Kosh
AVClub Fanatic
οχι η ποσοτητα δεν με απασχολει γιατι οπως ειπα παντα θα παιζει λαστιχο αντε κανας κουβας μιας και εχω κηπο γυρω μου
Μιλας μονο για το αυτοκινητο η γενικος..;Έχοντας το μεγάλο του λιντλ μόνο που βλέπω το βίντεο κουράζομαι!
Δεν υπήρχε περίπτωση να το προτιμήσω για καθάρισμα μεγέθους μηχανής και πάνω εφόσον υπάρχουν κοντά βρύση και πρίζα.
Και δεν είναι μόνο η πίεση αλλά και η ποσότητα του νερού που βγάζει.
Δεν το βγάζω άχρηστο εννοείται. Είναι ένα εργαλείο για συγκεκριμένο σκοπό.
Are you talking to me...;Eιναι αληθεια οτι αν δεν δουλεψουμε ενα εργαλειο δεν ειναι δυνατον να εχουμε ορθη και αντικειμενικη αποψη.
Ειδικα για τα εργαλεια μπαταριας θυμαμαι ορκισμενους εχθρους που πλεον, αφου τα δοκιμασαν, εγιναν οι μεγαλυτεροι υπερμαχοι!!
Ισχυει και για μενα που καθυστερησα αρκετα χρονια να αγορασω αλυσοπριονο μπαταριας θεωρωντας οτι ειναι αδυνατον να εχει ροπη ηλεκτρικου ...και επεσα πολυ εξω!
Το νου σου, μη σου πεταξει το χρωμα...
Βέβαια το θέλω για πλύσιμο του αγροτικού κάι το φοβάμαι.
Μιλας μονο για το αυτοκινητο η γενικος..;
Γιατι εγω εχω κουραστει να κουβαλαω 17 κιλα μηχανημα για πλενω τα μπαντζουρια τα παραθυρα και τους τοιχους σε μπαλκονια...!!
Eαν εσενα δεν σε κουραζει παω πασο...
Ειμαι σιγουρος οτι συντομα το lidl θα βγαλει το ιδιο πλυστικο αλλά με μοτερακι brushless και περιπου την διπλη πιεση, δηλαδη πανω απο 40 bar!!
Πριν λιγους μηνες η Ryobi εκανε ακριβως αυτο, εβγαλε τουμπανο brushless πλυστικο μπαταριας με την διπλασια πιεση απο το υπάρχον...
Η Τotal εχει πάντως με εξαιρετικη δυναμη...!!!Ειμαι σιγουρος οτι συντομα το lidl θα βγαλει το ιδιο πλυστικο αλλά με μοτερακι brushless και περιπου την διπλη πιεση, δηλαδη πανω απο 40 bar!!
Πριν λιγους μηνες η Ryobi εκανε ακριβως αυτο, εβγαλε τουμπανο brushless πλυστικο μπαταριας με την διπλασια πιεση απο το υπάρχον...
Λέτε.. ε..;Aν κρινω απο τον μοναδικο που εχει αφησει αποψη και βαθμολογια εγω θα το αφηνα ...
Eλα ομως που βρηκα βιντεακι και δειχνει το αντιθετο...!!!!Aν κρινω απο τον μοναδικο που εχει αφησει αποψη και βαθμολογια εγω θα το αφηνα ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.