ε ναι, αν ειναι να κανεις την αλλαγη να την κανεις σωστα!... Αν και αφορμή θα ήταν να τα αλλάξω όλα σε Milwaukee.
ε ναι, αν ειναι να κανεις την αλλαγη να την κανεις σωστα!... Αν και αφορμή θα ήταν να τα αλλάξω όλα σε Milwaukee.
Δεν ξερω εαν ειναι καλυτερα αλλα η 12v σειρα της Milwaukee ειναι σαφως πιο ολοκληρωμενη απο πολλες αποψεις απο της Bosch....ειναι τοσο καλυτερα τα κοκκινελια απο τα μπλε?
Τόοοσο μπορεί να μην είναι, αλλά καλύτερα, ναι, είναι. Μια σκάλα πιο πάνω σίγουρα.ειναι τοσο καλυτερα τα κοκκινελια απο τα μπλε?
ε ναι, αν ειναι να κανεις την αλλαγη να την κανεις σωστα!
Εξακολουθω να εχω σοβαρες αμφιβολιες για το εαν οντως τα Milwaukee ειναι 'καλυτερα' απο τα Bosch, η ακομα περισσοτερο απο τα Μακιτα.Τόοοσο μπορεί να μην είναι, αλλά καλύτερα, ναι, είναι. Μια σκάλα πιο πάνω σίγουρα.
Όπως φυσικά και ακριβότερα και με χειρότερη ίσως εκπροσώπηση στην Ελλάδα όμως.
Εξακολουθω να εχω σοβαρες αμφιβολιες για το εαν οντως τα Milwaukee ειναι 'καλυτερα' απο τα Bosch, η ακομα περισσοτερο απο τα Μακιτα.
Διαβαζω εδω και χρονια πολλα αρθρα και 'θεωρητικα' δεν εχω καταληξει σε καποιο συμπερασμα, για να μην πω οτι συνεχιζω να θεωρω τα Bosch/Μακιτα ως ανωτερα.
Λεγοντας το παραπανω ΔΕΝ εννοω εαν ενα εργαλειο ειναι πιο δυνατο απο το αλλο. Αρκετα Ryobi που εχω ειναι πιο δυνατα απο καποια Βοsch...προφανως δεν λεει κατι αυτο. Εννοω πρωτιστως εαν ενα εργαλειο ειναι πιο αξιοπιστο και πιο ανθεκτικο απο το αλλο. Δευτερευοντως, βλεπω λειτουργικοτητα, ποιοτητα κατασκευης και εργονομια.
Γενικα μιλωντας δεν βλεπω την Μilwaukee να ξεχωριζει ουτε απο την Bosch ουτε απο την Μακιτα σε κανεναν απο τους παραπανω τομεις. Ισα ισα πιστευω οτι επεται αυτων. Το ιδανικο βεβαια θα ηταν να επεφτε στα χερια μου (θεμα χρονου) καποιο εργαλειο Μilwaukee για να μιλησω και να συγκρινω στην πραξη, οχι μονο στη θεωρια και στα λογια.
Στα μπαταριας υσχιει οτι η μαστορατζα παιζει με Dewalt και Makita....Milwaukee,και ξερω αρκετα συνεργια,σπανια ως καθολου να υπαρχουν στην κατοχη τους.....
Τωρα γιατι τα Bosch δεν ειναι τοσο στην πιατσα ενας θεος ξερει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.