Εργαλεία Μπαταρίας

Ένα μπράβο στην αντιπροσωπεία της Bosch. :SFGSFGSF:Ένα αξιόλογο κριτήριο για την αγορά εργαλείων από τους μελλοντικούς υποψήφιους αγοραστές.
Τέτοιες εμπειρίες με τις εκάστοτε εταιρείες πρέπει να ποστάρονται ώστε να γνωρίζουν οι αναγνώστες του φόρουμ την αξιοπιστία της κάθε εταιρίας και μετά την αγορά.

Μπράβο τους, μακάρι να έστρωσαν μετά τα προβλήματα "νεότητας" που είχαν (λόγω αλλαγής συνεργάτη στο service).

Δοκιμασα χθες το 7βολτο σκουπακι μπαταριας της Μακιτα

32256374483_5cd2e95746_b.jpg

33030498166_91c3864f0b_b.jpg

Ειναι πανομοιοτυπο με το αντιστοιχο δεκαβολτο που ειχαμε δοκιμασει περυσι τον Δημητρη (weatherman) σπιτι μου και το βρηκαμε λειτουργικοτατο και αποτελεσματικο.
Ακριβως ιδιο σουλουπι, ακριβως ιδιο βαρος (731 γραμμαρια χωρις μπαταρια) και ακριβως ιδιος θορυβος μοτερ (91 decibel) με το δεκαβολτο.

32945368141_42fa4437e4_b.jpg

Στην διαδικασια αναρροφησης δεν παρατηρησα καποια ουσιαστικη διαφορα με το 10βολτο. Το μοτερ πρεπει να ειναι το ιδιο και να δουλευει απο 7 εως 12 βολτ.
Η μονη διαφορα ειναι η υποδοχη της μπαταριας οπου στο 7βολτο ειναι μικροτερη λογω μικροτερου ογκου.
Το σκουπακι μπορει να χρησιμοποιηθει ομορφα και εργονομικα με οποιο συνδυασμο ακροφυσιων επιλεξεις.

33030505716_5a05117c61_b.jpg

Το 7βολτο θα το χρησιμοποιω σαν προχειρο σκουπακι στο σπιτι και το 10βολτο θα το κρατησω για το εργαστηριο. Ειναι πολυ χρησιμη και λειτουργικη η επεκταση για το πατωμα.
Χρονος συνεχομενης λειτουργιας περιπου 10 λεπτα.

Καλημέρα. Εδώ πρέπει να αποτυπωθεί κάτι, από ιδία εμπειρία που θεωρώ πως είναι άξιο αναφοράς, μιας και αφορά εργαλεία μπαταρίας. Φίλος με κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Dewalt 18V πρέπει να είναι χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος το μοντέλο DC727KL με τις πρώτες μπαταρίες Li-Ion 2,0 Ah, αγορασμένο το 2006!!!!! :2thumb22sup:, όπως μου είπε, όχι απλά λιωμένο αλλά χωνεμένο στην δουλειά :drool:, σε σημείο που αν το δεις παραπεταμένο, λες αυτό είναι τελειωμένο δεν δουλεύει με τίποτα μέχρι που το πιάνεις στα χέρια σου, και χάνεις το στοίχημα με το εαυτό σου, με ατέλειωτες ώρες δουλειάς κυριολεκτικά, και αντίστοιχες κακουχίες, τώρα πια εν έτη 2017, έδειξαν τα πρώτα σημάδια αστοχίας των στοιχείων των μπαταριών, αφού όσο και αν τις φορτίσεις μετά από λίγη έως ελάχιστη χρήση, χάνουν το voltage τους....:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Καλημέρα. Εδώ πρέπει να αποτυπωθεί κάτι, από ιδία εμπειρία που θεωρώ πως είναι άξιο αναφοράς, μιας και αφορά εργαλεία μπαταρίας. Φίλος με κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Dewalt 18V πρέπει να είναι χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος το μοντέλο DC727KL με τις πρώτες μπαταρίες Li-Ion 2,0 Ah, αγορασμένο το 2006!!!!! :2thumb22sup:, όπως μου είπε, όχι απλά λιωμένο αλλά χωνεμένο στην δουλειά :drool:, σε σημείο που αν το δεις παραπεταμένο, λες αυτό είναι τελειωμένο δεν δουλεύει με τίποτα μέχρι που το πιάνεις στα χέρια σου, και χάνεις το στοίχημα με το εαυτό σου, με ατέλειωτες ώρες δουλειάς κυριολεκτικά, και αντίστοιχες κακουχίες, τώρα πια εν έτη 2017, έδειξαν τα πρώτα σημάδια αστοχίας των στοιχείων των μπαταριών, αφού όσο και αν τις φορτίσεις μετά από λίγη έως ελάχιστη χρήση, χάνουν το voltage τους....:SFGSFGSF:

299c95b2b433b4986b21d96d1e51af30.jpg

Το δευτερο καναρινι εργαλειο που αγορασα.

Δεν τιθεται θεμα αστοχιας Κωστα 11 χρονια μετα την παραγωγη και μετα απο τοοοοοοοση χρηση.

Αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ Κυριάκο!!!!! Η αντοχή αλλά και η διάρκεια των μπαταριών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως μου είπε και ο φίλος μου ...... Μάλιστα η κουβέντα ξεκίνησε από εμένα, στο στυλ: "Ρε συ ακόμα τις πρώτες εργοστασιακές μπαταρίες έχεις, ή τις έχεις αλλάξει και κατάφερες να τις φέρεις και αυτές σε αυτό το εμφανισιακά-οπτικό χάλι, και να μην ξεχωρίζουν από τις παλιές;", για να λάβω ως απάντηση τα όσα αναφέρω παραπάνω.

Σεγα Ryobi 18βολτη με ρυθμιζομενες στροφες, δεν ξεχωριζεις την ισχυ της απο μια ηλεκτρικη!

Εδω με λαμα για μεταλλο εκοψε ανετα 4 ατσαλινες ραβδους παχους 5μμ απο ενα χαλασμενο φαλτσοπριονο χειρος που το διελυσα για να κρατησω καποιες βιδες, λαμες κλπ.
32926154810_5438827fa5_b.jpg

Προ δεκαημέρου τον παρέλαβα κ εγω. Πολύ καλός κ βολικός. Απουσιάζουν τα ελληνικά.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λαμαρινοκοφτης 10βολτος της bosch. Gamato εργαλειο!!
Σημερα τον χρησιμοποιησα για κοπη διαφορων σιτων (παχυ και λεπτο συρμα) που θα βαλω στα παραθυρα του υπογειου.

Ειχα εναν ενδοιασμο μιας και δεν επροκειτο για μονοκοματη λαμαρινα αλλα για συρματακια, ομως το εκοψε οπως κοβει ενα ακονισμενο ψαλιδι ενα φυλλο χαρτιου, γλυστρουσε πανω στο συρμα σα χελι :))

32974822194_1912454257_b.jpg

Γενικως κοβει την απλη λαμαρινα εως 1.3μμ και αλουμινιο εως 2μμ.
http://www.bosch-professional.com/om/en/cordless-metal-shear-gsc-10-8-v-li-227130-0601926175.html

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Σημερα τον χρησιμοποιησα για κοπη διαφορων σιτων (παχυ και λεπτο συρμα) που θα βαλω στα παραθυρα του υπογειου.

Ειχα εναν ενδοιασμο μιας και δεν επροκειτο για μονοκοματη λαμαρινα αλλα για συρματακια, ομως το εκοψε οπως κοβει ενα ακονισμενο ψαλιδι ενα φυλλο χαρτιου, γλυστρουσε πανω στο συρμα σα χελι :))

32974822194_1912454257_b.jpg

http://www.bosch-professional.com/om/en/cordless-metal-shear-gsc-10-8-v-li-227130-0601926175.html
Επιτελους λιγη σκονη στα εργαλεια!

Το αργαστηρι σου θα γινει γαμουατο. Να διοργανωνεις και τουρ εκπαιδευτικα! -bye-
Θα χ στεις στο ταλαρο! :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Επιτελους λιγη σκονη στα εργαλεια!

Το αργαστηρι σου θα γινει γαμουατο. Να διοργανωνεις και τουρ εκπαιδευτικα! -bye-
Θα χ στεις στο ταλαρο! :flipout:

'H να το νοικιαζει με την ωρα για diy κατασκευες :p

Να σαι καλά Μιχάλη,αλλά ακριβό εργαλείο.
Οταν χρειάζεται βάζω σίτα τέτοια σέ παρτέρια πάνω από τό χώμα και τό στερέωνω μέ πατέντα καρφωτό στήριγμα εδάφους γιά σωλήνα Φ16 γιά νά μήν σκάβουν οι γάτες γιά νά κάνουν πί-πί καί ξεράνουν τά φυτό,και τό κόβω όμως μέ λαμαρινοψάλιδο,μπελάς άν είναι μακρυά χτιστή ζαρντινιέρα.

Δημητρη θα μου πεις για την πατεντα στηριξης για οταν ξεκινησω χομπυ το gardening! Θεμα χρονου, το κραταω για τα γηρατεια οταν τα χερια θα τρεμουν με τα power tools :)))

Δημητρη θα μου πεις για την πατεντα στηριξης για οταν ξεκινησω χομπυ το gardening! Θεμα χρονου, το κραταω για τα γηρατεια οταν τα χερια θα τρεμουν με τα power tools :)))

Χάχάχά Μιχάλη το Gardening θά σέ αναζωογονήσει,δέν υπάρχει καλύτερη δουλειά νά ασχολείσαι μέ τήν γή καί νά μήν βλέπεις άνθρωπο παρά νά γίνεσαι ένα μέ τήν φύση καί τά πτηνά τριγύρω σου,καί νά βλέπεις ανθρώπους όποτε τό θέλεις εσύ,ξεχνιέσαι απόλα καί από όλους σέ αυτό τό διάστημα,π.χ εγώ δέν θά μπορούσα ποτέ να φανταστώ τόν εαυτό μου σέ γραφείο μέ άλλους,η σέ ομαδική δουλειά και αλληλοκαρφώματα,όπως γίνεται συνήθως,γιατί θέλω τήν ησυχία μου.

Τό παρακάτω είναι τό στήριγμα

http://www.geoponiko-parko.gr/produ...kia-plastika-eksartimata-syndesis/1142-detail

Κόβεις τήν σίτα γύρω γύρω απο τήν γλάστρα-ζαρντινιέρα-παρτέρι,καί τήν τοποθετείς στό έδαφος,μετά παίρνεις τα παραπάνω πλαστικά στηρίγματα εδάφους Φ16 καί μέ ένα σφυρί τά βάζεις να διαπεράσουν τήν σίτα και νά καρφωθούν στό χώμα,καί έτσι οι γάτες - πτηνά δέν μπορούν νά σκάβουν τό χώμα,μετά άν θέλεις να σκαλίσεις τό χώμα τό βγάζεις (βγαίνουν εύκολα τραβώντας τα από επανω) σκαλίζεις τό χώμα μιά -δυό φορές τόν χρόνο καί τά ξαναβάζεις καί έχεις οικονομική λύση,γιατί άλλη λύση είναι νά βάλεις επάνω από τήν γλάστρα- ζαρντινιέρα βότσαλο η ηφαιστιακή πέτρα πού όμως είναι πιό όμορφο αλλά πιό ακριβή λύση οικονομικά,γιά πρόσοψη καλά είναι,αλλά για κάποιο μέρος πού δέν μπαίνουν επισκέπτες γιατί νά βάζεις βότσαλο η ηφαιστιακή πέτρα.

Last edited:
Χάχάχά Μιχάλη το Gardening θά σέ αναζωογονήσει,δέν υπάρχει καλύτερη δουλειά νά ασχολείσαι μέ τήν γή καί νά μήν βλέπεις άνθρωπο παρά νά γίνεσαι ένα μέ τήν φύση καί τά πτηνά τριγύρω σου,καί νά βλέπεις ανθρώπους όποτε τό θέλεις εσύ,ξεχνιέσαι απόλα καί από όλους σέ αυτό τό διάστημα,π.χ εγώ δέν θά μπορούσα ποτέ να φανταστώ τόν εαυτό μου σέ γραφείο μέ άλλους,η σέ ομαδική δουλειά και αλληλοκαρφώματα,όπως γίνεται συνήθως,γιατί θέλω τήν ησυχία μου.

Τό παρακάτω είναι τό στήριγμα

http://www.geoponiko-parko.gr/produ...kia-plastika-eksartimata-syndesis/1142-detail

Κόβεις τήν σίτα γύρω γύρω απο τήν γλάστρα-ζαρντινιέρα-παρτέρι,καί τήν τοποθετείς στό έδαφος,μετά παίρνεις τα παραπάνω πλαστικά στηρίγματα εδάφους Φ16 καί μέ ένα σφυρί τά βάζεις να διαπεράσουν τήν σίτα και νά καρφωθούν στό χώμα,καί έτσι οι γάτες - πτηνά δέν μπορούν νά σκάβουν τό χώμα,μετά άν θέλεις να σκαλίσεις τό χώμα τό βγάζεις (βγαίνουν εύκολα τραβώντας τα από επανω) σκαλίζεις τό χώμα μιά -δυό φορές τόν χρόνο καί τά ξαναβάζεις καί έχεις οικονομική λύση,γιατί άλλη λύση είναι νά βάλεις επάνω από τήν γλάστρα- ζαρντινιέρα βότσαλο η ηφαιστιακή πέτρα πού όμως είναι πιό όμορφο αλλά πιό ακριβή λύση οικονομικά,γιά πρόσοψη καλά είναι,αλλά για κάποιο μέρος πού δέν μπαίνουν επισκέπτες γιατί νά βάζεις βότσαλο η ηφαιστιακή πέτρα.

Μεγάλη αλήθεια!!!
Και εγώ τα ίδια κάνω!
Δεν ξέρω τι είναι αυπνία, πονοκέφαλοι κ.λπ.