίας

Παντως αυτα που κοιτατε δεν τα εχουν ουτε τα φουλ επαγγελματικα συνεργεια. Δεν το εχω δει ποτε σε οικοδομη αυτο το πραγμα. Ολοι εχουν οτι φτηνο βρουν απο κανα παγκο σε παζαρια. Τα λεφτα τα δινουμε στα εργαλεια και στις πρωτες υλες (ξυλα) που ειναι επισης ακριβα.

Το οτι ειναι ακριβο για ενα απλο ραδιο, ειναι. Γιαυτο ρωτησα για τη στιβαροτητα και αντοχη του μιας και καπου πρεπει να "κολλησω" τη τιμη του. Οσο για το κυριλε γιαπι, εχεις δικιο, αλλα τα απλα ραδιοφωνακια ποτε χαλαει η κεραια, ποτε δεν πιανουν και συνεχεια σπασμενα ειναι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.amazon.co.uk/gp/product/..._rd_t=36701&pf_rd_p=577049067&pf_rd_i=desktop
74οŸ‚ αν δεν κανω λαθος με μεταφορικα.
Γερμανικο το εχει 69+ μεταφορικα

Amazon.de = 60.99 ευρώ + μεταφορικά

=> http://www.amazon.de/gp/offer-listi...-1&keywords=Bosch+GML+10.8+V-LI&condition=new

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Το οτι ειναι ακριβο για ενα απλο ραδιο, ειναι. Γιαυτο ρωτησα για τη στιβαροτητα και αντοχη του μιας και καπου πρεπει να "κολλησω" τη τιμη του. Οσο για το κυριλε γιαπι, εχεις δικιο, αλλα τα απλα ραδιοφωνακια ποτε χαλαει η κεραια, ποτε δεν πιανουν και συνεχεια σπασμενα ειναι.

Γιαυτο που λες εχεις απολυτο δικιο.
Απο τα απλα ραδιοφωνακια, συμπεριλαμβανομενων και αυτων του λιντλ, δεν μου εχει μενει κανενα πληρως λειτουργικο. Ολα εχουν πλεον και απο καποιο κουσουρι.
Τουλαχιστον αυτο ειναι μεν ακριβο, αλλα φαινεται οτι ειναι για να μεινει χρονια. Ειναι και εντυπωσιακο γκατζετ οπου και να το βαλεις, ειτε στο εργαστηριο ειτε σε εξωτερικους χωρους. Το Πασχα, το δικο μου ειχε την τιμητικη του!!
Για την αντοχη, το μανουαλ γραφει οτι αντεχει στο 1 μετρο πτωση, δεν ειναι και λιγο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Παντως αυτα που κοιτατε δεν τα εχουν ουτε τα φουλ επαγγελματικα συνεργεια. Δεν το εχω δει ποτε σε οικοδομη αυτο το πραγμα. Ολοι εχουν οτι φτηνο βρουν απο κανα παγκο σε παζαρια. Τα λεφτα τα δινουμε στα εργαλεια και στις πρωτες υλες (ξυλα) που ειναι επισης ακριβα.
Δεν εχεις αδικο, αλλα στα τοσα χρηματα, χιλιαρικα, ενα κατοσταρικο δεν ειναι τιποτα για ενα ραδιοφωνο.
Και τα συνεργεια που λες συνηθως ειναι απο υπαλληλους, που δεν εχου και τη καλυτερη συμπεριφορα στα εργαλεια του αφεντικου.
Νομιζω περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να βρεθει σε μικρο συνεργειο οικογενειακης φυσης πχ παρα σε μεγαλο.

Ναι, τα μεταφορικα ποσα ειναι ομως απο ανεξαρτητο πωλητη?

15 και δω...

Α, και σημερα μου επεσε ο φακος με τα led 10,8v περιπου απο τα δυο μετρα που τον ειχα "κολλημενο". Η καρδια κου πηγε στη κουλουρη, αλλα αυτος ευτυχος ουτε εσβησε.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Ναι, τα μεταφορικα ποσα ειναι ομως απο ανεξαρτητο πωλητη?

Τα μεταφορικά είναι 15,95 και μπαίνει και στην υπάρχουσα Ομαδική και μέχρι στιγμής είναι 15,95/4=3,988 ευρώ.

Μικρο τεστακι με το νεο τριβειο της Ryobi 18volt απο το οποιο ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Αν και δεν ειναι δικαια η συγκριση, ειναι πολυ ισχυροτερο απο το 10βολτο bosch. Oμως φαινεται οτι o μηχανισμος τριβης του bosch αναπληρωνει την ελλειψη ισχυος σε σχεση με το ryobi σε αρκετα μεγαλο βαθμο.
Το καλο του bosch ειναι οτι οσο το πιεζεις τοσο ισχυροτερη γινεται η τριβη. Πολυ καλο. Επισης εμφανισιακα η διαφορα ειναι τεραστια υπερ του ποιοτικοτατου bosch.

18826207248_9b01279188_b.jpg

Ο παγκος αυτος με τις δυο μεγγενες και το συρταρι, για 70 τοσα ευρω ειναι πραγματικα εξαιρετικος.
Ομως οι τρυπες ειναι μικρες και πρεπει να τις μεγαλωσω γιατι εχω ειδικους σφιγκτηρες και παρελκομενα παγκου με μεγαλυτερη διαμετρο.

Καλοδούλευτο φιλε Μιχάλη,μιά ερώτηση σάν πολύ έμπειρος τα εργαλεία Ryobi πού τα κατατάσεις,γιατί σέ ένα εργαλείο πού είχα πάρει κήπου,δέν είχα μείνη ευχαριστημένος,καί από τότε όταν τά βλέπω τά προσπερνάω σάν νά μήν υπάρχουν.

Καλοδούλευτο φιλε Μιχάλη,μιά ερώτηση σάν πολύ έμπειρος τα εργαλεία Ryobi πού τα κατατάσεις,γιατί σέ ένα εργαλείο πού είχα πάρει κήπου,δέν είχα μείνη ευχαριστημένος,καί από τότε όταν τά βλέπω τά προσπερνάω σάν νά μήν υπάρχουν.

Εγώ πάντως επειδή έχω πολλά εργαλεία κήπου ryobi (σχεδόν όλη την 40V σειρά είμαι πολύ ικανοποιημένος, αν κια τώρα τελευταία μου έτυχε ένα απρόοπτο με το αλυσοπρίονο αλλά θα το φτιάξω).
Είναι ποιοτικά εργαλεία, αλλά φτάνει να μην τα πάρεις από Ελλάδα γιατί τα έχουν ακριβά...

Eχω εμπειρια μονο απο την 18βολτη σειρα των εργαλειων Ryobi.
Kαι αυτη μου η εμπειρια ειναι μονο λιγων μηνων καθως η αρχη εγινε με ενα φαλτσοπριονο μπαταριας που ηθελα και η Ryobi προσφερε ενα πολυ ελκυστικο πακετο.

Η μεχρι στιγμης λοιπον αποψη μου ειναι οτι προκειται για αξιοπρεπεστατα εργαλεια που συνδυαζουν αποτελεσμα και τιμη. Θα τα εβαζα στην ιδια κατηγορια με την πρασινη σειρα της bosch αν και η ποιοτητα κατασκευης φαινεται λιγο υποδεεστερη.

Εχω αγορασει μεχρις στιγμης 4 εργαλεια της σειρας και ολα ηταν υπερανω προσδοκιας. Ιδιαιτερα το φαλτσοπριονο του οποιου η ποιοτητα ειναι εξαιρετικη καθως και το κομπρεσσερ αερος.
Το σκουπακι και το τριβειο ειναι ισχυροτατα και λειτουργικοτατα αλλα φαινονται καπως πιο φτηνα μπροστα στα πρασινα bosch.

Να σημειωσω οτι παρ'ολο που δεν τα εχω δουλεψει πολυ καιρο, νομιζω οτι εχω να κανω με μια σοβαρη μαρκα και οτι θα προχωρησω και θα παραγγειλω τον γωνιακο τροχο μπαταριας καθως και την 18βολτη πλανη.
Αλλωστε η Ryobi ανηκει στο ιδιο group που βγαζει και τα αριστα εργαλεια Milwaukee.

Eυχαριστώ φίλε Μιχάλη καί Diabolic.
Ισως νά έτυχε σέ μένα τό πρόβλημα,μετά από αυτά πού μού είπατε θα αναθεωρήσω τήν αποψη μου.

Eυχαριστώ φίλε Μιχάλη καί Diabolic.
Ισως νά έτυχε σέ μένα τό πρόβλημα,μετά από αυτά πού μού είπατε θα αναθεωρήσω τήν αποψη μου.

Σε όλους τυχαίνουν προβλήματα αδερφέ.
Και εγώ είχα θέμα με Ryobi αλλά δεν έχασα την πίστη μου σε αυτά!!! :)
Και μπλε bosch να έχεις πάλι μπορεί να σου γίνει στραβή γιατί όσο καλό και αν είναι κάτι είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα...

Bλεπω οτι τελικα ειναι ανεξελεκτος ο ρυθμος αυξησης της χωρητικοτητας των μπαταριων----> Η Milwaukee βγαζει 18βολτη μπαταρια 9Αω!!!!

Milwaukee-M18-Compact-vs-XC-vs-High-Demand-Battery-Size.jpg

Και βεβαια δεν πιστευω οτι η Μακιτα, η Mπος, η ραϊομπυ θα μεινουν με σταυρωμενα τα χερια...

Bλεπω οτι τελικα ειναι ανεξελεκτος ο ρυθμος αυξησης της χωρητικοτητας των μπαταριων----> Η Milwaukee βγαζει 18βολτη μπαταρια 9Αω!!!!

Και βεβαια δεν πιστευω οτι η Μακιτα, η Mπος, η ραϊομπυ θα μεινουν με σταυρωμενα τα χερια...

Φυσικό το βλέπω Μιχάλη , όσο φθηναινει το καθε στέλεχος και ανεβαίνουν οι απαιτήσεις στα εργαλεια . Εχθές κοιταγα για σκετα στελέχη για μελλοντική αντικατάσταση στις μπαταρίες μου (μακάρι να αργήσει... :-) )

Αλλαγη στοιχειων μπαταριων λιθιου (μπαταριες μεγεθους 18650 δηλαδη) δεν τολμω να επιχειρησω λογω των κολλησεων που πρεπει να γινουν.
Η κολληση πρεπει να ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ για να μην εχεις θεμα με τυχον αποκολλησεις καλωδιων/συνδεσμων λογω κραδασμων, που καλλιστα μπορει να εχει σαν αποτελεσμα μια μινι εκρηξη...κυριολεκτικα μιλωντας!

Αλλαγη στοιχειων μπαταριων λιθιου (μπαταριες μεγεθους 18650 δηλαδη) δεν τολμω να επιχειρησω λογω των κολλησεων που πρεπει να γινουν.
Η κολληση πρεπει να ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ για να μην εχεις θεμα με τυχον αποκολλησεις καλωδιων/συνδεσμων λογω κραδασμων, που καλλιστα μπορει να εχει σαν αποτελεσμα μια μινι εκρηξη...κυριολεκτικα μιλωντας!

Το γνωρίζω και δεν το πολυκατεχω με τέτοιου είδους κολλησεις , εχει δεσμευτεί ο κολλητός που ειναι ηλεκτρονικός .

Σύντροφε, ρυόμπυ είναι το σωστό!

Έπρεπε να βγάλω μία φωτό να δείτε τι έκανα σήμερα με λιγότερο από το 1/4 της μπαταρίας του 36V Ryobi χορτοκοπτικού μου...
Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα.
Θα την βγάλω αύριο!!!

Σύντροφε, ρυόμπυ είναι το σωστό!

Έπρεπε να βγάλω μία φωτό να δείτε τι έκανα σήμερα με λιγότερο από το 1/4 της μπαταρίας του 36V Ryobi χορτοκοπτικού μου...
Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα.
Θα την βγάλω αύριο!!!

Το γράφει όπως το προφερει...αμερικάνικα...χαχαχα
(Χωρίς παρεξήγηση , πλακιτσα)