Εργαλεία Μπαταρίας

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Eυχαριστω συναδελφε/οι!
Σωφρον νομιζω οτι εργαλεια και μπαταριες εχουν 3 χρονια εγγυηση εαν κανεις register το προιον μεσα σε 30 μερες.
http://www.makitauk.com/terms-and-conditions-of-3-year-warranty.html

Mιχάλη πήρα τηλέφωνο τήν Makita Hellas τό μεσημέρι νά επιβεβαιώσω η όχι τήν εγγύηση μέ τίς μπαταρίες,και μού είπαν ότι οι μπαταρίες -φορτιστές-εργαλεία κήπου έχουν 1 χρόνο εγγύηση,δέν έχουν επέκταση στά 3 χρόνια οι μπαταρίες-φορτιστές-εργαλεία κήπου.

Eυχαριστω συναδελφε/οι!
Σωφρον νομιζω οτι εργαλεια και μπαταριες εχουν 3 χρονια εγγυηση εαν κανεις register το προιον μεσα σε 30 μερες.
http://www.makitauk.com/terms-and-conditions-of-3-year-warranty.html

Νικο, δεν ειπα οτι γραφει 'made in japan', ειπα οτι ειναι made in japan.
Aπο τα 10βολτα που εχω μονο το κρουστικο και το ραδιακι ειναι 'made in japan'. Tα αλλα ειναι (και γραφουν) made in china.
Η μακιτα κατασκευαζει παντου, ιαπωνια, κινα, αμερικη, μεξικο, βραζιλια και ισως και αλλου.

Αφού βρε δεν λέει πουθενά made in Japan...
Όχι ότι έχει σημασία γιατί αν το ανοίξεις από μέσα σίγουρα θα λέει Κίνα...

Αφού βρε δεν λέει πουθενά made in Japan...
Όχι ότι έχει σημασία γιατί αν το ανοίξεις από μέσα σίγουρα θα λέει Κίνα...
Οπότε αγοράζεις makita mt/maktec και δεν κάνεις υποθέσεις για την καταγωγή του

Μονο στο όνομα όμως, μην φανταστείς τίποτε αλλαγές εσωτερικά.
Το κάνουν γιατί θα κάνουν άνοιγμα στην Αμερική όπου τα 10.8 είναι 12 V, τα 18V -> 20V κ.ο.κ.

Καλημέρα.

Όσοι έχετε το bosch gks 12v, τι εναλλακτικό δίσκο έχετε αγοράσει? Θέλω να έχω έναν εφεδρικό.

Καλημέρα.

Όσοι έχετε το bosch gks 12v, τι εναλλακτικό δίσκο έχετε αγοράσει? Θέλω να έχω έναν εφεδρικό.

Nα παρεις τον ιδιο δισκο που φοραει, μια χαρα ειναι. Τα 20 δοντακια ειναι μελετημενα για την ισχυ και βελτιστη κοπη με το εργαλειο.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8274

Το γωνιακο κατσαβιδι ειναι ολιγον δυσχρηστο/βαρυ. Επισης εχει την μιση ροπη απο το GSR. Απο την αλλη ειναι πιο λειτουργικο απο το GSR με τον ανταπτορα, αφου ειναι αμιγως angle screwdriver.
Απο τα ελαχιστα 10βολτα που δεν με εχουν βολεψει οσο θα ηθελα, οπως ειχα πει και παλαιοτερα. Προτιμω εναν καλο ανταπτορα.

Βιάζεσαι ρε Νεκ. Κάτσε να έρθει η έκδοση με όλα τα εξαρτήματα, θα πληρώσεις πολλά περισσότερα για να τα πάρεις ξεχωριστά!

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Βιάζεσαι ρε Νεκ. Κάτσε να έρθει η έκδοση με όλα τα εξαρτήματα, θα πληρώσεις πολλά περισσότερα για να τα πάρεις ξεχωριστά!

ε ποτε θα ερθει?
καποια εσωτερικη πληροφορηση?
επειδη κανουν ουρα οι υποψηφιοι αγοραστες για το gsr μου και αν το δωσω δεν θελω να μεινω χωρις (μικρο) δραπανοκατσαβιδο μπαταριας!

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

ε ποτε θα ερθει?
καποια εσωτερικη πληροφορηση?
επειδη κανουν ουρα οι υποψηφιοι αγοραστες για το gsr μου και αν το δωσω δεν θελω να μεινω χωρις (μικρο) δραπανοκατσαβιδο μπαταριας!

Βιάστηκες να το πουλήσεις και εσύ τι να σε κάνω...

Σε γραμμές παραγωγής και γενικότερα επαγγελματική χρήση δουλεύουν μόνο γωνιακά κατσαβίδια. Δεν έχω δεί σε συνεχόμενη χρήση να δουλεύουν κανονικό κατσαβίδι με γωνιακό αντάπτορα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Σε γραμμές παραγωγής και γενικότερα επαγγελματική χρήση δουλεύουν μόνο γωνιακά κατσαβίδια. Δεν έχω δεί σε συνεχόμενη χρήση να δουλεύουν κανονικό κατσαβίδι με γωνιακό αντάπτορα.

Ναι και στη γραμμη παραγωγης των αυτοκινητοβιομηχανιων χρησιμοποιουν εργαλεια αερος !!!! Να αγορασουμε και εμεις τετοια εργαλεια- καπου 2000 το ενα - και ενα αεροφυλακιο 1000 lt, με τον αναλογο συμπιεστη, πιστευω θα φτανει για ατομικη χρηση !!!!
Παει το DIY το χασαμε ... καθε υπογειο - αυλη και ενα εργαστηριο της NASA !!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Ναι και στη γραμμη παραγωγης των αυτοκινητοβιομηχανιων χρησιμοποιουν εργαλεια αερος !!!! Να αγορασουμε και εμεις τετοια εργαλεια- καπου 2000 το ενα - και ενα αεροφυλακιο 1000 lt, με τον αναλογο συμπιεστη, πιστευω θα φτανει για ατομικη χρηση !!!!
Παει το DIY το χασαμε ... καθε υπογειο - αυλη και ενα εργαστηριο της NASA !!!!!!!!!!

Σε ποιό ακριβώς σημείο του σχολίου μου "ανακατεύτηκε - μπερδεύτηκε" η επαγγελματική χρήση με την DIY;

Koπη μπετοβεργας ~10μμ για δημιουργια γαντζου.

Χρησιμοποιηθηκε το μινι τροχακι της bosch (bosch gws 12v brushless) με τον δισκο για inox. H κοπη εγινε γρηγορα, ευκολα και ομαλοτατα.
Το συγκεκριμενο τροχακι παιρνει 3 ειδη δισκων (76mm), για μεταλλα, για κεραμικα και για ξυλο/πλαστικα.

34059577476_243ea0d5b1_b.jpg