Σήμερα αύριο πάω να πάρω το Bosch GSB 10.8V. Να πάρω αυτό με τη μια μπαταρία και Lboxx στα 150 και να πάρω αργότερα μια 4Ah ή αυτό με τις δυο μπαταρίες στα 176 ;
Θα είναι το πρώτο μου εργαλείο μπαταρίας αλλά έχω το πολυεργαλείο της Bosch σε Lboxx και επειδή μ' έχει βολέψει είπα να τα κάνω δυο. Αν όμως πάρω κι άλλα δεκάβολτα στο μέλλον δε θα έχω lboxx για να τα βάλω. Υποθέτω ότι ένα τέτοιο κουτί είναι πιο φθηνό από μια μπαταρία 2 Ah.
Το μικρο κουτι μπορει να ειναι ποιο ακριβο απο μια μπαταρια. Οσο μεγαλωνει το μεγεθος τοσο ακριβαινει. Το μεγαλυτερο νομιζω εχει πανω απο 50Θα είναι το πρώτο μου εργαλείο μπαταρίας αλλά έχω το πολυεργαλείο της Bosch σε Lboxx και επειδή μ' έχει βολέψει είπα να τα κάνω δυο. Αν όμως πάρω κι άλλα δεκάβολτα στο μέλλον δε θα έχω lboxx για να τα βάλω. Υποθέτω ότι ένα τέτοιο κουτί είναι πιο φθηνό από μια μπαταρία 2 Ah.
Το μικρο κουτι μπορει να ειναι ποιο ακριβο απο μια μπαταρια. Οσο μεγαλωνει το μεγεθος τοσο ακριβαινει. Το μεγαλυτερο νομιζω εχει πανω απο 50
Εγώ κάτι ψάθινες κόφες με χερούλι από συσκευασία δώρου με ποτά .... και τα πετάω όλα μέσα![]()
κακος, εδω τι κανεις?
![]()
Δεν βγάζω νόημα !!! Νεκτάριε
Τι θέλεις να πεις ??
Ότι είμαι κακός εγώ ??
Ή οτι κακώς βρίσκομαι εδώ ??
Ελαβα σημερα απαντηση απο το τεχνικο τμημα της ΒΟSCH σχετικα με την ροπη ενος εργαλειου η οποια τελικα ΔΕΝ σχετιζεται με την χωρητικοτητα της μπαταριας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.