![]()
Καλησπέρα ο φορτιστής 1130cv όπως και ο 1115cv είναι αυτής της μορφής. Θα μπορούσε να μπει γάντζος;
Θα δείξει Νίκο, από το servis μου είπαν να τις στείλω να τις δουν! Για να δούμε τι θα μου πουν... Σαν εργαλεία είναι πολύ καλά, οι μπαταρίες φαινόταν από την αρχή ότι είναι φθηνό δουλειά! Της προηγούμενης σειρας 18v (σέγα, δισκοπριονο, κρουστικο) οι μπαταρίες είναι πολύ πιο ποιοτικές και με καλύτερο κούμπωμα!Δεν δίνουν εγγύηση πάνω από 6 μήνες για την μπαταρία και τον φορτιστή δυστυχώς..
Καλά μάλλον αυτή η σειρά βγήκε αποτυχημένη έτσι όπως έχω καταλάβει μέχρι τώρα τουλάχιστον...
Θα δείξει Νίκο, από το servis μου είπαν να τις στείλω να τις δουν! Για να δούμε τι θα μου πουν... Σαν εργαλεία είναι πολύ καλά, οι μπαταρίες φαινόταν από την αρχή ότι είναι φθηνό δουλειά! Της προηγούμενης σειρας 18v (σέγα, δισκοπριονο, κρουστικο) οι μπαταρίες είναι πολύ πιο ποιοτικές και με καλύτερο κούμπωμα!
Παίδες που βρίσκουμε online δισκάκια για το Bosch GWS 10,8-76 V-EC Ελλάδα αν γίνεται. Βάζει 75-76μμ με 10μμ τρύπα.
Παίδες που βρίσκουμε online δισκάκια για το Bosch GWS 10,8-76 V-EC Ελλάδα αν γίνεται. Βάζει 75-76μμ με 10μμ τρύπα.
Παίδες , επειδή πρόσεξα το Bosch GWS 10,8-76 V-EC απο τις αναφορές σας εδώ, για πείτε αξίζει τα παρα ένα 100,00 ??? Γιατί με τόσα πας και σε μπλε σειρά ρεύματος όμως (και εδώ είναι η διαφορά!!!).
Αλλά και τα αναλώσιμα ,ακριβά τα βλέπω !!!
Απο θέμα εργονομίας αλλά και χρηστικότητας (διάμετρος δίσκου) - στροφές ?? Κόψιμο σε σωλήνες , λαμαρίνες ??
Για τοποθετηθείτε όσοι το έχετε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.