ο πίνακας είναι λίγο παραπλανητικός , γιατί η ΤΤΙ είναι η holding εταιρεία που έχει την milwakee , Aeg , atlas kopko και Ryobi . Οπότε μιλάμε για όμιλο , όπως και για την B&D. Ενδιαφέρον έχει το αναλογικά μεγάλο νούμερο της Hilti , αν σκεφτούμε την περιορισμένη γκάμα της και τις θεόρατες ......τιμές της .
Τα εργαλεία που λατρεύω είναι τα Metabo. 'Ομως τα εργαλεία που έχω είναι Makita.
Τώρα θα μου πείτε "-Καλά, βλάκας είσαι;"
Τι να σας πώ, μπορεί, αλλά όποιον επαγγελματία κι αν ρώτησα σχεδόν όλοι μου είπαν Makita. Κι επειδή όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος...:nounder:
Απο τα Dewalt σου εχεις κανενα θεμα?
Για εμενα δεν εχει να κανει τοσο οτι ειναι μπαταριας , οσο το βαρος. Μικροτερο βαρος = καλυτερο κρατημα= μεγαλυτερη ακριβεια. Αν ηταν να παω σε 18v το βαρος του ειναι εφαμιλο με ενα ρευματος και γενικα αν θα ηθελα να επενδυσω σε αλλα 18v η σειρα ειναι ακριβη για εναν ερασιτεχνη. Δεν θα ανοιγω ντουβαρια με το 10.8v . Τρυπες σε ξυλο θελω να κανω. Η επιλογη μου σε ρευματος ειναι το GSB 13 RE. Αλλα επειδη προσπαθησα να κανω καποιες εργασιες με ενα AEG του πεθερου μου, μου εφυγε ο καρπος μετα απο 10 λεπτα και δεν μπορω να πω οτι τρυπουσα εκει που ηθελα και ετσι κοιταω πολυ σοβαρα τα μικρα μπαταριας. Αλλα δεν ξερω αν κανει για ολες τις εργασιες. Πχ εχει δοκιμασει κανεις να ανοιξει με forster τρυπα μεγαλυτερη απο τις προδιαγραφες του εργαλειου;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.