Εργαλεία Μπαταρίας

Συγγνώμη αλλά θεωρώ ότι τα Black&Decker που μεγαλώσαμε δεν έχουν καμμία σχέση με τα σημερινά.
Ειδικά η μπλε σειρά της BD της δεκαετίας 70'-80' δεν παιζόταν.
Kαι το δικό μου 1ο κρουστικό δράπανο το ίδιο ήταν σε μπλέ.

Το παρέλαβα πριν λίγο. Ελαφρύ και για ελαφριές δουλειές. Δεν έχει ρύθμιση για ταχύτητα ούτε για ροπή. Μόνο από την πίεση της σκανδάλης. Ετσι κι αλλιώς για βιδωμα το θέλω. Το κουτί λέει 200mah αλλά μέσα ο φορτιστής γράφει output 400 mah . Διαβάζω κάτι λάθος; Ο μικρός εγκρίνει.
f2491ac9c45ba789e29422dc49f0d33e.jpg
facbdb16373cb12a31db0ead15aa180d.jpg

Άμα το εγκρίνει ο μικρός τι να πούμε εμείς ; άμα πιάνει από τώρα με χαρά τέτοια εργαλεία φαντάζομαι τι θα γίνει όταν μεγαλώσει.
καλορίζικο και καλοδούλευτο -bye-

Άμα το εγκρίνει ο μικρός τι να πούμε εμείς ; άμα πιάνει από τώρα με χαρά τέτοια εργαλεία φαντάζομαι τι θα γίνει όταν μεγαλώσει.
καλορίζικο και καλοδούλευτο -bye-
Ευχαριστω. Το σκεφτομουν για το κρουστικο στα 60 αλλα δεν το ηθελα για τρυπημα γενικα, ουτε ηθελα βαρος. Αυτο το πηρε ακομη και ο μικρος ανετα στα χερια του.

Ηρθε μια μερα ο υδραυλικος και πηρε τον παιδικο παγκο του και πηγε διπλα του και του εδινε εργαλεια :p Για βουλκανιζατερ τον κοβω...

λες ; ποιος ξέρει, ο χρόνος θα δείξει. μπορεί βέβαια να μοιάσει του πατέρα του.

του Mr Babis πάντως αποκλείεται γιατί δεν τα γουστάρει τα Black & Decker :flipout::flipout::flipout:

Mια συντομη περιληψη των εντυπωσεων απο το Βosch IXO V 3.6v, κατσαβιδι μπαταριας της DIY πρασινης σειρας της Bosch.

157649_00.png

Ξεπερασε τις προσδοκιες μου αναφορικα με την δυναμη του και γενικοτερα σαν εργαλειο.
Μια διαφορα απο τις προηγουμενες εκδοσεις ειναι οτι η τελευταια εκδοση 5 εχει την ρυθμιση φορας πανω και οχι στο πλαι οπως πολλα δραπανοκατσαβιδα. Η μπαταρια του επισης εχει αναβαθμιστει σε 1.5μΑω χωρητικοτητα απο 1.3μΑω στις προηγουμενες εκδοσεις.

Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αριστη οπως και η εργονομια του. Μεχρι και σημερα πιστευα οτι το ΙΧΟ ειναι παιχνιδακι αλλα σημερα διαπιστωσα οτι προκειται ενα απο τα ισχυροτερα 4βολτα κατσαβιδια, ισως και το ισχυροτερο μετα βεβαια απο το Bosch GSR m2x που ειναι το κορυφαιο μικρο σε ισχυ. Στην δοκιμη αντιμετωπισε στα ισα ακομα και το Βοsch GO, το 4βολτο της professional σειρας της bosch. Πραγματικα δεν ειδα διαφορα.

Σε σχεση με το 4βολτο Makita DF001D το IXO ειναι εμφανως πιο δυνατο. Η ροπη του Makita ειναι 4Nm σε σχεση με τα 4.5Νm της Bosch που μου φανηκαν 5Νm, οση ροπη εχει και το Bosch GO.

Eδω μια φωτο με τα τρια 4βολτα κατσαβιδακια, τα οποια ειναι πραγματικα ολα υπεροχα, το καθενα με τα δικα του θετικα :)
44275963250_a20151eaa3_c.jpg

Σε επομενο χρονο θα ανεβουν και οι αλλες φωτο απο τις δοκιμες και μια πιο αναλυτικη περιγραφη του IXO.

Ολα αυτα τα αγορασα επειδη μου εμεινε απο μπαταρια το 4βολτο Parkside που ειχα 6 χρονια στο χωριο!!
Δεν ημουν ομως σιγουρος ποιο επρεπε να παρω, το Bosch IXO η το Μακιτα? Σε τετοιες βασανιστικες περιπτωσεις διλημματος τα αγοραζεις και τα δυο :flipout:

Τωρα που τα εχω δοκιμασει και τα δυο, θα προτιμουσα το Bosch IXO με το πληρες βαλιτσακι και τον ταχυφορτιστη του Μακιτα :))

Πληροφοριακα, το πτωχο πλην τιμιο 4βολτο parkside που εν τω μεταξυ του αλλαξα την μπαταρια και δουλευει μια χαρα, ειναι πιο αδυναμο και απο τα δυο παραπανω 4βολτα κατσαβιδακια.