αααα...οκ φορτιζει με 9Α!!!! Δεν εχω ξαναδει τοσο γρηγορο φορτιστη για μπαταριες λιθιου! Αυτος θα πρεπει να εχει και ανεμιστηρα!
Δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα απο το να βγαλεις φορτιστη που να δινει οσα Αμπερ θελεις. Το προβλημα ειναι οτι θα ζεσταθει η μπαταρια και θα μειωθει δραστικα ο κυκλος ζωης.
Μπορει να φορτισεις μια μπαταρια 5αρα και με 15 Αμπερ ενταση και να φορτισει σε λιγα λεπτα, ομως αυτο θα ειναι εις βαρος της μπαταριας.
Σε ενα Krassuman 24V που ειχα αγορασει προ 10ετιας δουλευε μια χαρα επι 7 συνεπτα ετη πριν μου το κλεψουν....Θεωρητικά αυτό είναι σωστό, στην πράξη όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφιρετικά, δεν ισχύει πάντα εννοώ.
Έχεις ακούσει μπαταρίες Makita να τα φτύνουν σύντομα;
Έξι χρόνια έχω την 4-άρα και κρατάει σαν καινούρια.
Και η μπαταρία δεν ζεσταίνεται καθόλου, ούτε καν χλιαρή δεν είναι, όσο κι αν την αφήσεις πάνω στο φορτιστή. Πολλές φορές μπλέκομαι και δεν ξέρω ποιά είναι αυτή που μόλις φόρτιζα και ποιά είναι η ξεφόρτιστη.
Ευχαριστω παιδια, δεν εχει τελειωσει ακομα η περιγραφη, απλα ειναι πολλες οι φωτογραφιες για να επιλεξω και αρκετα τα λογια για να γραψω..και βαριεμαι σε μια δοση ολα)
Εσυ Κωστη που εχεις το εργαλειο, θα σου ειναι γνωριμα ολα! To δραπανακι τα παει τελεια και σε μπετο/πετρα, οπως θα δουμε παρακατω αργοτερα.
Θεωρητικά αυτό είναι σωστό, στην πράξη όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφιρετικά, δεν ισχύει πάντα εννοώ.
Έχεις ακούσει μπαταρίες Makita να τα φτύνουν σύντομα;
Έξι χρόνια έχω την 4-άρα και κρατάει σαν καινούρια.
Και η μπαταρία δεν ζεσταίνεται καθόλου, ούτε καν χλιαρή δεν είναι, όσο κι αν την αφήσεις πάνω στο φορτιστή. Πολλές φορές μπλέκομαι και δεν ξέρω ποιά είναι αυτή που μόλις φόρτιζα και ποιά είναι η ξεφόρτιστη.
Πρέπει να έχει ανεμιστήρα.
Μπαμπη, την 4αρα την χρησιμοποιειες για ερασιτεχνικη χρηση και μαλλον δεν την φορτιζεις καθε μερα (οπως ενας επαγγελματιας) αλλά 1 φορα την εβδομαδα και αν ...
Σε γενικες γραμμες, οπως τα γραφει και ο Μιχαλης, οσα περισσοτερα Αμπερ δινεις στην μπαταρια τοσο περισσοτερο χρονο χανεις απο τη ζωη της. Για εμενα ενας φορτιστης (για ερασιτεχνικη χρηση) πρεπει να δινει 2Α max.
Μπάμπη αυτό είναι εύκολο να το δεις, μετρώντας το βόλταζ τους με ένα πολύμέτρο. Οι 18-20βολτες θα πρέπει να κυμαίνονται μεταξυ 18 και 21 βόλτ.Πολλές φορές μπλέκομαι και δεν ξέρω ποιά είναι αυτή που μόλις φόρτιζα και ποιά είναι η ξεφόρτιστη.
Εαν προκειται να την αφησω αχρησιμοποιητη για πολυ καιρο, την αφηνω οπως την βρω εκεινη την στιγμη αρκει να ειναι πανω απο την μεση φορτισμενη.
Να μπορεσει να αντεξει δηλαδη χωρις να πεσει χαμηλα το βολταζ για κανα χρονο. Θελει ομως δροσερο μερος και σταθερη θερμοκρασια.
Ενδιαφερον θεμα ανοιξαμε, οπως και να'χει το θεμα.
Σαφως και δεν θα ειχα κανενα προβλημα να παραδεχτω την ανωτεροτητα της Μακιτα στο θεμα των μπαταριων εαν οντως ισχυει.
Ακομη και στην αναλυση του βιντεο, καλυτερη ειναι...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.