Eννοω να δοκιμαζαμε να περναμε απο εκει μπαταριες...για αρχη 2 απο μια ο καθενας και αν ηταν οκ ξαναεπερνες....
Και δεν το κάνουμε;
Eννοω να δοκιμαζαμε να περναμε απο εκει μπαταριες...για αρχη 2 απο μια ο καθενας και αν ηταν οκ ξαναεπερνες....
Άρα μονόδρομος η αγορά μπαταριών....... Πάντως 2-3 φορές που άλλαξα στοιχεία σε γνωστό κέντρο μπαταριας, η τιμή δεν είχε και την τεράστια διαφορά από τις γνήσιες.Δύο φορτιστές έχω… καινούριοι και οι δύο.
Οκ...κανενα θεμα..αν μπορεις παραγγελνεις απο μια και βρισκομαστε...Και δεν το κάνουμε;
Nαι για δυο μπαταριες ειναι αλλα βλεπω οτι τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι ...30 ευρω
Φοβάμαι οτι η τιμή που θα μου πεί ο Δήσιος θα είναι ακριβότερη κι απο καινούρια.
Δυστυχώς οι ανακατασκευές είναι πονεμένη ιστορία. Όταν μιλάμε για μεγάλες εταιρειες (πχ στις τηλεπικοινωνίες και ο νοων νοειτω), πρέπει να εξασφαλίσουν την γνησιότητα των μπαταριών που προμηθεύονται.Αυτό σημαίνει ότι προμηθεύονται μπαταρίες μόνο από τα επίσημα κανάλια, οπότε μιλάμε για τουλάχιστον 2πλάσιες και 3πλάσιες τιμές σε σχέση με αυτές που βρισκουμε στο internet. Στις παραπάνω εταιρείες οποιαδήποτε προμήθεια απαιτεί σύμβαση, εγγυητική, ρήτρες κτλ οπότε οι μικροί προμηθευτές εκ των παραγμάτων αποκλείονται και οι μεγάλοι το εκμεταλλεύονται.φανταζομαι οτι εχεις δυνατοτητα επιλογης τι στοιχεια θα βαλεις μεσα. αλλα ναι, στα €45 για original δε θα εδινα 40 για ανακατασκευη. απο την αλλη, πχ η dyson ζηταει €150 για καινουρια μπαταρια (20V) που το βρισκω εξωφρενικό και σιγουρα θα βγαινει αισθητα πιο φτηνα η ανακατασκευη
Και εγώ έχω (άσχετα αν δεν ξέρω που είναιΕπειδή μηχανήματα κόλλησης λαμακίωνέχω, θα αγγαρέψω το Μιχάλη για σωστές μπαταρίες και θα κάνω το σάλτο μορτάλε.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.