Εργαλεία Μπαταρίας

Καλησπέρα!

Έχει αγοράσει κάνεις το παρακάτω παλμικό κατσαβίδι 12v? Αξίζει ή είναι καλύτερο να περιμένω να βγάλει το lidl το parkside 18v, μιας και δεν το καίγομαι?
Τα συγκρίνω με το parkside γιατί είναι εφάμιλλης τιμής.

Διάβασα ότι το αγόρασε μέλος του φόρουμ και έγραψε ότι θα έκανε τεστ, αλλά τελικά δεν βρήκα αποτελέσματα του τεστ και δεν ξέρω αν τελικά έγραψε για αυτό.

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...savidi-palmiko-mpatarias-dexter-12v-61456374/

Του Lidl ειναι 18βολτο με 2,6 Ah μπαταρια και φτηνότερο, στα 60 .
Περίμενε το γύρω στον Ιούνιο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Το έχω εγώ. Καλό είναι αν θες κάτι μικρό δεν θα σε απογοήτευση. Η σύγκριση με του lidl είναι άνιση αν δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος πας στου lidl.

https://youtu.be/6v9KilmEDCE

IMG_20170206_152722_BURST002.jpg

Το gsr έγινε heavy duty χαχαχαχαχαχχαχαχ. Παλιά δεν το έγραφε αυτο (κατασκευή 2017)

Last edited by a moderator:
Ολόκληρη η καινούρια σειρά της Bosch που "βγήκε" στα μαγαζιά την τελευταιλα βδομάδα νομίζω είναι 12V.
Τουλάχιστον έτσι τα ονομάζουν. Αν έχουν κάποια διαφορά απ´ τα 10,8 και πόση δεν το ξέρω.

Καμία διαφορά αμερικανικά καραγκιοζιλικια είναι τα 12 volt

Πάντος βλέπω απο τήν σελίδα τού κέντρου βίδας ότι σάν 12 volt αναφέρει μόνο τό GWS δισκοπρίονο,καί τό GSB τό κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μόνο,όλα τά άλλα εργαλεία είναι μέ τό παλιό "ημερολόγιο"

Αλλά γράφει τάση 12 volt συμβατό μέ 10,8 volt,ο γωνιακός τροχός.

Δηλαδή συνονόματε απλά μόνο τά γράμματα αλλάζουν ? η θά βγάλουν καί μπαταρίες μέ 12 volt ?

Το να αναφερονται αυτα τα εργαλεια σαν 12βολτα, ειναι πιο σωστο και ακριβες απο το να αναφερονται σαν 10βολτα.

Σε πληρη φορτιση οι μπαταριες λιθιου εχουν συνολικο βολταζ 4.2v χ 3= 12.6 βολτ.

Aρα δεν ειναι διαφημιστικη υπερβολη απο τους αμερικανους, ειναι η πραγματικοτητα.

For the record, 10βολτα και 12βολτα ειναι ακριβως του ιδιου βολταζ εργαλεια. Χρησιμοποιουν 3 μπαταριες λιθιου τυπου 18650 που σε πληρη φορτιση, η καθε μπαταρια φτανει τα 4.2βολτ.

Το να αναφερονται αυτα τα εργαλεια σαν 12βολτα, ειναι πιο σωστο και ακριβες απο το να αναφερονται σαν 10βολτα.

Σε πληρη φορτιση οι μπαταριες λιθιου εχουν συνολικο βολταζ 4.2v χ 3= 12.6 βολτ.

Aρα δεν ειναι διαφημιστικη υπερβολη απο τους αμερικανους, ειναι η πραγματικοτητα.

For the record, 10βολτα και 12βολτα ειναι ακριβως του ιδιου βολταζ εργαλεια. Χρησιμοποιουν 3 μπαταριες λιθιου τυπου 18650 που σε πληρη φορτιση, η καθε μπαταρια φτανει τα 4.2βολτ.

Σωστά Μιχάλη,άρα τό μόνο πού αλλάζουν είναι οι αριθμοί επάνω στό εργαλείο καί στά προσπέκτους.

παιδια, καθως το λιντλ ξαναφερνει το πολυεργαλειο, θα ηθελα την γνωμη σας αν ειναι καλυτερα να πρω αυτο (ρευματος) ή να περιμενω το μπαταριας 10,8

λογικα για οικιακη χρηση το ρευματος με καλυπτει αλλα το καλοκαιρι θα εχω τριψιμο παντζουριων, ΚΑΙ τα φυλαρακια τους, σε σπιτι πιθανον χωρις ρευμα (ενοικιαζομενο). Ποση δουλεια πθισυτε οτι θα μου βγαλει της μπαταριας με καθε φορτιση?

παιδια, καθως το λιντλ ξαναφερνει το πολυεργαλειο, θα ηθελα την γνωμη σας αν ειναι καλυτερα να πρω αυτο (ρευματος) ή να περιμενω το μπαταριας 10,8

λογικα για οικιακη χρηση το ρευματος με καλυπτει αλλα το καλοκαιρι θα εχω τριψιμο παντζουριων, ΚΑΙ τα φυλαρακια τους, σε σπιτι πιθανον χωρις ρευμα (ενοικιαζομενο). Ποση δουλεια πθισυτε οτι θα μου βγαλει της μπαταριας με καθε φορτιση?

Τίποτα δεν θα κανεις με την μπαταρία
Και 1 ώρα (λέμε τώρα) να αντέξει μετά τι θα κανεις ;
Θα περιμένεις να φορτίσει ;
Καλύτερα νοίκιασε, δανεισου μια γεννήτρια αν δεν έχεις καθόλου πρόσβαση σε ρεύμα και πάρε το ηλεκτρικό
Κι αυτό βέβαια δεν δουλεύεται συνεχόμενα.
Είπαμε ότι ειναι ερασιτεχνικά εργαλεία

Sent from my iPhone using Tapatalk

Update όσον αφορά την διαδικασία της εγγύησης στην μπαταρία της Bosch. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με το service όπου έγινε και η προώθηση όλης συσκευασίας του εργαλείου σαν σύνολο, και όχι μόνο οι μπαταρίες με τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα μέσα (register εγγυήσεων), για να δω αν το παρέλαβαν και πως προχωράνε τα πράγματα στο θέμα της εγγύησης, μου ανέφεραν πως παρέλαβαν, αναγνώρισαν πως πράγματι η μπαταρία έχει πρόβλημα και θα προχωρήσουν κανονικότατα στην αντικατάσταση της στα πλαίσια της εγγύησης που ορίζει η εταιρία.... :a0210: :SFGSFGSF:
Έτσι δηλαδή ακριβώς ως όφειλε να κάνει κάθε σωστή και σοβαρή εταιρία που σέβεται το όνομα της το after sales market και τους πελάτες της. :2thumb22sup:

Και τώρα έχουν 3 επιλογές να σου στείλουν Νεο με Νέα μπαταρία,Να στείλουν το ίδιο με Νέα μπαταρία,Να σου στείλουν refurbished.
Γιατί χρειαζόταν να στείλεις και το εργαλείο μαζί???

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Και τώρα έχουν 3 επιλογές να σου στείλουν Νεο με Νέα μπαταρία,Να στείλουν το ίδιο με Νέα μπαταρία,Να σου στείλουν refurbished.

Έτσι μου είπαν να το στείλω από το μαγαζί που το αγόρασα.... :hmmmm2:

Γιατι για να γινει οτιδηποτε θα πρεπει να περαστει στο συστημα. Πως θα σου δωσουν νεο εργαλειο η θα διακιολογησουν νεες μπαταριες χωρις να γινει η διαδικασια επιστροφης με βαση τα serial number? Πρεπει να γινει αιτιολογηση (στο SAP ή ΕRP, την διαχειρηση αποθηκης-πωλησεων) για να βγαλουν κατι και να στο δωσουν.

Update όσον αφορά την διαδικασία της εγγύησης στην μπαταρία της Bosch. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με το service όπου έγινε και η προώθηση όλης συσκευασίας του εργαλείου σαν σύνολο, και όχι μόνο οι μπαταρίες με τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα μέσα (register εγγυήσεων), για να δω αν το παρέλαβαν και πως προχωράνε τα πράγματα στο θέμα της εγγύησης, μου ανέφεραν πως παρέλαβαν, αναγνώρισαν πως πράγματι η μπαταρία έχει πρόβλημα και θα προχωρήσουν κανονικότατα στην αντικατάσταση της στα πλαίσια της εγγύησης που ορίζει η εταιρία.... :a0210: :SFGSFGSF:
Έτσι δηλαδή ακριβώς ως όφειλε να κάνει κάθε σωστή και σοβαρή εταιρία που σέβεται το όνομα της το after sales market και τους πελάτες της. :2thumb22sup:

Παρέλαβα μόλις τώρα (!!!!!!!! :SFGSFGSF:) το πακέτο του συνόλου του εργαλείου από την Bosch (βαλίτσα με δράπανο, μπαταρίες, & φορτιστή) που είχα αποστείλει με την διαδικασία της εγγύησης την Δευτέρα 06/02/2017 δηλαδή ούτε 5 εργάσιμες, αν λάβουμε υπόψη πως έκανε τουλάχιστον μια μέρα για να φτάσει και πήγε στα χέρια τους την επομένη Τρίτη 07/02/2017. Η μπαταρία που είχε πρόβλημα αντικαταστάθηκε, με άλλη καινούργια η οποία δεν έχει καμία σχέση ως προς τα serial number, σε σχέση με αυτή που έστειλα πίσω. Η άλλη που ήταν καλή παρέμεινε ως έχει. Θα τις τεστάρω το Σ/Κ και θα ενημερώσω εάν τύχει κάτι το αρνητικό. :firstprize: για την ταχύτατη εξυπηρέτησή τους, από το servise. Πραγματικά τόση γρήγορη ανταπόκριση, σε τόσο σύντομους χρόνους, δεν το περίμενα με τίποτα, το ομολογώ......