Καλησπέρα!
Έχει αγοράσει κάνεις το παρακάτω παλμικό κατσαβίδι 12v? Αξίζει ή είναι καλύτερο να περιμένω να βγάλει το lidl το parkside 18v, μιας και δεν το καίγομαι?
Τα συγκρίνω με το parkside γιατί είναι εφάμιλλης τιμής.
Διάβασα ότι το αγόρασε μέλος του φόρουμ και έγραψε ότι θα έκανε τεστ, αλλά τελικά δεν βρήκα αποτελέσματα του τεστ και δεν ξέρω αν τελικά έγραψε για αυτό.
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...savidi-palmiko-mpatarias-dexter-12v-61456374/
Καμία διαφορά αμερικανικά καραγκιοζιλικια είναι τα 12 volt
Το να αναφερονται αυτα τα εργαλεια σαν 12βολτα, ειναι πιο σωστο και ακριβες απο το να αναφερονται σαν 10βολτα.
Σε πληρη φορτιση οι μπαταριες λιθιου εχουν συνολικο βολταζ 4.2v χ 3= 12.6 βολτ.
Aρα δεν ειναι διαφημιστικη υπερβολη απο τους αμερικανους, ειναι η πραγματικοτητα.
For the record, 10βολτα και 12βολτα ειναι ακριβως του ιδιου βολταζ εργαλεια. Χρησιμοποιουν 3 μπαταριες λιθιου τυπου 18650 που σε πληρη φορτιση, η καθε μπαταρια φτανει τα 4.2βολτ.
παιδια, καθως το λιντλ ξαναφερνει το πολυεργαλειο, θα ηθελα την γνωμη σας αν ειναι καλυτερα να πρω αυτο (ρευματος) ή να περιμενω το μπαταριας 10,8
λογικα για οικιακη χρηση το ρευματος με καλυπτει αλλα το καλοκαιρι θα εχω τριψιμο παντζουριων, ΚΑΙ τα φυλαρακια τους, σε σπιτι πιθανον χωρις ρευμα (ενοικιαζομενο). Ποση δουλεια πθισυτε οτι θα μου βγαλει της μπαταριας με καθε φορτιση?
Και τώρα έχουν 3 επιλογές να σου στείλουν Νεο με Νέα μπαταρία,Να στείλουν το ίδιο με Νέα μπαταρία,Να σου στείλουν refurbished.
Γιατί χρειαζόταν να στείλεις και το εργαλείο μαζί???
Και τώρα έχουν 3 επιλογές να σου στείλουν Νεο με Νέα μπαταρία,Να στείλουν το ίδιο με Νέα μπαταρία,Να σου στείλουν refurbished.
Γιατί χρειαζόταν να στείλεις και το εργαλείο μαζί???
Update όσον αφορά την διαδικασία της εγγύησης στην μπαταρία της Bosch. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με το service όπου έγινε και η προώθηση όλης συσκευασίας του εργαλείου σαν σύνολο, και όχι μόνο οι μπαταρίες με τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα μέσα (register εγγυήσεων), για να δω αν το παρέλαβαν και πως προχωράνε τα πράγματα στο θέμα της εγγύησης, μου ανέφεραν πως παρέλαβαν, αναγνώρισαν πως πράγματι η μπαταρία έχει πρόβλημα και θα προχωρήσουν κανονικότατα στην αντικατάσταση της στα πλαίσια της εγγύησης που ορίζει η εταιρία.... :a0210: :SFGSFGSF:
Έτσι δηλαδή ακριβώς ως όφειλε να κάνει κάθε σωστή και σοβαρή εταιρία που σέβεται το όνομα της το after sales market και τους πελάτες της. :2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.