Εργαλεία Μπαταρίας

Εκτός από το μέγεθος, νομίζω ότι το Makita θα υπερτερεί καθόσον έχει διπλάσια ροπή.

Από εκεί και περα τα υπόλοιπα στατιστικά που μου δίνεις με έπεισαν. Δεν ζητάω και παραπνω από τέτοιο μέγεθος. Καταλαβαίνω τις δυνατότητες του. Το βασικό μου είναι να είναι τσέπης.

Το πήρα ήδη... ;-) ......αν και σκέφτομαι να πάρω και το Makita για να μην μου φωνάξει ο Μπάμπης.....

Θενκς

Πωπω παιδιά αυτό με τα brushless δεν θα το πίστευα αν δεν το έβλεπα στην πράξη. Οι μπαταρίες απλά δεν τελειώνουν...
Ο λόγος για τα GSR και GDX 18 V-EC

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Και το gsr mx που λέω εγώ? Δεν είναι πιο μικρό?

Και από τιμη? Θα είναι σιγουρα πιο ακριβά....Και φίλε Γιάννη Μην προσπαθείς να με προσηλυτισεις στην Bosch ;-)

Σε μήκος είναι πιο μεγάλο που για μένα παίζει πιο μεγάλο/καθοριστικό ρόλο απ´ότι το ύψος

GSR Mx2Drive.jpg

... δική σου η απόφαση δική σου και η πίκρα ...

... έχει το ίδιο μήκος με το GDX 18 V-EC

gdx 18c-ec.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

ΕυχΡιστω Γιάννη. Το 135 μήκος θα ήταν ιδανικό. Αλλά και το 127 ύψος είναι άψογο. Είναι και πιο ελαφρύ από τα άλλα, είναι και πιο φτηνό και αφού έχει και κάποιες προδιαγραφές (βάση Χιώτη) που με καλύπτουν, δεν τίθεται θέμα πίκρας. Άλλωστε με τα Makita κάνω όλες Τις βαρύτερες δουλειές. Το πηρα ήδη οπότε την Τρίτη θα ξέρω αν μου κάνει για αυτό που το θέλω.

Βέβαια την πίκρα μου που δεν πήρα το 021, θα την έχω (την έχω ήδη)

Το μικρο bosch το αγοραζεις με περιπου 100 ευρω με φορτιστη και δυο μπαταριες απο Ελλαδα. Ξεχασα να αναφερω οτι εχει και πολυ δυνατο λεντακι μπροστα.

Αν γνωριζεις τι θες να κανεις με αυτο, δηλαδη τις δυνατοτητες του και τους περιορισμους του, ειναι καταπληκτικο gadget.

Η μηχανισμος της σκανδαλης ειναι πολυ εξυπνος.
Οταν την πατας αρχικα, ειναι η γρηγορη ταχυτητα με την μικρη ροπη. Οταν ζορισει το βιδωμα, πατας την σκανδαλη μεχρι μεσα και ενεργοποιειται η αργη ταχυτητα με την μεγαλη ροπη.

Ναι το ξέρω αυτό για την σκανδάλη αλλά θα το προτιμούσα αλλιώς. Μέσα η ταχύτητα και μισοπατημενη η ροπή. Αλλά θα το δω στην πράξη, μπορεί να είναι πιο εργονομικό έτσι...

Ναι το ξέρω αυτό για την σκανδάλη αλλά θα το προτιμούσα αλλιώς. Μέσα η ταχύτητα και μισοπατημενη η ροπή. Αλλά θα το δω στην πράξη, μπορεί να είναι πιο εργονομικό έτσι...

Αυτο που λες φανταζει και πιο λογικο αλλα ομως ειναι πιο πρακτικο οπως το εχει η bosch. Η αλλαγη της ταχυτητας/ροπης με την σκανδαλη ειναι φοβερη καινοτομια.

ImageUploadedByTapatalk1435758760.813471.jpg

Άντε αν μείνουμε και στο ευρώ ίσως αποκτήσουμε ενα τέτοιο θηρίο κάποια μέρα!

View attachment 117152

Άντε αν μείνουμε και στο ευρώ ίσως αποκτήσουμε ενα τέτοιο θηρίο κάποια μέρα!
Αυτά δεν έρχονται Ελλάδα. Πίσω από αυτούς είναι το TTI group αν δεν κάνω λάθος.
Εδώ δεν ήρθαν τα 36V της Ryobi ακόμα στην Ελλάδα, αυτά θα έρθουν?

Δείτε το βίντεο με το αλυσοπρίονο της σειράς. Κόβει απίστευτα μεγάλα δέντρα αν και για μένα η χωρητικότητα της μπαταρίας του θα μπορούσε να είναι το λιγότερο η διπλάσια καθώς 2.0 Ah στις μέρες μας είναι λίγα.

Σκεφτόμουν να το φέρω από Γερμανία! Αλλα κι αυτη η σκέψη κόπηκε τωρα! Η σειρά των 80v εχει εργαλεία κήπου-αγροτικά για όλα τα γούστα!

Φίλος ψάχνει πιστόλι θερμού αέρα μπαταρίας. Υπάρχει κάτι σε Ελλάδα ή και απέξω σε λογική τιμή;

Εργαλείο 2000watt μπαταριας; Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Όχι απαραίτητα τόσα πολλά watt. Ότι υπάρχει, υπάρχει αλλά δεν το έχω δει Ελλάδα
134459.png