Καλημέρα. Εδώ πρέπει να αποτυπωθεί κάτι, από ιδία εμπειρία που θεωρώ πως είναι άξιο αναφοράς, μιας και αφορά εργαλεία μπαταρίας. Φίλος με κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Dewalt 18V πρέπει να είναι χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος το μοντέλο DC727KL με τις πρώτες μπαταρίες Li-Ion 2,0 Ah, αγορασμένο το 2006!!!!! :2thumb22sup:, όπως μου είπε, όχι απλά λιωμένο αλλά χωνεμένο στην δουλειά :drool:, σε σημείο που αν το δεις παραπεταμένο, λες αυτό είναι τελειωμένο δεν δουλεύει με τίποτα μέχρι που το πιάνεις στα χέρια σου, και χάνεις το στοίχημα με το εαυτό σου, με ατέλειωτες ώρες δουλειάς κυριολεκτικά, και αντίστοιχες κακουχίες, τώρα πια εν έτη 2017, έδειξαν τα πρώτα σημάδια αστοχίας των στοιχείων των μπαταριών, αφού όσο και αν τις φορτίσεις μετά από λίγη έως ελάχιστη χρήση, χάνουν το voltage τους....:SFGSFGSF:
Επιτελους λιγη σκονη στα εργαλεια!Λαμαρινοκοφτης 10βολτος της bosch. Gamato εργαλειο!!
Σημερα τον χρησιμοποιησα για κοπη διαφορων σιτων (παχυ και λεπτο συρμα) που θα βαλω στα παραθυρα του υπογειου.
Ειχα εναν ενδοιασμο μιας και δεν επροκειτο για μονοκοματη λαμαρινα αλλα για συρματακια, ομως το εκοψε οπως κοβει ενα ακονισμενο ψαλιδι ενα φυλλο χαρτιου, γλυστρουσε πανω στο συρμα σα χελι)
![]()
Γενικως κοβει την απλη λαμαρινα εως 1.3μμ και αλουμινιο εως 2μμ.
http://www.bosch-professional.com/om/en/cordless-metal-shear-gsc-10-8-v-li-227130-0601926175.html
Επιτελους λιγη σκονη στα εργαλεια!
Το αργαστηρι σου θα γινει γαμουατο. Να διοργανωνεις και τουρ εκπαιδευτικα!
Θα χ στεις στο ταλαρο!![]()
Λαμαρινοκοφτης 10βολτος της bosch. Gamato εργαλειο!!
Σημερα τον χρησιμοποιησα για κοπη διαφορων σιτων (παχυ και λεπτο συρμα) που θα βαλω στα παραθυρα του υπογειου.
Ειχα εναν ενδοιασμο μιας και δεν επροκειτο για μονοκοματη λαμαρινα αλλα για συρματακια, ομως το εκοψε οπως κοβει ενα ακονισμενο ψαλιδι ενα φυλλο χαρτιου, γλυστρουσε πανω στο συρμα σα χελι)
Γενικως κοβει την απλη λαμαρινα εως 1.3μμ και αλουμινιο εως 2μμ.
http://www.bosch-professional.com/om/en/cordless-metal-shear-gsc-10-8-v-li-227130-0601926175.html
Δημητρη θα μου πεις για την πατεντα στηριξης για οταν ξεκινησω χομπυ το gardening! Θεμα χρονου, το κραταω για τα γηρατεια οταν τα χερια θα τρεμουν με τα power tools))
Χάχάχά Μιχάλη το Gardening θά σέ αναζωογονήσει,δέν υπάρχει καλύτερη δουλειά νά ασχολείσαι μέ τήν γή καί νά μήν βλέπεις άνθρωπο παρά νά γίνεσαι ένα μέ τήν φύση καί τά πτηνά τριγύρω σου,καί νά βλέπεις ανθρώπους όποτε τό θέλεις εσύ,ξεχνιέσαι απόλα καί από όλους σέ αυτό τό διάστημα,π.χ εγώ δέν θά μπορούσα ποτέ να φανταστώ τόν εαυτό μου σέ γραφείο μέ άλλους,η σέ ομαδική δουλειά και αλληλοκαρφώματα,όπως γίνεται συνήθως,γιατί θέλω τήν ησυχία μου.
Τό παρακάτω είναι τό στήριγμα
http://www.geoponiko-parko.gr/produ...kia-plastika-eksartimata-syndesis/1142-detail
Κόβεις τήν σίτα γύρω γύρω απο τήν γλάστρα-ζαρντινιέρα-παρτέρι,καί τήν τοποθετείς στό έδαφος,μετά παίρνεις τα παραπάνω πλαστικά στηρίγματα εδάφους Φ16 καί μέ ένα σφυρί τά βάζεις να διαπεράσουν τήν σίτα και νά καρφωθούν στό χώμα,καί έτσι οι γάτες - πτηνά δέν μπορούν νά σκάβουν τό χώμα,μετά άν θέλεις να σκαλίσεις τό χώμα τό βγάζεις (βγαίνουν εύκολα τραβώντας τα από επανω) σκαλίζεις τό χώμα μιά -δυό φορές τόν χρόνο καί τά ξαναβάζεις καί έχεις οικονομική λύση,γιατί άλλη λύση είναι νά βάλεις επάνω από τήν γλάστρα- ζαρντινιέρα βότσαλο η ηφαιστιακή πέτρα πού όμως είναι πιό όμορφο αλλά πιό ακριβή λύση οικονομικά,γιά πρόσοψη καλά είναι,αλλά για κάποιο μέρος πού δέν μπαίνουν επισκέπτες γιατί νά βάζεις βότσαλο η ηφαιστιακή πέτρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.