Εργαλεία Μπαταρίας

Ανιχνευτης μεταλλων/καλωδιων κλπ, με χρηση τεχνολογιας radar. Μπλε δεκαβολτο bosch D-Tect 120.

Σημαντικα μεγαλυτερη τιμη με τους αντιστοιχους που δεν χρησιμοποιουν αυτη την τεχνολογια. Αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο, καθως η ακριβεια ειναι το ζητουμενο σε αυτου του ειδους τα εργαλεια.

1700105400_dtect120.png

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7590#texnika

http://www.bosch-professional.com/gb/en/d-tect-120-wallscanner-35533-ocs-p/

Στο site του γραφεσαι και παραγγελεις. Πρεπει να γνωριζεις γερμανικα ομως. Εχει καποια ιδιαιτεροτητα? Εσυ πως επικοινωνεις μαζι τους?
Στο γερμανικο αμαζον, η πλατφορμα ειναι ιδια με το αγγλικο, οποτε ειναι απλο.

Χρηστο πιο φτηνα θα τα βρεις στο harrods :)

Το φαντάστηκα Γιάννη, αλλα ειπα να ενημερώσω κι οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν την άκρη. Το Harrods μου άρεσε όμως :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Στο site του γραφεσαι και παραγγελεις. Πρεπει να γνωριζεις γερμανικα ομως. Εχει καποια ιδιαιτεροτητα? Εσυ πως επικοινωνεις μαζι τους?
Στο γερμανικο αμαζον, η πλατφορμα ειναι ιδια με το αγγλικο, οποτε ειναι απλο.

Στα αγγλικά γίνεται η επικοινωνία Μιχάλη. Στείλτου μύνημα να δεις.
Μπορεί να σου κάνει και καλύτερη τιμή και ευκαιρία να πάρεις και μπουφανάκι σκέτο στα 94 ευρώ. Πες του ότι σε στέλνω εγώ και θα καταλάβει!

Θενκς Νικ.
Αποστελλει με DHL με αναλογες χρεωσεις οπως του αμαζον? Καθως με ενδιαφερει πολυ να ερχεται courier στο σπιτι η στη δουλεια και να μην πηγαινω ταχυδρομεια.

Βy the way, ο ανιχνευτης αυτος ειναι καθ'οδον.. :))

Oμως με ενδιαφερει και το παλτουδακι και -ισως- ενα αλλο bosch 10βολτο που δεν μπορω να το βρω χωρις μπαταρια/φορτιστη.

Νομίζω στα 18 ευρώ με DHL.
Ναι κούριερ είναι όχι ταχυδρομείο!

Στείλτου μύνημα και πες τι θες.
Μην ξεχάσεις να του πεις ότι σε στέλνω εγώ και πες του να σε κόψει ότι μπορεί.
Christian είναι το όνομα του και απαντάει πολύ γρήγορα!!!

Νομίζω στα 18 ευρώ με DHL.
Ναι κούριερ είναι όχι ταχυδρομείο!

Στείλτου μύνημα και πες τι θες.
Μην ξεχάσεις να του πεις ότι σε στέλνω εγώ και πες του να σε κόψει ότι μπορεί.
Christian είναι το όνομα του και απαντάει πολύ γρήγορα!!!

"Nick the Greek" σε ξερει? H πως?

Βεβαια θα του υπενθυμισω επισης οτι εχω αγορασει απο αυτον -μεσω αμαζον- καμμια 40αρια εργαλεια bosch μπλε, πρασινα και αλλα... για να με δει με αλλο ματι, εκπτωτικο:))

Βεβαια θα του υπενθυμισω επισης οτι εχω αγορασει απο αυτον -μεσω αμαζον- καμμια 40αρια εργαλεια bosch μπλε, πρασινα και αλλα... για να με δει με αλλο ματι, εκπτωτικο:))

Καλός "πόντος" :flipout::flipout::ernaehrung004:

"Nick the Greek" σε ξερει? H πως?

Σου στέλνω πμ!

Το νεο συστημα μπαταριας Flexvolt της DeWalt
Άρα στην ουσιά η μπαταρία διαθέτει έναν έξυπνο κοντρόλερ ο οποίος ηλεκτρονικά αλλάζει την διάταξη των στοιχείων της μπαταρίας από σε σειρά, σε παράλληλη διάταξη ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε εργαλείου.
Πολύ έξυπνο. Φυσικά με την ίδια μπαταρία όσο ανεβαίνουν τα βολτ θα πέφτει η χωρητικότητα.

Φαντάζομαι ότι σε ορισμένα εργαλεία το βάρος είναι καθοριστικός παράγοντας αλλά σε κάποια άλλα όχι και τόσο.

...συνεχίζοντας με αυτή τη σκέψη, προφανώς ένα 60βολτο κατσαβίδι είναι μάλλον υπερβολή, όμως ένα 60βολτο φαλτσοπρίονο ή ένας γωνιακός τροχός ακούγονται καθ'όλα λογικά και ρεαλιστικά. Γι'αυτό και η λίστα με τα συμβατά εργαλεία δεν περιλαμβάνει κάθε είδους εργαλείο αλλά μόνο τα "μεγάλα".

Μας βλέπω σε λίγα χρόνια να χρησιμοποιούμε αποκλειστικά εργαλεία μπαταρίας. Και απλά να έχουμε στο πλάι μια γεννήτρια σαν του Νίκου για τους φορτιστές!

...συνεχίζοντας με αυτή τη σκέψη, προφανώς ένα 60βολτο κατσαβίδι είναι μάλλον υπερβολή, όμως ένα 60βολτο φαλτσοπρίονο ή ένας γωνιακός τροχός ακούγονται καθ'όλα λογικά και ρεαλιστικά. Γι'αυτό και η λίστα με τα συμβατά εργαλεία δεν περιλαμβάνει κάθε είδους εργαλείο αλλά μόνο τα "μεγάλα".

Μας βλέπω σε λίγα χρόνια να χρησιμοποιούμε αποκλειστικά εργαλεία μπαταρίας. Και απλά να έχουμε στο πλάι μια γεννήτρια σαν του Νίκου για τους φορτιστές!

Σαν του Νίκου θα τους κάψει τους φορτιστές Χαχαχαχ!!!!