Εργαλεία Μπαταρίας

Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Και που να φούσκωνες πίσω ρόδα από τρακτέρ με τρόμπα χεριού... :furious3:

Και μετά αποφυλακίστηκες ή πρώτα φούσκωσες και ρόδα boeing με το στόμα;

Μπορεί να σου φαίνεται αστείο αλλά έτσι και σ´ έπιανε λάστιχο στο χωράφι, κι αυτό γινόταν πολύ συχνά, την είχες μαμήσει...
Πρίν φτάσεις στο φούσκωμα έπρεπε να ξεμοντάρεις να κολλήσεις και να ξαναμοντάρεις το λάστιχο με λεβιέδες με τα χέρια ( άν έβρισκες σταθερό σημείο να πατήσει ο γρύλος κι άν ξεβίδωναν οι σκουριασμένες βίδες κι άν ξεκόλλαγε το λάστιχο απ´ τη ζάντα).
Εννοείται όλα με το χέρι, βουλκανιζατέρ στο χωράφι δεν υπάρχει ακόμα.
Μπορείς να φανταστείς τη διαδικαδία; Έχεις δοκιμάσει να σηκώσεις και να τουμπάρεις πίςω ρόδα, μαζί με τη ζάντα, από τρακτέρ; Ούτε στον εχθρό σου.
Το φούσκωμα ήταν το τελευταίο...
Αργότερα εμφανίτηκαν τα κομφλέρ και η διαδικασία φουσκώματος, τουλάχιστον, έγινε παιχνιδάκι.

Last edited:

Έξω απ`την πλάκα,αυτή η διαδικασία πραγματικά μου φαντάζει απίστευτη.Μιλάμε για ώρες δουλειάς όπως το αντιλαμβάνομαι.

Έτσι είναι...
Κι αν σου τύχαινε και βράδυ, γιατί οργώναμε και με τα φώτα, χέστα και κατούρα τα...

Aργησαν πολυ οι κυριοι της bosch και εσπρωξαν τον καλο και πιστο πελατη σε αλλες αγκαλιες :))

Bεβαια το φακουδακι θα αποκτηθει αλλα τα υπολοιπα οχι, ιδιως με τις τιμες που θα βγουν -πανω απο 300 ευρω το τεμαχιον!!

Mιας που μιλαμε για νεα εργαλεια, ας δειξουμε και κατι καινοτομο και πρωτοποριακο.
Μια παγκοσμια πρωτια της bosch που την ειχαμε δειξει στα σχεδια πριν λιγα χρονια αλλα εγινε φετος πραγματικοτητα.

Μινι αλυσοπριονακι σε μορφη σεγας και λαμα nanoblade!

easycut-12-40067-lores-png-rgb-233278.png

https://www.amazon.de/Bosch-EasyCut...ncoding=UTF8&refRID=Y1M4HP3RN5RDFZQA1931&th=1
https://www.amazon.de/dp/B07339XBN8?psc=1

Εγώ Μιχάλη δεν το βρίσκω ούτε καινοτόμο ούτε πρωτοποριακό αυτό το εργαλείο.
Ψιλοσαχλαμάρα μου φαίνεται, δεν καταλαβαίνω καν τη χρησιμότητά του.
Αν το έβγαζαν το αλυσοπριονάκι αυτό σε βάση που να μπορεί να βυθιστεί και κάθετα ίσως να το σκεφτόμουν σαν μιά καλή λύση για μόρσα. Έτσι όπως είναι αυτό όμως δεν μου λέει κάτι.

Αν το έβγαζαν το αλυσοπριονάκι αυτό σε βάση που να μπορεί να βυθιστεί και κάθετα ίσως να το σκεφτόμουν σαν μιά καλή λύση για μόρσα. Έτσι όπως είναι αυτό όμως δεν μου λέει κάτι.

χεχε, μα εκ των πραγματων Μπαμπη ειναι και καινοτομο και πρωτοποριακο, καθως δεν υπαρχει αντιστοιχο :))
Επισης τo να κοβεις χωρις πολλους κραδασμους -οπως κοβει η σεγα που ταλαντωνεται- νομιζω οτι ειναι τεραστια ευκολια και κανει μεγαλη διαφορα.
Οπως κανει διαφορα η ομαλη κοπη με πριονοκορδελα σε αντιθεση με μια σεγα παγκου.

Βγαινει και με βαση που μπορει και να βυθιζεται!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μπάμπη ο συνάδελφος στό βίντεο κάνει καί μόρσα στόν αέρα μάλιστα.:worshippy:

https://www.youtube.com/watch?v=pSb4FO6Co6Q

Ειδες διαφορα που εχουν τα διαφημιστικα της πρασινης και της μπλε σειρας?? Βλεπεις διαφημιση της μπλε σειρας και ξεχειλιζει η αδρεναλινη :)))

Βγάζει η πράσινη σειρά εργαλείο,και η μπλέ σειρά δέν τό έχει ακόμα :HTEHETH63:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Μπάμπη ο συνάδελφος στό βίντεο κάνει καί μόρσα στόν αέρα μάλιστα.:worshippy:

https://www.youtube.com/watch?v=pSb4FO6Co6Q

Βγάζει η πράσινη σειρά εργαλείο,και η μπλέ σειρά δέν τό έχει ακόμα :HTEHETH63:

Ρε σεις, εβαλε τη 4αρα μπαταρια απο την επαγγελματικη σειρα ή κανω λαθος??:BDBDG54:

Aργησαν πολυ οι κυριοι της bosch και εσπρωξαν τον καλο και πιστο πελατη σε αλλες αγκαλιες :))

Bεβαια το φακουδακι θα αποκτηθει αλλα τα υπολοιπα οχι, ιδιως με τις τιμες που θα βγουν -πανω απο 300 ευρω το τεμαχιον!!

Πάντως για το φακό ψήνομαι κι εγώ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Ρε σεις, εβαλε τη 4αρα μπαταρια απο την επαγγελματικη σειρα ή κανω λαθος??:BDBDG54:

Και γω αυτο παρατηρησα Νεκταριε αλλα δεν ειπα τιποτα γιατι θα το τσεκαρω oυτως η αλλως μεθαυριο ...που παραλαμβανω το μινι αλυσοπριονακι :))

Παντως οι μπλε professional μπαταριες δεν κανουν στην DIY σειρα της Βosch. Τα πρασινα bosch εχουν τις δικες τους αλλα ταιριαζουν και οι μπαταριες απο τα dremel μπαταριας.
Ολες οι μπαταριες bosch (μπλε και πρασινες) και οι μπαταριες dremel φορτιζουν σε ολους τους φορτιστες -και της ερασιτεχνικης σειρα και της επαγγελματικης σειρας.

Μπορω δηλαδη να φορτισω μπαταρια professional σειρας σε φορτιστη απο dremel;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk