Μόλις το τσέκαρα...ακριβώς τον ίδιο θόρυβο κάνει.. οποτε μην ανησυχείς...
Έχω και βίντεο θα το ανεβάσω αργότερα...
Το δούλεμα του είναι ακριβώς όπως στο βίντεο σου...οπότε θεωρώ ότι είναι η φυσιολογική λειτουργία του τροχου..
Ισχύει. Τον ίδιο θόρυβο κάνει ο drillpro όταν τον γυρνάς με το χέρι.Διορθωσε με αν θυμαμαι λαθος, ειχαν αναφερθει και τροχοι απο το Banggood με αντιστοιχο προβλημα?
Καλα το θυμομουν. Αυτο τωρα κατι λεει και δεν θελει και πολυ να καταλαβει κανεις την κοινη προελευση των εργαλειων αυτων.Ισχύει. Τον ίδιο θόρυβο κάνει ο drillpro όταν τον γυρνάς με το χέρι.
Τον άνοιξα, δεν είδα κάτι περίεργο σε γρανάζια, έβαλα γρασσο μολυβδενιου και τον έκλεισα.
Δεν άλλαξε δραματικά κάτι στο θόρυβο αλλά δουλεύει μια χαρά σε κανονική λειτουργία.
Δεν εχουμε ακουσει τον τροχο εν λειτουργια για να δουμε εαν ακουγεται οπως ο χαλασμενος μακιτα που κανει μπαμ οτι εχει θεμα.
Μιχαλη ο Χρηστος εβαλε βιντεο για αυτον τον λογω για να καταλαβουμε οτι εν λειτουργια δεν εχει προβλημα...Φαινεται να δουλευει καλα ομως. Αυριο σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο στο καταστημα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο. Οταν το τσεκαρεις πες μου.
Ο ηχος απο τον Makita ειναι αλλος....μαλιστα αυτος κανει οτι κανει εν λειτουργια...
Και μη μου πειτε α εδω ειναι αλλος θορυβος.
Κωστη απο ποτε οταν ενα μη φυσιολογικο εργαλειο βρει ενα αλλο με ιδια λειτουργία αμεσως γινεται φυσιολογικο και μη ανησυχητικο?
Οι τροχοι σας χρίζουν επιθεωρησης.
Τι θα πει γιατι?
Για να ευαισθητοποιηθουν και να αντιμετωπισουν το προβλημα πριν οδηγησει σε βλαβη.
Ισως αυτο βοηθησει.
Τωρα αν δεν σας ενδιαφερει πολυ απλα προσπεραστε το.
Δεν εχω να ψαξω τιποτα....απο την στιγμη που σε λειτουργια δεν υπαρχει προβλημα,,αρα σοι εικασιες βιντεο αλλης μαρκας η δεν ξερω τι αλλο εγω δεν μπορω να βασιστω σοβαρα....Ισχύει. Τον ίδιο θόρυβο κάνει ο drillpro όταν τον γυρνάς με το χέρι.
Τον άνοιξα, δεν είδα κάτι περίεργο σε γρανάζια, έβαλα γρασσο μολυβδενιου και τον έκλεισα.
Δεν άλλαξε δραματικά κάτι στο θόρυβο αλλά δουλεύει μια χαρά σε κανονική λειτουργία.
αυτο το κλακ κλακ ειναι σαν να βρισκει το εμβολο που κλειδωνει τον αξονα για να σφιγγουν τα εξαρτηματα
Αν ειναι αναποδα οι ψυχτες εχουμε καποιο στοιχειο η βιντεο που να αποδικνυουν οτι υπαρχει θεμα...;Οι ψήκτρες πιθανόν στο ανάποδο.
Για κοιτα κατι περιεργα πραγματα....το κανει και o Makita...!!!Συνάδελφοι, δεν νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα αυτός ο θόρυβος που λέτε.
Άλλωστε και ο πολύ καλός Makita DGA 519, όπως βλέπετε στο videάκι που τράβηξα, ακριβώς τα ίδια κάνει
Προφανώς είναι κάποιο είδος σχεδίασης (το φρένο ίσως ; ), οπότε δεν πιστεύω να χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Μια χαρά είναι τα εργαλεία.![]()
Παντως το δουλεμα του τροχου, στο video που εβαλε ο φιλος, δεν το λες και ησυχο.Φαινεται να δουλευει καλα ομως. Αυριο σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο στο καταστημα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο. Οταν το τσεκαρεις πες μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.