Εργαλεία Μπαταρίας

a307814141df99f20f458143a1ceb26d.jpg

Καλησπέρα ο φορτιστής 1130cv όπως και ο 1115cv είναι αυτής της μορφής. Θα μπορούσε να μπει γάντζος;

σου ειναι δυσκολο να το τεσταρεις Μιχαλη? :angel:

κανενας φορτιστης δεν εχει υποδοχη για κρεμασμα. μολις το ειδα.

Περάστε ένα δεματικό στη διάτρητη πλάτη και σφίξτε τον στη θέση του βρε παιδιά, δεν είναι δύσκολο!

a307814141df99f20f458143a1ceb26d.jpg

Καλησπέρα ο φορτιστής 1130cv όπως και ο 1115cv είναι αυτής της μορφής. Θα μπορούσε να μπει γάντζος;

Περίεργο. Όλοι οι parkside και ryobi που έχω μπαίνουν και στον τοίχο, αυτός πως και ξέφυγε?

Παιδιά κάτι περίεργο συνέβη αυτές τις μέρες. .. σε 2-3 μέρες παρουσίασαν πρόβλημα και οι τρεις μπαταρίες από τη σειρά εργαλείων μπαταρίας 18v του Lidl (Σπαθοσέγα, Τροχός και Παλμικο κατσαβιδι) βασικά μια δούλευαν και μια οχι!! Τη μία μπαταρία την έστειλα χθες μαζί με το τροχό στο servis γιατί είχε ένα θέματακι και ο διακόπτης του, και περιμένω απαντηση! Όμως επειδή χρειαζόμουν άμεσα τη μία μπαταρία να κόψω κάτι με τη σπαθοσέγα (και επειδή με είχε φάει η περιέργεια για το τι μπορεί να εγινε) άνοιξα τη μία μπαταρία και αντίκρισα αυτό. ..

uploadfromtaptalk1456403468919.jpg

Αυτό το λαμάκι τώρα πως μπορεί να καπηκε; Η επίλυση έγινε με ένα απλό κολλητήρι

uploadfromtaptalk1456403950105.jpg

Δεν ξέρω αν έχουν και οι άλλες μπαταρίες το ίδιο πρόβλημα, παντός παρουσιάζουν τα ίδια ακριβώς συμπτώματα! Και να χαλάσουν και οι τρεις μαζί σχεδόν ταυτοχρονα; Δεν γνωρίζω αν έχουν εγγύηση οι μπαταρίες (έχει κανένα 8μηνο που αγοράστηκαν), περιμένω απάντηση από το servis!

Δεν δίνουν εγγύηση πάνω από 6 μήνες για την μπαταρία και τον φορτιστή δυστυχώς..

Καλά μάλλον αυτή η σειρά βγήκε αποτυχημένη έτσι όπως έχω καταλάβει μέχρι τώρα τουλάχιστον...

Μπαταρίες εργαλείων ( ....... β´ και καλά διαλογής ή αλλιώς ερασιτεχνικού επιπέδου όπως αυτά των Lidl) που χρησιμοποιούνται με εργαλεία που παράγουν κραδασμούς όπως π.χ. πολυεργαλεία μπαταρίας, σέγες που επίσης παράγουν δόνηση, δεν είναι απίθανο να συμβαίνει αυτό που αντικρίζουμε στις πιο πάνω φωτογραφίες. Το ίδιο πρόβλημα είχε παρουσιαστεί & αναφερθεί και με τις μπαταρίες του BOSCH - GOP 10,8 V-LI που είναι και επαγγελματικό.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Δεν δίνουν εγγύηση πάνω από 6 μήνες για την μπαταρία και τον φορτιστή δυστυχώς..

Καλά μάλλον αυτή η σειρά βγήκε αποτυχημένη έτσι όπως έχω καταλάβει μέχρι τώρα τουλάχιστον...
Θα δείξει Νίκο, από το servis μου είπαν να τις στείλω να τις δουν! Για να δούμε τι θα μου πουν... Σαν εργαλεία είναι πολύ καλά, οι μπαταρίες φαινόταν από την αρχή ότι είναι φθηνό δουλειά! Της προηγούμενης σειρας 18v (σέγα, δισκοπριονο, κρουστικο) οι μπαταρίες είναι πολύ πιο ποιοτικές και με καλύτερο κούμπωμα!

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Θα δείξει Νίκο, από το servis μου είπαν να τις στείλω να τις δουν! Για να δούμε τι θα μου πουν... Σαν εργαλεία είναι πολύ καλά, οι μπαταρίες φαινόταν από την αρχή ότι είναι φθηνό δουλειά! Της προηγούμενης σειρας 18v (σέγα, δισκοπριονο, κρουστικο) οι μπαταρίες είναι πολύ πιο ποιοτικές και με καλύτερο κούμπωμα!

Και εγώ έχω τον γωνιακό τροχό της σειράς και μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα αλλά δεν τον χρησιμοποιώ συχνά φυσικά!

Τσεκαρισμένο, για τις μπαταρίες των εργαλείων του Lidl η εγγύηση είναι 6 μήνες ( με επίδειξη της απόδειξης αγοράς) στο χιούστον και μόνο....και αυτό διότι το Lidl δεν καλύπτει τις μπαταρίες του....μου είχε χαλάσει του δραπανοκατσάβιδου και το έψαξα το θέμα.
το χιουστον σαν χειρονομία καλής θέλησης (προφανώς ως ανταποδοτικό όφελος στα lidl) καλύπτει με δικά του έξοδα τις μπαταρίες, αλλά μόνο για 6 μήνες.
το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι μπαταρίες στοιχίζουν ελάχιστα, 20-25 .

Παίδες που βρίσκουμε online δισκάκια για το Bosch GWS 10,8-76 V-EC Ελλάδα αν γίνεται. Βάζει 75-76μμ με 10μμ τρύπα.

Παίδες που βρίσκουμε online δισκάκια για το Bosch GWS 10,8-76 V-EC Ελλάδα αν γίνεται. Βάζει 75-76μμ με 10μμ τρύπα.

Aν υπαρχει στην Ελλαδα, θα εχει το κεντρο βιδας που φερνει και το τροχακι. Παρε τους τηλεφωνο. https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8676

Αλλιως θα δεις στο amazon.de που εχει αυτα μικρα δισκακια της bosch αλλα και τα αντιστοιχα της Μακιτα και της worx που βγαζουν παρομοια δραπανα με τροχους ιδιων διαστασεων.

Παίδες , επειδή πρόσεξα το Bosch GWS 10,8-76 V-EC απο τις αναφορές σας εδώ, για πείτε αξίζει τα παρα ένα 100,00 ??? Γιατί με τόσα πας και σε μπλε σειρά ρεύματος όμως (και εδώ είναι η διαφορά!!!).
Αλλά και τα αναλώσιμα ,ακριβά τα βλέπω !!!
Απο θέμα εργονομίας αλλά και χρηστικότητας (διάμετρος δίσκου) - στροφές ?? Κόψιμο σε σωλήνες , λαμαρίνες ??
Για τοποθετηθείτε όσοι το έχετε.

Για ψιλά πράγματα είναι.
Εγώ θυμάμαι ότι πήρα τα 10 δισκάκια της ίδιας σειράς για μέταλλο στα 125 mm με 5 ή 6 ευρώ.
Μιλάμε είναι ληστεία και το κάνουν γιατί δεν υπάρχουν άλλα στην αγορά..

Παίδες , επειδή πρόσεξα το Bosch GWS 10,8-76 V-EC απο τις αναφορές σας εδώ, για πείτε αξίζει τα παρα ένα 100,00 ??? Γιατί με τόσα πας και σε μπλε σειρά ρεύματος όμως (και εδώ είναι η διαφορά!!!).
Αλλά και τα αναλώσιμα ,ακριβά τα βλέπω !!!
Απο θέμα εργονομίας αλλά και χρηστικότητας (διάμετρος δίσκου) - στροφές ?? Κόψιμο σε σωλήνες , λαμαρίνες ??
Για τοποθετηθείτε όσοι το έχετε.

ολα οσα ρωτας ειναι εδω στο βιντεακι, και οτι γραφουν το επιβεβαιωνω παρ´οτι δοκιμασα το εργαλειο για λιγες ωρες.
Ειναι ενα ισχυροτατο μικρο εργαλειο που κοβει τα παντα σε βαθος 16μμ με τις ~20,000 στροφες του.
Φοβερα ευχρηστο για μικροδουλειες (λογω μικρου δισκου), ιδιαιτερα σε περιορισμενους χωρους, καθως ο δισκος ειναι καθετα (εργονομια+ακριβεια) και οχι οριζοντια τοποθετημενος οπως στους αλλους γωνιακους τροχους.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.