Εργαλεία Μπαταρίας

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου δεν ενδιαφέρει η μακροζωία της μπαταρίας αλλά το να βγει η δουλειά... τάχιστα.

Πάνο, δεν νομίζω οτι υπάρχει σοβαρή εταιρία επαγγελματικών εργαλείων που δεν την ενδιαφέρει η ζωή της μπαταρίας.

Πάνο, δεν νομίζω οτι υπάρχει σοβαρή εταιρία επαγγελματικών εργαλείων που δεν την ενδιαφέρει η ζωή της μπαταρίας.

Σίγουρα,αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που δεν σε νοιάζει η μπαταρία αλλά η δουλειά με όποιο κόστος.Αυτο εννοώ.

Σ´ αυτές τις περιπτώσεις όμως, αν θες να κάνες τη δουλειά, το λογικό είναι να πάρεις παραπάνω μπαταρίες.
Δεν μπορεί μια εταιρία να βγάζει φορτιστές που καταστρέφουν τις μπαταρίες για μια περίπτωςη στις 100 που θα σου τύχει κάτι τέτοιο.

Παιδί αυτό το "καταστρέφει " δεν είναι άσπρο μαύρο.
Και αν πεις σε έναν επαγγελματία ότι με την γρήγορη φόρτιση η μπαταρία θα αντέξει 300 φορτισεις αντί 500, ξέρετε τι θα πει.

Αν θέλουμε να το φιλοσοφία ούτε με τις μπαταρίες, ένταση φόρτισης και θερμοκρασία συνδέονται... Και αυτό που πραγματικά σκοτώνει μια μπαταρία πρώτα από όλα είναι η θερμοκρασία.
Άρα καλά κάνει η μακέτα με τον αόριστο. Και έχω μια εντύπωση ότι βάζει πάντα τα καλύτερα στοιχεία της αγοράς.

Τώρα για τους μάστορες δεν ξέρω τι λένε ή τι νομίζουν, αλλά επειδή είναι μάστορες και επειδή αγοράζουν μακέτα, δεν σημαίνει ότι μπορούν να ξεφύγουν από την φυσική.
Το battery university ( παράρτημα της εταιρίας αναλυτών caldwell) είναι ξεκάθαρο, δεν πα να χορεύουμε το χορό της καμμένης μπαταρίας όλη μέρα ...
:argue:
Αυτο δεν ειναι μακετο!

χα χα...
Εγω πιστεύω ότι θα έλεγαν... Δεν πα να @)& )452+)...την δουλειά μου να κάνω άνετα...

Στην εποχή που ζούμε ακόμη και ο επαγγελματίας τα σκέφτεται τα εργαλεία...
Δεν μπορεί να μπει έτσι απλά καπέλο η τιμή μπαταρίας η φορτιστη σε μια δουλειά..
Υποτίθεται ότι προτιμά καλά και αξιόπιστα εργαλεία που θα του κρατήσουν μεγάλο διάστημα και για αρκετές δουλειές ώστε από αυτες να "βγαλει" τα χρήματα που δαπάνησε..
Αφήστε δε ότι για τους φορτιστές και τις μπαταρίες που μιλάμε δύσκολο μεγάλο ποσοστό επαγγελματιών να δαπανήσει τέτοια υπέρογκα ποσά...
Υπάρχουν μαστοροι με Skil και Burget και σου λέει οσο πάει.. με τα θα πάρω άλλο...

Μην σκέφτεσαι με τα Ελληνικά δεδομένα.
Επισης λίγο που δούλεψα ένα μακιτα δραπανοκατσαβιδο, το βρήκα τόσο ομαλό στρωτό και ξεκούραστο που αν ήμουν επαγγελματίας πάλι θα το προτιμούσα

Στην εποχή που ζούμε ακόμη και ο επαγγελματίας τα σκέφτεται τα εργαλεία...
Δεν μπορεί να μπει έτσι απλά καπέλο η τιμή μπαταρίας η φορτιστη σε μια δουλειά..
....

Εννοείται. Κι όχι μόνο στην εποχή που ζούμε, ανέκαθεν συνέβαινε αυτό.
Δεν μπορεί να λέγονται σοβαρά τέτοια πράγματα...

Eδω και λιγους μηνες εχει κυκλοφορισει ενα μινι θερμοπιστολο μπαταριας απο την Bosch, πιο μικρο και απο το αριστο Glue pen!

Το Bosch Gluey https://www.bosch-do-it.com/gr/el/ερασιτέχνες/εργαλεία/gluey-3165140890144-199879.jsp#tab_technical
BOSCH_GLUEY_GN_01.png

Δουλευει με δυο κοινες επαναφορτιζομενες μπαταριες ΑΑ που ερχονται μαζι με τον φορτιστη στην συσκευασια. Οι κολλες/ραβδοι που χρησιμοποιει ειναι των 7μμ αλλα σε μηκος μαξ. 20μμ.
Με μια φορτιση μπορει να χρησιμοποιησει μεχρι και 60 mini sticks των 20μμ σιλικονης. Ζεσταινει και ειναι ετοιμο σε λιγοτερο απο ενα λεπτο.

Υπαρχει σε διαφορα χρωματα στην ιδια τιμη των 35 ευρω σε πολλα μαγαζια. https://www.e-shop.gr/stylo-silikonis-bosch-gluey-smoky-grey-20-sticks-06032a2101-p-TLS.031736

BOSCH-GLUEY.jpg

Επιτέλους αξιώθηκα να παραγγείλω το ryobi impact driver brushless. Τελική τιμή 118 ευρώ με τα μεταφορικά από το amazon Αγγλίας. Τόσο καιρό είχα αφήσει μόνο του το αδερφάκι του (Ryobi R18PDBL).

Πολυ καλο και πολυ δυνατο(260Ν) το συγκεκριμενο....
Καλη παραλαβη ευχομαι...

Για βιδωμα/ξεβιδωμα σε μπετο η σοβα κανουν τα συγκεκριμενα..;...η ειναι μονο για ξυλο η μεταλλο οπως αναφερουν..;

Επιτέλους αξιώθηκα να παραγγείλω το ryobi impact driver brushless. Τελική τιμή 118 ευρώ με τα μεταφορικά από το amazon Αγγλίας. Τόσο καιρό είχα αφήσει μόνο του το αδερφάκι του (Ryobi R18PDBL).

Μπραβο Αχιλλεα καλως να το δεχτεις!
Και τα δυο αυτα εργαλεια που αναφερεις ειναι απο τα ισχυροτερα 18βολτα της αγορας.

Κωστη βιδωνουν καθε βιδα/μπουλονι/παξιμαδι σε οποιοδηποτε υλικο.

Μιχάλη φίλοι γνωστοί και άγνωστοι έχουν πάθει πλάκα με το μπουλονόκλειδο! Που να ήταν και brushless! H πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι ακόμη και στα συνεργεία δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Όταν το βλέπουν αυτά δεν κάνουν τίποτε, θέλουν πολύ ώρα κτλ ...Κ μόλις βλέπουν τι κάνει μένουν με το στόμα ανοικτό! Σειρά έχει το inflator!!

Ακριβώς, η αρχή λειτουργίας είναι η ίδια, δηλαδή η λειτουργία ενός μαγνητικού πεδίου, το οποίο θα δώσει την περιστροφή. Απλά επιτυγχάνεται με διαφορετικό τρόπο.