Εργαλεία Μπαταρίας

Απάντηση: Εργαλεια Μπαταριας

Σήμερα αύριο πάω να πάρω το Bosch GSB 10.8V. Να πάρω αυτό με τη μια μπαταρία και Lboxx στα 150 και να πάρω αργότερα μια 4Ah ή αυτό με τις δυο μπαταρίες στα 176 ;

Σήμερα αύριο πάω να πάρω το Bosch GSB 10.8V. Να πάρω αυτό με τη μια μπαταρία και Lboxx στα 150 και να πάρω αργότερα μια 4Ah ή αυτό με τις δυο μπαταρίες στα 176 ;

Αν από Ελλάδα, αυτό (152,50)
ΑΠό Amazon.de, αυτό (με ΔΥΟ μπαταριες 2,0Ah) στα (147,99+15,95=163,94)

Ενδεικτικά πάνω-κάτω οι τιμές στις μπαταρίες. Τα συμπεράσματα δικά σου......

http://http://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1389

Re: Εργαλεια Μπαταριας

Θα ελεγα να δωσεις βαρος στις μπαταριες παρα στο l-boxx.

Εχω αρκετα 10βολτα της σειρας και δεν εχω κανενα σχετικο l-boxx, καθως δεν το βρισκω απαραιτητο. Τα αποθηκευω αλλου που ειναι αμεσα προσβασιμα.
Οταν το χρειαζομαι, ποτε δεν το μεταφερω με την τσαντα. Ειτε το παιρνω μονο του ειτε το βαζω σε μια εργαλειοθηκη με τα σχετικα του μαστορεματος.

Για την ακριβεια, εχω ενα τεραστιο L-boxx με χωρισμα στη μεση. Σε περιπτωση που θελω να παρω και αλλα 10βολτα, μαζι με τα τρυπανια, bits, φορτιστη και μπαταριες.

Θα είναι το πρώτο μου εργαλείο μπαταρίας αλλά έχω το πολυεργαλείο της Bosch σε Lboxx και επειδή μ' έχει βολέψει είπα να τα κάνω δυο. Αν όμως πάρω κι άλλα δεκάβολτα στο μέλλον δε θα έχω lboxx για να τα βάλω. Υποθέτω ότι ένα τέτοιο κουτί είναι πιο φθηνό από μια μπαταρία 2 Ah.

Re: Απάντηση: Εργαλεια Μπαταριας

Θα είναι το πρώτο μου εργαλείο μπαταρίας αλλά έχω το πολυεργαλείο της Bosch σε Lboxx και επειδή μ' έχει βολέψει είπα να τα κάνω δυο. Αν όμως πάρω κι άλλα δεκάβολτα στο μέλλον δε θα έχω lboxx για να τα βάλω. Υποθέτω ότι ένα τέτοιο κουτί είναι πιο φθηνό από μια μπαταρία 2 Ah.

Σε κάθε L-Boxx 102 χωράνε δύο εργαλεία 10,8v όπως GSB, GDR, GRO, GOP κλπ, ένας φορτιστής και μπαταρίες 10,8v 2Ah και κάποια από τα καινούργια έχουν και θέση για την 4Ah με ή/και χωρίς το εργαλείο όπως το insert του GRO.

To L-Boxx 102 είναι πιο ακριβό από μια μπαταρία 10,8v 2Ah.

L-Boxx_ΓŽβ€ΓΒΓŽΒΏ_ΓŽβ€’ΓΒΓŽΒ³ΓŽΒ±ΓŽΒ»ΓŽΒ΅ΓŽΒ―ΓŽΒ±.jpg

Το μικρο κουτι μπορει να ειναι ποιο ακριβο απο μια μπαταρια. Οσο μεγαλωνει το μεγεθος τοσο ακριβαινει. Το μεγαλυτερο νομιζω εχει πανω απο 50

Το μικρο κουτι μπορει να ειναι ποιο ακριβο απο μια μπαταρια. Οσο μεγαλωνει το μεγεθος τοσο ακριβαινει. Το μεγαλυτερο νομιζω εχει πανω απο 50

Τα μεγαλο L-boxx ειναι ενας καλος αποθηκευτικος χωρος για πολλα δεκαβολτα εργαλεια και τα εξαρτηματα αυτων. Στα ~35 ευρω δεν ειναι τοσο ακριβο.
http://www.amazon.de/gp/product/B003TWP02Y?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o03_s00
http://www.amazon.de/Bosch-Professi...AGKASTEN/dp/B003TWP4FC/ref=pd_bxgy_diy_text_z Το τεραστιο l-boxx ειναι ακριβο.

Ιδανικα βαζεις και ενα χωρισμα που του πολλαπλασιαζει την χρηστικοτητα.
http://www.amazon.de/gp/product/B00KQ7DBQC?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00

Τα εχω ολα και το τεραστιο -κουβας- με εχει βοηθεισει πολλες φορες.

Εγώ κάτι ψάθινες κόφες με χερούλι από συσκευασία δώρου με ποτά .... και τα πετάω όλα μέσα :flipout::flipout:

Θελει να πει πως εμεις εδω εχουμε τα εργαλεια μας μη βρεξει και μη σταξει.

Για παραδειγμα, κοιτα πως εχω τα φακουδακια μου το βραδυ για να ξαποστασουν.

D7K_4373.jpg

Και εσυ λες οτι εχεις τα πολυτιμα εργαλεια πεταμενα σε ενα καλαθι απο ποτα? :))))

Κουβέρτα για φακούς ...θα τρελαθώ !!!
Όχι Μιχάλη ...δεν έγινα κατανοητός :flipout:
Τα εργαλεία μου μια χαρά τα έχω στα ράφια τους. Για την μεταφορά εντός έδρας χρησιμοποιώ τα καλάθια.
Τέλος πάντων ...και λίγη πλάκα θεμιτή είναι που και που ...δεν βρίσκεις ??

Δεν βγάζω νόημα !!! Νεκτάριε
Τι θέλεις να πεις ??
Ότι είμαι κακός εγώ ??
Ή οτι κακώς βρίσκομαι εδώ ??

Χουμορ που ελεγε και ο Βουτσας, αλλα μαλλον δεν εγινε αντιληπτο 👼

Ελαβα σημερα απαντηση απο το τεχνικο τμημα της ΒΟSCH σχετικα με την ροπη ενος εργαλειου η οποια τελικα ΔΕΝ σχετιζεται με την χωρητικοτητα της μπαταριας.

Καλημέρα Κε Xιωτη,

Έχετε δίκαιο η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν συνδέεται με τη ροπή του εργαλείου. Όμως μήπως θα μπορούσατε να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένος, ποια είναι τα εργαλεία GSR V-LI 18V που συγκρίνατε?

Διότι παρακάτω έχω συγκρίνει όλα τα δραπανοκατσάβιδα GSR 18V που εμφανίζονται στο website μας, όπως θα δείτε υπάρχουν διαφορετικές οικογένειες στην κατηγορία 18V (LightSeries, DynamicSeries, Wireless Charging, DynamicSeries με EC κινητήρα, RobustSeries) και όπως φαίνεται έχουν την ίδια ροπή.

[Πινακακι ολων των 18βολτων που δεν μπορουσα να κανω copy/paste]

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαι στη διάθεση σας.

Ευχαριστώ,

Με φιλικούς χαιρετισμούς / Mit freundlichen Grüßen / Best regards

Robert Bosch S.A.

Power Tools (PT/SGR)

Erchias 37

19400, Koropi

GREECE

Ελαβα σημερα απαντηση απο το τεχνικο τμημα της ΒΟSCH σχετικα με την ροπη ενος εργαλειου η οποια τελικα ΔΕΝ σχετιζεται με την χωρητικοτητα της μπαταριας.

Συγγνώμη Μιχάλη, αλλά μήπως να έδινες το email στον profchaos, σχετικά με το πρόβλημά του με το Dremel? Δεν ξέρω βέβαια αν είναι το ίδο τμήμα που πρέπει να απευθυνθεί