Εργαλεία Μπαταρίας

Αυτος ο ρυθμικος/συνεχομενος ηχος "καστανιας" δεν ακουγεται προβληματικος, τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου. Τη στιγμη μαλιστα που ο τροχος δουλευει ομαλα.

Και ο ηχος της μπιελας στο αμαξι που βαραει ρυθμικα και συνεχομενα δεν ακουγεται προβληματικος και το αμαξι φαινομενικα δουλευει μια χαρα.
ομως ολοι ξερουμε τι εχει συμβει και τι χειροτερο θα συμβει.

Μου φαινεται θα σας πω το ανεκδοτακι με το σαπουνι τελικα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και μη μου πειτε α εδω ειναι αλλος θορυβος.

Μόλις το τσέκαρα...ακριβώς τον ίδιο θόρυβο κάνει.. οποτε μην ανησυχείς...
Έχω και βίντεο θα το ανεβάσω αργότερα...

Το δούλεμα του είναι ακριβώς όπως στο βίντεο σου...οπότε θεωρώ ότι είναι η φυσιολογική λειτουργία του τροχου..

Κωστη απο ποτε οταν ενα μη φυσιολογικο εργαλειο βρει ενα αλλο με ιδια λειτουργία αμεσως γινεται φυσιολογικο και μη ανησυχητικο?

Οι τροχοι σας χρίζουν επιθεωρησης.

καλα τα λες εσυ, αλλα ο ηχος καστανιας που συζητανε τα παιδια ακουγεται οταν γυρνας τον τροχο με το χερι.
Και οι δυο λενε οτι εν λειτουργια ο τροχος φαινεται να δουλευει καλα και δεν αναφερουν καποιο περιεργο θορυβο.

Δεν εχουμε ακουσει τον τροχο εν λειτουργια για να δουμε εαν ακουγεται οπως ο χαλασμενος μακιτα που κανει μπαμ οτι εχει θεμα.

Δεν θυμαμαι εαν οι κινεζικοι τροχοι ειχαν αντιστοιχο προβλημα οπως ο τροχος Μακιτα που ανεβασες.

Εδω παντως λενε για θορυβο ρυθμικο που κανει μονο οταν γυρνας τον τροχο με το χερι.

Τοτε γιατι ανεβασες το βιντεο του Μακιτα που δειχνει προβλημα οταν λειτουργει?

Η ερωτηση που εκανε ο φιλος ηταν για τον θορυβο που εκανε ο τροχος οταν τον γυριζε με το χερι!!

Τι θα πει γιατι?

Για να ευαισθητοποιηθουν και να αντιμετωπισουν το προβλημα πριν οδηγησει σε βλαβη.

Ισως αυτο βοηθησει.

Τωρα αν δεν σας ενδιαφερει πολυ απλα προσπεραστε το.

Oυτε εγω ουτε εσυ εχουμε Τοταλ οποτε δεν εχουμε αποκλειστικη αποψη για το συγκεκριμενο θεμα.

Απλα ερμηνευω το προβλημα βασει αυτων που που λενε τα παιδια, εσυ το ερμηνευεις κατα το δοκουν :)

Διορθωσε με αν θυμαμαι λαθος, ειχαν αναφερθει και τροχοι απο το Banggood με αντιστοιχο προβλημα?
Ισχύει. Τον ίδιο θόρυβο κάνει ο drillpro όταν τον γυρνάς με το χέρι.
Τον άνοιξα, δεν είδα κάτι περίεργο σε γρανάζια, έβαλα γρασσο μολυβδενιου και τον έκλεισα.
Δεν άλλαξε δραματικά κάτι στο θόρυβο αλλά δουλεύει μια χαρά σε κανονική λειτουργία.

• Like
Reactions: KOSSTV
Ποιο δοκουν Μιχαλη?

Δεν καταλαβαινω αν θες εξηγησε το.

Τον άνοιξα, δεν είδα κάτι περίεργο σε γρανάζια, έβαλα γρασσο μολυβδενιου και τον έκλεισα.
Δεν άλλαξε δραματικά κάτι στο θόρυβο αλλά δουλεύει μια χαρά σε κανονική λειτουργία.
Καλα το θυμομουν. Αυτο τωρα κατι λεει και δεν θελει και πολυ να καταλαβει κανεις την κοινη προελευση των εργαλειων αυτων.

Απο εκει και περα εζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.

Βεβαιως, θα στο εξηγησω οσο πιο απλα μπορω :)

O τροχος απλα ΔΕΝ εχει το προβλημα που εχει ο Μακιτα που ανεβασες στο βιντεο.
Στο επιβεβαιωνει και ο φιλος παραπανω, οτι δουλευει μια χαρα σε κανονικη λειτουργια. Στο λενε και τα παιδια που ΕΧΟΥΝ το εργαλειο.

Το οτι εχουν τα εργαλεια καποιο κοινο χαρακτηριστικο ( θορυβος καστανιας) δεν σημαινει ουτε οτι ειναι αχρηστα ουτε οτι ειναι τα ιδια εργαλεια με αλλο χρωμα.
Εαν ο κρουστικος μηχανισμος των παλμικων drillpro ακουγεται ιδιος με των παλμικων της Μακιτα δεν σημαινει κατι ιδιαιτερο, ετσι δεν ειναι?

Δεν είπα ότι είναι άχρηστα.
Το αντίθετο.
Και για να εξακολουθήσουν να είναι χρήσιμα καλό θα είναι οι κάτοχοι να κάνουν έναν έλεγχο.
Πάντως μόνο φυσιολογικό δεν μπορεί να θεωρήσει κάποιος αυτόν τον θόρυβο.

• Like
Reactions: Σωφρον
Δεν εχουμε ακουσει τον τροχο εν λειτουργια για να δουμε εαν ακουγεται οπως ο χαλασμενος μακιτα που κανει μπαμ οτι εχει θεμα.

Φαινεται να δουλευει καλα ομως. Αυριο σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο στο καταστημα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο. Οταν το τσεκαρεις πες μου.
Μιχαλη ο Χρηστος εβαλε βιντεο για αυτον τον λογω για να καταλαβουμε οτι εν λειτουργια δεν εχει προβλημα...
Μαλιστα στον ειχα φερει στο εργαστηρι και τον συγκριναμε με το αντιστοιχο Ryoby και δεν βρικαμε κατι μεπτο στην λειτουργια του....αντιθετα νομιζω σου αρεσε,αν θυμαμαι καλα, υη προοδευτικοτητα της ταχυτητας του...

Και μη μου πειτε α εδω ειναι αλλος θορυβος.

Κωστη απο ποτε οταν ενα μη φυσιολογικο εργαλειο βρει ενα αλλο με ιδια λειτουργία αμεσως γινεται φυσιολογικο και μη ανησυχητικο?

Οι τροχοι σας χρίζουν επιθεωρησης.

Ο ηχος απο τον Makita ειναι αλλος....μαλιστα αυτος κανει οτι κανει εν λειτουργια...

Τι θα πει γιατι?

Για να ευαισθητοποιηθουν και να αντιμετωπισουν το προβλημα πριν οδηγησει σε βλαβη.

Ισως αυτο βοηθησει.

Τωρα αν δεν σας ενδιαφερει πολυ απλα προσπεραστε το.

Κυριακο απαντας λες και εισαι τεχνικος της Total και γνωριζεις το προβλημα...!!!Απιστευτο...!!!
..μαλιστα ο Δημητρης παρακατω γραφει οτι εχει αναλογω ακουσμα και σε λειτουργια δεν ειδε κατι...
Δεν εχω να ψαξω τιποτα....απο την στιγμη που σε λειτουργια δεν υπαρχει προβλημα,,αρα σοι εικασιες βιντεο αλλης μαρκας η δεν ξερω τι αλλο εγω δεν μπορω να βασιστω σοβαρα....
Δεν εχω να πω κατι αλλο...

Θα επαναλαβω οτι ο τροχος εν λειτουργια και χρηση δεν εχει το παραμικρο θεμα...
Τωρα εαν συνβαινει κατι απο τα δυο παρακατω...Ειναι αλλο θεμα.....αλλα αυτο παραπεμπει σε καποιο ειδος λειτουργιας του τροχου..

αυτο το κλακ κλακ ειναι σαν να βρισκει το εμβολο που κλειδωνει τον αξονα για να σφιγγουν τα εξαρτηματα

Οι ψήκτρες πιθανόν στο ανάποδο.
Αν ειναι αναποδα οι ψυχτες εχουμε καποιο στοιχειο η βιντεο που να αποδικνυουν οτι υπαρχει θεμα...;

Last edited:
  • Like
Reactions: Chris_mar
Παγκόσμια πρώτη η Τοταλ και η Drilpro εφαρμόζουν νέο τρόπο λειτουργίας γωνιακών τροχών.
Δεκτό.

Όσο για τις ψήκτρες δεν εννοεί πως είναι τοποθετημένες ανάποδα Κωστή.

Υπόψην εγώ καλοπροαίρετα λέω ότι λέω και σας προτρέπω να το ελέγξετε.

Επιπρόσθετα αμάξι που έχει χτυπήσει μπιέλα μπορεί να διανύσει αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα σαν να μη τρέχει τπτ εκτός του ακουστικού τάκα τάκα πριν βγάλει πρόβλημα.

Συνάδελφοι, δεν νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα αυτός ο θόρυβος που λέτε.

Άλλωστε και ο πολύ καλός Makita DGA 519, όπως βλέπετε στο videάκι που τράβηξα, ακριβώς τα ίδια κάνει

Προφανώς είναι κάποιο είδος σχεδίασης (το φρένο ίσως ; ), οπότε δεν πιστεύω να χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Μια χαρά είναι τα εργαλεία. :)

Συνάδελφοι, δεν νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα αυτός ο θόρυβος που λέτε.

Άλλωστε και ο πολύ καλός Makita DGA 519, όπως βλέπετε στο videάκι που τράβηξα, ακριβώς τα ίδια κάνει

Προφανώς είναι κάποιο είδος σχεδίασης (το φρένο ίσως ; ), οπότε δεν πιστεύω να χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Μια χαρά είναι τα εργαλεία. :)
Για κοιτα κατι περιεργα πραγματα....το κανει και o Makita...!!!:love:

Eυχαριστω Νικο για την επιβεβαιωση...;)

Φαινεται να δουλευει καλα ομως. Αυριο σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο στο καταστημα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο. Οταν το τσεκαρεις πες μου.
Παντως το δουλεμα του τροχου, στο video που εβαλε ο φιλος, δεν το λες και ησυχο.
Εχει ενα κροταλισμα των γραναζιων, οταν ειναι στον αερα (δεν το πιεζει).
αλλά για να εχουμε 100% αποψη θα πρεπει να εχουμε το εργαλειο στα χερια μας.

• Like
Reactions: enduras1