Εργαλεία Μπαταρίας

Δεν έχω μετρήσει Χρηστο αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα και από απόδοση και από διάρκεια .
Τον χρησιμοποιώ πλέον συχνά και προσπαθώ να του βάζω όλες τις μπαταρίες εναλλάξ, ώστε να δουλεύουν όλες...μια στο τόσο.Με άλλα εργαλεία είναι δύσκολο να τις αδειάσω.

Ναι Ah .

Εχω το συγκεκρινενο φυσερο με 6αρα μπαταρια...στην πρωτη σκαλα,μικρη,κανει 40 λεπτα και στην δευτερη,μεγαλη,περιπου 25-27 λεπτα..
Κανει για ολα οσα αναφερεις και πολλα αλλα..

Οποτε και με 4αρα εισαι καλυμενος...

Είχα προ καιρου αγοράσει δυο κατσαβίδια 6 volt με ΑΑ μπαταριες και είχα κανει δωρο το ένα και το άλλο το κράτησα για εμενα.

Το άνοιξα προχθες που το βρήκα ακόμα στο περιτυλιγμα δώρου του!

Έτσι έκανα ένα δωράκι στον εαυτό μου.

Εξαιρετικό κατσαβιδάκι ιδανικό για τα μικροβιδωξεβιδωματα του σπιτιουσπιτιου με μεγάλο του προσον το κλείδωμα του άξονα αλλά και τις μπαταρίες ειδικά σε εμένα όπου έχω παντα φορτισμενες ΑΑ σε αναμονή.

{ "lightbox_close": "Close", "lightbox_next": "Next", "lightbox_previous": "Previous", "lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.", "lightbox_start_slideshow": "Start slideshow", "lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow", "lightbox_full_screen": "Full screen", "lightbox_thumbnails": "Thumbnails", "lightbox_download": "Download", "lightbox_share": "Share", "lightbox_zoom": "Zoom", "lightbox_new_window": "New window", "lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar" }
IMG-20201206-184018.jpg
" target="_blank">
IMG-20201206-184018.jpg

Εδώ μαζί με το εκπληκτικό Worx με τον επεκτεινομενο άξονα με το offseted άξονα ιδανικό για κρυφά σημεία.

IMG-20201206-185520.jpg

νομιζω καναδεζικα τα worx. λογικα ομως θα φτιαχνονται και αυα κινα. εδω φτιαχνονται κινα τα bosch και τα makita...
παντως, φιλος σε κατασκευαστικη στη φλοριντα , μου εχει πει οτι κει δουλευουν πολυ με dewalt και worx

Last edited by a moderator:
H Worx είναι εμπορικό σήμα της κινεζικής εταιρείας Positec η οποία κατά πως φαίνεται παρήγαγε παλιότερα φασόν εργαλεία για την Black & Decker. Κάποια στιγμή η εν λόγω εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει αυτόνομα στην αμερικανική αγορά μια σειρά εργαλείων με το όνομα Worx. Αρχικά συνάντησε δυσκολίες από μεγάλες εταιρείες εμπορίας διανομής εργαλείων στις ΗΠΑ οι οποίες επιθυμούσαν να πουλάνε εργαλεία της με τα δικά τους σήματα (πχ HomeDepot κλπ). Τελικά η εταιρεία ανέπτυξε δικό της δίκτυο πωλήσεων και κυρίως πωλήσεις online.
Τα παραπάνω από τι βικιπαίδεια:
https://en.wikipedia.org/wiki/WORX
Φαίνεται πάντως σοβαρή εταιρεία και κάποια εργαλεία της που έχω περιεργαστεί στα leroy merlin δείχνουν στιβαρά και σοβαρά σχεδιασμένα, ωστόσο οι τιμές τους, στην Ελλάδα τουλάχιστον, είναι ανάλογες των σχετικά καλών "επωνύμων", οπότε υπό αυτό το πρίσμα, προσωπικά δεν ξέρω αν θα τα προτιμούσα.

Συμφωνώ με το σκεπτικό σου. Αφού λοιπόν τα φέρνει το leroy κάποια στιγμή που θα πάω να πάρω κάτι πραγματάκια που θέλω θα τους ρίξω μια ματιά και από κοντά.
Εμφανισιακά πάντως φαίνονται ωραία. μακάρι να αποδίδουν εξίσου καλά και στις εργασίες που θα χρειαστεί να βγάλουν εις πέρας.

Να πας Γιώργο. Είχε βγάλει σε προσφορα το 20βολτο της με 2Α μπαταρία στα 50 ευρώ.

Ένα εξαιρετικό κατσαβιδάκι με ρυθμιση ροπής με Καστανιά και μέγιστη ροπή στα 6Νμ!!!
Σπάρτη και ίσια λαβη!
https://www.youtube.com/watch?v=juvR8oV9mf4

Last edited by a moderator:
Και που το βρισκουμε βρε κουμπαρε αυτο το εξαιρετικο κατσαβιδακι? Τι σοϊ μαρκα ειναι τουτη παλι?

Αντιστοιχα σπαστα 8βολτα εχουν κυκλοφορησει εδω και πολλα χρονια η Makita και η Dewalt και μαλιστα κορυφαια.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Και που το βρισκουμε βρε κουμπαρε αυτο το εξαιρετικο κατσαβιδακι? Τι σοϊ μαρκα ειναι τουτη παλι?

Αντιστοιχα σπαστα 8βολτα εχουν κυκλοφορησει εδω και πολλα χρονια η Makita και η Dewalt και μαλιστα κορυφαια.

ειναι φασον λεμεεεεεεεε

37 ευρα γι' αυτο, δεν θα εδινα

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Είχα πάρει ένα τέτοιο πρίν 30 χρόνια περίπου. Μεγάλη μούφα μου είχε βγει, δεν θυμάμαι όμως μάρκα, κατά 90% ήταν Black&Decker.