Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Και για όσους ασχολούνται με ηλεκτρονικά! Αυτή η εταιρεία παιδιά σύντομα θα είναι κολοσσός βεληνεκούς Samsung..
Να πω κι εγω οτι εκοψε μπολικα κλαδια (εως 7-8cm διαμετρο, σωστα Μιχαλημανταρινιας, χωρις κανενα προβλημα (μετα μαθαινω οτι ειναι σκληρο ξυλο αυτο). Σε πευκο, με πολυ ρετσινι, αρχισε να ζοριζεται σε κλαδια πανω απο 10-15cm διαμετρο. Αυτα τα "τελειωσε" η αντιστοιχη ρευματος χωρις προβλημα.
Το ζεσταμα ηταν οντως υπερβολικο. Τη μοναδικη αλλη φορα που την ειχα φορτισει, νομιζω οτι δεν ειχε ζεσταθει τοσο. Μια υποψια που εχω ειναι οτι, ισως, ηταν πληρως φορτισμενη απο την αρχη (και θυμομουν, κακως, οτι ηταν αφορτιστη), αν αυτο παιζει καποιο ρολο.
Εάν η μπαταρία ήταν ήδη φορτισμένη ποιος ο λόγως που την φορτισεται.... ;Το ζεσταμα ηταν οντως υπερβολικο. Τη μοναδικη αλλη φορα που την ειχα φορτισει, νομιζω οτι δεν ειχε ζεσταθει τοσο. Μια υποψια που εχω ειναι οτι, ισως, ηταν πληρως φορτισμενη απο την αρχη (και θυμομουν, κακως, οτι ηταν αφορτιστη), αν αυτο παιζει καποιο ρολο.
ναι καλά Νίκο, και μετά θα ζεσταίνεται το τροφοδοτικό και τούμπαλιν![]()
Οταν εφτασα, θυμομουν οτι ειναι αφορτιστη και τη βαλαμε για φορτιση. Ισως θυμομουν λαθος και ηταν φορτισμενη, αρα "φορτιζε" κανα μισαωρο ενω ηταν ηδη στο full.
Και παλι δεν ξερω αν θα επρεπε να ζεσταθει τοσο, απλως το αναφερω γιατι ακριβως την προηγουμενη φορα δε θυμαμαι να ζεσταθηκε τοσο.
Η θερμοκρασια μετρηθηκε μολις ειχε βγει απο το ρευμα (1 λεπτο μετα, πες).
ε άμα έχει και ρολόϊ θα το πάρω κι εγώ !!!!
χωρίς πλάκα πάντως αυτό που έγραψα ισχύει σε μεγάλο ποσοστό στα laptop ιδίως, όπου το τροφοδοτικό τους δεν αερίζεται.(με ανεμιστήρα)
Γιώργο τα λαπτοπ έχουν δικό τους ανεμιστήρα για να αποφευγονται τέτοια, αλλά συχνα-πυκνά τα παιζει λόγω σκονης και δεν δουλεύει...οπότε το ανοιγεις, το ξεκολλάς, το φυσάς και συνεχίζεις....αν θες βάζεις και εξωτερικό (αυτές οι βάσεις είναι για τα μπάζα κατ'εμε) και σιγουρεύεσαι (όσο είναι εφικτό αυτό ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες).
Για το τροφοδοτικό μιλάω Νίκο. ο ανεμιστήρας που έχουν είναι για τον επεξεργαστή-μητρική. το τροφοδοτικό τους αερίζεται μόνο από το φυσικό περιβάλον.
τα stand με ανεμιστήρα όπως πολύ σωστά επισήμανες ναι είναι για τα μπάζα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.