Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Γερμανικη εταιρεια κατασκευης power tools.
Eχει το αμαζον αρκετα προιοντα της εταιρειας σε προσιτες τιμες
http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&url=search-alias=diy&field-keywords=Mafell+
ωραιο !!!ποιο ειναι το μηκος της λαμας ;
![]()
Δοκιμάστηκε σήμερα για πάνω από μιάμιση ώρα.
Απίστευτη δύναμη. Έμεινα λαλακας.
Διάρκεια μπαταρίας περίπου 30 λεπτά σε κοπές διαμέτρου 5-15 εκ.
Δε κολώνει πουθενά. Χρήση όλη την ώρα με το ένα χέρι δε με κούρασε καθόλου.
Μόλις άδειασε η πρώτη την έβαλα να φορτίζει και πριν τελειώσει η δεύτερη ήταν ήδη ετοιμη( περίπου 25λεπτά για να γεμίσει.)
Ο μονος λόγος που σταμάτησα είναι γιατί μου τελείωσε το λάδι αλυσίδας και δεν ήθελα να βάλω έξτρα παρθένο όπως ο πεθερός μου.
Πιστεύω με μια τριτη ή και τεταρτη μπαταρία από το aliexpress(35 ) ξεχνάς και το φορτιστή.
Το μονο που με ενόχλησε είναι ότι δεν έχει ένδειξη για τη στάθμη της μπαταριας( το οποίο λύνεται με 3rd party μπαταρίες).
Εξαιρετικό μηχανάκι αν και 14.4v
Τι ειναι παλι τουτη?
Η mafell θεωρειται κορυφη στα πριονια παγκου και διακοπριονα πολλες φορες και απο τα festool
τα παλαιότερα δραπανοκατσάβισα της Μafell είναι κυρίως AEG/Milwaukee, τα σημερινά είναι από την Μetabo . Τα δράπανά της τα φτιάχνει η Kress , που φτιάχνει και για πολλούς άλλους (όπως protoολ κλπ) . Στα δισκοπρίονα η Mafell είναι από μόνη της μια κατηγορία , μόνο ίσως η Festo την πλησιάζει , αν και δεν είμαι σίγουρος . Τέτοιο ζύγισμα και ακρίβεια κοπής δεν υπάρχει .Αυστηρά επαγγελματικά εργαλεία με σχετικές τιμές. Overkill για τον ερασιτέχνη σε κάθε περίπτωση.
Σκεφοτμαι να παρω ενα ραδιοφωνακι γι τη δουλεια. Και περασε απο το μυαλο μου το gml 108.
Μιχαλη χιωτη, το συστηνεις? ειναι πραγματι τοσο στιβαρο και ανθεκτικο σε πτωσεις και κλωτσιες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.