Εργαλεία Μπαταρίας

Αν πάρω το οκ απο το παρεάκι σας, λέω να καταλήξω εδώ.
Φαίνεται να είναι ισχυρό, έχει led και βολεύει πολύ ο ταχυφορτιστής.
Το σκέφτηκα έτσι γιατί αυτό που πάθαινα με το 18v black & decker που είχα παλαιότερα ήταν το εξής: προέκυπτε μια δουλειά μετά απο 3 μήνες στη ντουλάπα και μόνιμα δεν είχα μπαταρία.
Όποτε το χρειαζομουν δεν μπορούσα να το δουλέψω.
Το άφηνα φορτισμένο, μετά απο λίγο καιρό αφόρτιστο.
Τουλάχιστον έτσι, θα το βάζω μισή-μια ώρα και θα είναι κομπλέ!
Τι λέτε συγκριτικά με το προηγούμενο einhell 12v και το bosch ixo ;

https://www.utools.gr/index.php?rou...c5ODgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Αυτο εχει το καλο πως το τσοκ βγαίνει και αποκαλύπτει εξαγωνη υποδοχη κατσαβιδιων.
Ειναι ιδιο με ενα parkside που φερνει το λιντλ.
Μπορει να εχει 20 αντι 24 νμ ροπης αλλα πιστευω και αυτο θα σε καλυψει.
Το ΙΧΟ ειναι ιδιο με το B&D που εχεις σε αποδοση τωρα τι 4 τι 6νμ δεν εχει διαφορα.
Ψαξε στο σλρουτζ και παρε το οπου το βρεις οικονομικοτερα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Αυτο εχει το καλο πως το τσοκ βγαίνει και αποκαλύπτει εξαγωνη υποδοχη κατσαβιδιων.
Ειναι ιδιο με ενα parkside που φερνει το λιντλ.
Μπορει να εχει 20 αντι 24 νμ ροπης αλλα πιστευω και αυτο θα σε καλυψει.
Το ΙΧΟ ειναι ιδιο με το B&D που εχεις σε αποδοση τωρα τι 4 τι 6νμ δεν εχει διαφορα.
Ψαξε στο σλρουτζ και παρε το οπου το βρεις οικονομικοτερα.

συμφωνω με το σκεπτικο
πολυ σωστα, το 20 με το 24Nm ή το 4 με το 6Nm δεν εχουν διαφορα στην πραξη

Τα περισσοτερα "δυνατα" εχουν επιλογεα μεγιστης ροπης, ακριβως για να μην κανεις ζημια.
Βεβαια, μεχρι να φτασεις να μαθεις σε ποια σκαλα πρεπει να το βαζεις, θα εχεις φτασει να μπορεις να το σταματας πριν κανεις ζημια :)
Σωστός ο Άγγελος...

Λοιπον παιδες χρειαζομαι καποιο 2ο εργαλειο προκειμενου να εχω πανω κουμπωμενες συνεχεια μυτες για βιδωμα.

Βιδωμα θα παιζει σε ξυλα ή σε κανα ουπα στο τοιχο και οχι να βιδωνω ή να ξεβιδωνω παξιμαδια κλπ.

Τι ειναι λοιπον αυτο που βολευει περισσοτερο? Ενα απλο δραπανοκατσαβιδο ή παλμικο κατσαβιδι?

Εδω να σημειωσω οτι εχω ηδη 3 μπαταριες και καποια εργαλεια της σειρας einhell 18v

Μέχρι 12ν ( οπως τα περιγράφεις) είναι υπεραρκετό. GDR, GSR ή αν θέλεις και κρούση GSB. Όμως αν δεν είναι για πολύωρες επαγγελματικές εργασίες, και τα αντίστοιχα 18ν της einhell θα σε καλύψουν (για να μην προσθέτεις να μάρκα, μπαταρίες και φορτιστή).

Ωραιο το 12βολτο παλτουδακι της Bosch αλλα ποση ωρα κραταει ζεστο με μια μπαταρια? Στο site γραφει εως και 6 ωρες στην χαμηλη σκαλα (απο τις τρεις που εχει), αλλα με τι μπαταρια, των ποσων μΑω? Η Bosch βγαζει 12βολτες μπαταριες απο 1.5 εως 6μΑω. Επισης η χαμηλη σκαλα δεν κανει δουλεια, δεν ειναι επαρκης.

ea62c141505de18e6c69740f51714fa8.png

https://www.boschtools.com/us/en/boschtools-ocs/workwear-psj120l-102-121517-p/

Xτες λοιπον δοκιμασα το jacket με μια μπαταρια 1.5mAh, την μικροτερη που ειχα, και διαπιστωστα οτι στο μεσαιο επιπεδο η ζεστη διαρκει 3.5 ωρες συνεχομενες και γεματες.
Με την μεθοδο της απλης αναλογικης, μπορει ο καθενας να συμπερανει στο περιπου ποσο θα διαρκει το jacket με μπαταριες μεγαλυτερης χωρητικοτητας.

Το μεσαιο επιπεδο ειναι ιδανικο. Η μικρη σκαλα δεν ειναι αρκετη και η μεγαλη σκαλα θερμοτητος ειναι too much.
H μεγαλη σκαλα ισως μπορει να χρησιμοποιηθει για 1-2 περιπου λεπτα, αν εισαι παγωμενος να σε συνεφερει, και μετα την βαζεις στο χαμηλοτερο επιπεδο.

Πλακα πλακα το παλτουδακι ειναι παρα πολυ αποτελεσματικο, ειτε κοβεις βολτες με τα ποδια στο καταχειμωνο ειτε εισαι με μηχανη.

ναι αλλά σκέψου να το έχεις με κανένα 20αρι powerbank της Xiaomi :award:
Αυτονομία σε άλλα επίπεδα !!

Πολυ καλο μου φαινεται το xiaomi και απο ποιοτητα υφασματος με γεμισμα απο πουπουλα χηνας και ωραιο σχεδιο με κουκουλα.

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως έχει τόσες αξιολογήσεις ενώ είναι preorder;
επίσης με 5V έχω αμφιβολίες για το πόσο efficient είναι

Το concept του pre order δεν γινεται μονο σε νεα προιοντα, αλλα και σε παλαια (πχ. εξαντληθεντα) ωστε να συγκεντρωθει συγκεκριμενος αριθμος παραγγελιων για καλυτερη τιμη απο τους κατασκευαστες προς το Banggood.
Aυτο εξηγει και τα reviews.

Για την επαρκεια των 5v εχεις δικιο αλλα πρεπει να ειναι συμβατα με τα powerbanks των κινητων. Ομως πιστευω οτι η xiao mi δεν θα διακινευνευε την φημη της για ενα προιον (ακριβο μαλιστα) που δεν δουλευει σωστα η δεν ειναι επαρκες.

Μαστορια αααααν καποιου του περισευει καμια μπαταρια bosch 10.8/12v 2ah και πανω,σε καλη κατασταση και θελει να την πουλησει, ας μου στειλει ενα πμ πληζ... χρειαζομαι 1-2..

Πολύ καλή προσφορά...!!!
Φίλε Tsakalos μια μπαταρια 2ah έχει 40-45 ευρώ καινούργια οπότε το σετάκι σου έρχεται μια άλλη...με φορτιστή...