Εργαλεία Μπαταρίας

Ευχαριστω παιδες, Την ειδα την προσφορα, απλα θα προτημουσα τις 2.5 η τις 3ah και πανω γιατι τις δουλευω με το GOP και τους πινει το αιμα,..

Πολύ χρήσιμο link!
Αλλά πολλοί δεν στελνουν Ελλάδα :bang:
πάντως ειναι μια άκρη γιά μελλοντικό ψάξιμο :computer:

Τελικα παραγκειλα απο Ελλαδα το σετ με τις δυο 6ah+ Τον φορτιστη, μου βγηκε 140ε.. και ειμαι σουπερ...

Μια ερωτηση ακομη.. εχω 3 μπαταριες 4ah οι οποιες εχουν σπασει τα αυτακια που κουμπωνει η μπαταρια στο εργαλειο..ειχα κανει πατεντα και για περιπου δυο χρονια τωρα εκανα την δουλεια μου σχετικα καλα. Αλλα ξανα χαλασαν.. μηπως εχετε δει πουθενα στο νετ, να υπαρχει ανταλακτικο κελυφος για αυτες τις μπαταριες; Λεω μηπως κ μπορεσω οικονομικα να τις συμαζεψω.. εχω τις GBA 10.8 4ah

Αν έχεις τα αυτακια έστω και σπασμένα μπορείς να κάνει πατέντα με λαμακι και κόλλα 2 συστατικών

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρομοια πατεντα εγινε προ δυο χρονων.. αντεξε, δε λεω.. αλλα τωρα παπαλα..
κοιταζοντας στο aliexpress κατι βρηκα με ενα 10αρικο, θα ριξω μια παραγκελεια κ βλεπουμε.

Παρομοια πατεντα εγινε προ δυο χρονων.. αντεξε, δε λεω.. αλλα τωρα παπαλα..
κοιταζοντας στο aliexpress κατι βρηκα με ενα 10αρικο, θα ριξω μια παραγκελεια κ βλεπουμε.

Για βαλε κανα λινκ βρε Σηφη, ισως ενδιαφερει καποιους.

Για βαλε κανα λινκ βρε Σηφη, ισως ενδιαφερει καποιους.

ναι ναι...
https://www.aliexpress.com/item/329...0.0&pvid=57e2bcee-a295-4010-b15e-95b5ee2675ee

πιστευω θα κανω δουλιτσα...

Ενα εργαλειο μονο ακομα θελω....πιστολετο μπαταριας μονο κ μονο για ποιο ανετο τρυπημα σε μπετο με 8αραλκι τρυπανακι . η ρημαδα η bosch δε βγαζει μπλε 12v... και το lidl (εχω 2-3 12v) εχει να το φερει χρονια...
Στο τσακ ειμαι να παρω ενα einhellη bulle η total στα 100-120ε αλλα θελω να αποφυγω αλλη μια σειρα εργαλεια , φορτηστες κτλ κτλ... ενα 12v να ταιριαζουν οι μπαταριες μου θα ηταν λουκουμι....

αυτο το σκατουλι θελω:
2F2ED7E4-2C79-4D91-9261-DFEF379CF106.jpg

Last edited by a moderator:
Καλοκαίρι 2019 το έφερε αν θυμάμαι καλά και είναι και πολύ καλό!!!

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Εχει κανείς το Bosch GAS 18V-1 να μας πει τι ψαρια πιάνει?
Εκει που ελεγα να το παρω εγραψε ενας μια αξιολογηση στο σκρουτζ οτι δεν αξιζει καθολου.

Σκούπα θες ή δύχτια; -bye-

χαχαχαχα

Αν ειχα την 18βολτη σειρα, θα τις επαιρνα και τις δυο με προτιμηση την μεγαλη
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν αφησα ποτε να με επηρρεασει revιew γιατι ο καθενας γραφει τη παπαρια του. Eκτος και εαν οι αρνητικες ειναι η μεγαλη πλειονοτητα.

Σημερα ειχαν την τιμητικη τους τα 18βολτα Ryobi.

Ο σκοπος ειναι να ανοιξω ενα λουκι στο μαρμαρακι (στην ποδιά) της εισοδου του υπογειου για να περασω ενα σωληνακι νερου που θα πηγαινει σε αποχετευση εντος του υπογειου.
Ο χωρος εισοδου στο (ημι)υπογειο δεχεται πολλα νερα απο τις βροχες και η μικρη αποχετευση δεν προλαβαινει να το απορροφησει ολο οταν η βροχη ειναι κατακλυσμιαια.

Οποτε αναγκαστικα εχω βαλει ενα μουσαμα πανω απο τις σκαλες ο οποιος ειναι μεν μια αηδια εμφανισιακα αλλα κραταει τα νερα εκτος.

Εδω τα εργαλειακια που βοηθησαν να γινει η δουλεια σε ελαχιστα λεπτα.
Ο γωνιακος τροχος 115εκ. και το SDS πιστολετο των 1.2 joule που εγινε σκαπτικο για τις σημερινες αναγκες.
49686715411_7cbd415a44_c.jpg

O γωνιακος τροχος εκοψε ευκολα το μαρμαρακι παχους 4εκ σε βαθος 2.5εκ. Εκει θα περασει ενας χαλκοσωληνας που θα συνδεεται πισω απο την πορτα με ενα λαστιχο.
Εγιναν 2 τομες με ενα τσιπικο ρητινουχο δισκακι για μαρμαρο/πετρα της Κrausmann το οποιο ηταν πιο αποτελεσματικο απο ενα μεταλλικο δισκακι για πετρα της parkside! :)
49686715721_c8b447db40_c.jpg

Επειτα σκαφτηκε το μαρμαρακι σε βαθος 2.5 εκατοστων με το SDS πιστολετο της Ryobi.
49686714976_5745269185_c.jpg

Αν και τα 1.2 joule δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο σαν δυναμη, οι μικροδουλειες σαν και αυτη γινονται πολυ αποτελεσματικα.
Το καλεμι ειναι της Dewalt, η οποια Dewalt βγαζει πολυ καλα και φτηνα SDS καλεμια διαφορων ειδων. Ειτε σε σετ ειτε μεμονωμενα.

Mπραβο Μιχαλη...!!!
Ωραιο το λουκακι που εγινε...!!!

Ελπιζω γαντια και γυαλια να κοσμουσαν το προσωπο και τα χερια σου κατα την εργασια...!!!

Eυχαριστω παιδες!

#menoumeErgastirio

Φουλ μετρα ασφαλειας βεβαια!
Πολυ βρωμα και σκονη το μαρμαρο και ετσι φορεσα την μασκα αεριων που εχω για τα σπρευ βερνικια και οχι τις απλες για τη σκονη. Γυαλια προστασιας παντα με τροχους αλλα και για εναν επιπλεον λογο, καθως το δισκακι ειχε ληξει απο το 2013..

Γαντια οχι, δεν εκανε πολυ κρυο :)

Γυαλια προστασιας παντα με τροχους
:aktion033::aktion033::aktion033::aktion033::aktion033::aktion033:

αυτο αν το διαβσεις μονο του...

Γάντια χοντρά για ασφαλια στα χέρια....Όταν κόβεις με τροχό πάντα χρειάζονται...

Καλά εκανες και έβαλες και μάσκα.. Η ακόμη από το μάρμαρο είναι πολύ επίφοβη και αυτό....